VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 756
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Някъде в Матрицата
Ще има ли късно издание?

Ще има!   Peace

# 1 861
  • София
Дайте линк към днешното предаване и по-специално към играта ,моля Hug. Имахме рожденичка днес и бяхме навън. Благодаря  bouquet

http://play.novatv.bg/play/285382/?autostart=true заповядай!

# 1 862
Ей, размина ѝ се на Камито...нищо, другата седмица.
Впрочем адски ме дразни начина по който се възмущава от всичко. Нарече Патрашкова, Марияна и Никол безскрупулни, заради това, че все си шушукат, пък я гледам иначе след скандала тръгна да успокоява Мариянка, да я целува и да я убеждава колко я обичали хората. На Никол по цял ден и лакира ноктите, иначе безскрупулна била Rolling Eyes . На Бони беше казала 'ТЕ мислят, че не си истинска', пропусна да каже, че и тя мисли така. Опитва се да следва стъпките на Люси, която не влиза в конфликти, но уви, не ѝ се получава, личи ѝ, че би отворила голяма уста ако Люси не беше наоколо.

Багата пък, беше номиниран единствено за да раздвижи нещата. Другите номинирани не са му конкуренция Peace

И аз искам Камелия да излиза .Не ми харесва изобщо,даже много дразни.Размина и се тая седмица,но дано другата да е номинирана.

# 1 863
Дайте линк към днешното предаване и по-специално към играта ,моля Hug. Имахме рожденичка днес и бяхме навън. Благодаря  bouquet

http://play.novatv.bg/play/285382/?autostart=true заповядай!
Благодаря много Heart Eyes

# 1 864
  • софия
Почти не можах да гледам тази вечер, нооо, как можахте бе? Как можахте да изкарате Л.Дилов и тези кухи лейки  ooooh!

Иначе ме зарадва физиономията на Къцун, такова облекчение, камък му падна направо  Laughing

На Н.Кънчев кой му шие костюмите, много смешно му стоят?

ФЪЪНКИ, ФЪЪНКИ, ФЪЪНКИ  newsm18
ама толкова да не му дреме на...китарата  Laughing

# 1 865
  • софия
Подозирам, че сега Къц ще се възгордее и ще надигне глава  Mr. Green

# 1 866
....
как къде, във фурната - за сега толкоз, че Биги няма да пусне да гледаме тази вечер в къщата му, за да не издадеме мисията.
ето ти пуканки, яж ама тихо, да слушаме какк цвърчи този..всъщност кой е този на  грила, че не виждам добре на този малък монитор  Laughing (фурна)

ако налееш и по една тъмна бира...  Laughing

туй на грила ще да е Фънки  Laughing

# 1 867
  • София
Mari_Mar, дебеличък ми се вижда, не ще да е Патрашкова.  newsm78

ЪхЪ...ще трябва да почакаме до понеделник, че с този калифорнийски тен(коричка де) всички ми изглеждат еднакви.

# 1 868
Камелия много искаше да се включи в групата на "трио Българка" и след като не успя, ги опля. Нищо де, и нейния ред ще дойде, поне веднъж ще знаем защо плаче.

# 1 869
верно, че не му дреме , ама нали и аз съм в мажоретния състав, да се включа в скандирането:
Фънки, Фънки, Фънки! newsm19

Забелязахте ли Гала как интересно реагира, когато Никол номинира Патрашкова?
Направо и стана неприятно и леееекичко изсъска по адрес на малката.

# 1 870
  • София
....
как къде, във фурната - за сега толкоз, че Биги няма да пусне да гледаме тази вечер в къщата му, за да не издадеме мисията.
ето ти пуканки, яж ама тихо, да слушаме какк цвърчи този..всъщност кой е този на  грила, че не виждам добре на този малък монитор  Laughing (фурна)

ако налееш и по една тъмна бира...  Laughing

туй на грила ще да е Фънки  Laughing

ето, но кутийката внимавай къде ще я метнеш, да не излезе Мариана  Embarassed

# 1 871
 Laughing мерси за бирата... следващия път аз ще черпя
всъщност съм склонна тук да защитя Марияна, въпреки, че не е цвете за мирисане, но Ша са жертвам..
и Гала колко злобничко подхвърли - метнали И 1-2 вафли, голяма работа..  hahaha на Гала да и метнат една две Фафли, да я видим тогава какво чувство за хумор има.  Mr. Green

# 1 872
  • София
верно, че не му дреме , ама нали и аз съм в мажоретния състав, да се включа в скандирането:
Фънки, Фънки, Фънки! newsm19

Забелязахте ли Гала как интересно реагира, когато Никол номинира Патрашкова?
Направо и стана неприятно и леееекичко изсъска по адрес на малката.

Е, нормално е, все пак са от един екип ..е Николчето вече не е, но за ,,На кафе'' тя още си е тяхно момиче.

# 1 873
Az по два въпроса:
Юли що не номинира МАрияна?

Коя беше тази тъмнокожа персона от съмнителен произход до Бонка в студиото?

# 1 874
  • Някъде в Матрицата
Хм, така като сте се събрали, аз мога ли да се примъкна?  Praynig
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт