VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 747
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 1 935
Прогнозата ми е , че Ники  и Патрашкова (дано, дано) ще бъдат изгонени.

Само на мен ли ми се струва, че предаването на Алекс е напълно излишно. Не е нужно някой да ни казва кой какво имал предвид, кой бил интригант и т.н.  Няма нужда някой да тълкува вместо нас ситуациите. Просто така насочват общественото мнение в каквато посока си искат те и както на тях им е удобно.
Това доста ме дразни, много по-добре ще е просто да си пуснат кадрите от къщата и всеки да си тълкува и да си вади изводи сам за себе си.

# 1 936
  • София
И Никол, и Златка уж големи жени, пък такава кофти кожа, пубертетска.
И на мен ми направи  неприятно впечатление.

# 1 937

Само на мен ли ми се струва, че предаването на Алекс е напълно излишно. Не е нужно някой да ни казва кой какво имал предвид, кой бил интригант и т.н.  Няма нужда някой да тълкува вместо нас ситуациите. Просто така насочват общественото мнение в каквато посока си искат те и както на тях им е удобно.
Това доста ме дразни, много по-добре ще е просто да си пуснат кадрите от къщата и всеки да си тълкува и да си вади изводи сам за себе си.

Много е глупаво, верно! Според мен, си запълват времето.  Tired

# 1 938
Добро утро Wink

Напоследък не се интересувам живо от предаването, стана ми скучно, но пък ще ви споделя как според мен биха изглеждали вчерашните номинации в очите на човек , който например сега се прибира в БГ след години отсъствие и е попаднал случайно на тях и разказва по телефона на приятелите си в чужбина.
" В България в момента върви един ВБ формат. Искам да ви споделя колко се е променил българинът. Станал е много по-човечен, състрадателен и готов да помогне с каквото може на своите събратя. Попаднах на номинациите и видях голямо съчувствие към ближния. Изглежда в къщата условията не са никак добри, защото всеки се стреми да помогне да излезат тези, които са застрашени от средата вътре. Въпреки, че наградата е парична, а народът ни е беден, не видях никакво колебание в чувството за взаимопомощ и никакъв стремеж към материалното. Толкова благородни хора събрани на едно място с възвишени идеи и ценостти, останах удивен от тази промяна в обществото ни."

Ей така ми изглеждаха на мен вчера номинациите, а на вас?

# 1 939
  • Варна
Добро утро Wink

............

Няма как да не изглеждат така, щом пускаха думите им казани в изповедалнята пред всички. СЕга никой няма да разкрие истинските си мотиви.

# 1 940
Добро утро и от мен! Hug
Ама снощи голяма седянка ставало тука ... фафли, бири, мезета ... Laughing
Хайде сега по едно кафе, ако има махмурлии.И да няма, пак заповядайте:

Само на мен ли ми се струва, че предаването на Алекс е напълно излишно. Не е нужно някой да ни казва кой какво имал предвид, кой бил интригант и т.н.  Няма нужда някой да тълкува вместо нас ситуациите....
И аз мисля като теб.И не само това, ами дават и кадри една седмица назад ... Tired

# 1 941

Peace

Много е глупаво, верно! Според мен, си запълват времето.  Tired

# 1 942
Аз пък не искам Ники да излиза    Tired  Heart Eyes
Кого ще гледам тогава  Crossing Arms

# 1 943
Понеделник Багата и Патрашкова са вън  Peace
Няма кой да ги подкрепи с СМС.

Сериала Бага/Златка е изчерпан и затворена линия вече  Mr. Green

Патрашкова събра матр'ял. Няма какво повече от нея да получат.(Учи Памето;Прикрива Камелия и си поклюкари наволя Wink)

За ББ Ники и Фънки са по интересни  и ще ги запази.

# 1 944
Патрашкова и аз си мисля,че ще излезе 100%.
Но Багата си мисля,че ще го подкрепят  Thinking ,въпреки,че ако наистина ББ определя нещата,би трябвало да го изкарат  Thinking Първо,защото е изчерпан и само дреме и второ,защото къщата не му се отразява добре.

А Ники е силен играч и би трябвало да остане по-към края  Thinking Но пък сега ги няма вече дразгите с Бони и няма какво толкова да интригува  newsm78 Освен да го запазят като някакъв лидер  Thinking

# 1 945
Искам да попитам всички "красиви манекенки" в темата следното: След като Никол /едно от най-хубавите момичета в Къщата и по принцип/ не ви харесва, то какъв е идеалът ви за жена?

# 1 946
Не съм от красивите ман'кенки, но много харесвам Никол и за мен тя е красиво момиче и то много!

# 1 947
Никол е много красива!Мисля че тези пъпки са им от прекалените гримове и по точно от фондьотените newsm78
Патрашкова и Фънки според мен са вън.

# 1 948
Никол ми е като кукличка ,много е красива .
Не съм я виждала без грим ,но както се прави въобще не личи да има пъпки ,та да сте забелязали какъв ФДТ ползва?

# 1 949
Добро утро Wink
...
" В България в момента върви един ВБ формат. Искам да ви споделя колко се е променил българинът. Станал е много по-човечен, състрадателен и готов да помогне с каквото може на своите събратя. Попаднах на номинациите и видях голямо съчувствие към ближния. Изглежда в къщата условията не са никак добри, защото всеки се стреми да помогне да излезат тези, които са застрашени от средата вътре. Въпреки, че наградата е парична, а народът ни е беден, не видях никакво колебание в чувството за взаимопомощ и никакъв стремеж към материалното. Толкова благородни хора събрани на едно място с възвишени идеи и ценостти, останах удивен от тази промяна в обществото ни."

hahaha Това се казва ИРОНИЯ.

Искам да попитам всички "красиви манекенки" в темата следното: След като Никол /едно от най-хубавите момичета в Къщата и по принцип/ не ви харесва, то какъв е идеалът ви за жена?

Не е необходимо да си МанИкенка или нещо друго, за да си естет. Има хубави хора, които имат естествена красота без да се превземат и да правят стойки. Освен това кожата си е важна дори и да не им се вярва на някои.  Peace И е признак за чистотата в буквалния (, а може би и преносния смисъл) на един човек.

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 08:37 от Палмичка

Общи условия

Активация на акаунт