как да повярвам че е мил човек
...
Ами, не вярвай!
Всеки е свободен да напише това, което мисли. Така и аз, но пиша, имайки преки и лични реални наблюдения. 
Знаеш ли, снощи мъжа ми като гледа с мен и като обявиха, че ще видим Ласкин такъв какъвто никой не го е виждал.. и мъжа ми вика - Защо ми е да гледам Ласкин такъв какъвто никой не го е виждал.. какъв е смисъла от нещо, което не се показва в ежедневието с хората. Когато общуваме с един човек ни интересува как се държи той с нас обикновено, а не каква му е дълбока и добра същността, която пък виждаш ли не проявява пред нас. За какво ни е тя?
Та в ежедневието с хората Ласкин е груб, невъзпитан и е един глезльо. Детето глезльо на българските артисти. Не ме интересува защо се държи така, но не мога да уважавам човек, който зад параван на искреността се държи вулгарно, арогантно и обижда. Показа и лицемерие - в началото твърдеше, че има граница в подигравките срещу хората (визираше Къци), а няколко дни след това беше един от инициаторите на золумите срещу него.
Ами именно, ако този човек уважава искреността, както твърди и съпругата му, би следвало да уважава и мнението на хората, които казват истината, както аз в случая и не би следвало да се обижда, както ти от негово име.