VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 751
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 2 085
А кои са богове и кой ги избра за такива? Простосмъртните наистина ли не трябва да ядат?

Богове са Люси, Мариана, Никол, Орлин и Камелия. Влязаха херувимчета да ги хранят с плодове. Бяха две мъжки и едно женско. Бяха по бански и с крила. Орлин държеше много да го храни женското. Люси пошляпваше и гушкаше мъжките. Ааа и единя беше любимият батман който не можехте да разделите в началото на предаването  Laughing

Простосмъртните си се хранят, но просто това беше следобедна закуска за боговете.

Hug

Значи Батман все пак е влязал в къщата Simple Smile, за радост на много от съфорумките.

# 2 086
Наистина ли толкова ниско е паднал Фънки,дали го е гледал някой това или е поредната измислица на жълтурите -
http://www.---/198186/%d1%84%d1%8a%d0%bd%d0%ba%d0%b8-%d0%b3%d0%b … 0%bb%d0%b8%d0%bd/

не зарежда

от номинираните имах пророчески сън за Патрашкова,че си ходи Grinning

# 2 087
Наистина ли толкова ниско е паднал Фънки,дали го е гледал някой това или е поредната измислица на жълтурите -
http://www.---/198186/%d1%84%d1%8a%d0%bd%d0%ba%d0%b8-%d0%b3%d0%b … 0%bb%d0%b8%d0%bd/
Не се отваря линка....

# 2 088

Значи Батман все пак е влязал в къщата Simple Smile, за радост на много от съфорумките.

Влезе  Mr. Green И някой викаше "абе тези херувимчета са ми много познати". Може да разобличат батман  Joy

# 2 089
Явно го разпознава като спам
Пияният Фънки се изцепи: Познавам мъже, които са СПАЛИ с Орлин
Докато една част от съквартирантите празнуваха своята победа и се забавляваха в Къщата, другите стояха под звездите и обсъждаха победителите.
 „Какъв е този. Виж, че играе на чалга. Орлин е шля*ано д*пе и се продава. Познавам хора, които са го ч*кали”, изцепи се Фънки.
 Басистът обаче не спря дотук. Той продължи да налива масло в огъня, като заяви, че ако се случи инцидент с Орлин и той остане инвалид, едва ли някой би се сетил за певеца и таланта му, припомнят от Новини.бг.
Това е само част от статията,та дали някой е чул Фънки да казва тези неща ...

# 2 090

Да не би да е за Орлин и инвалидната количка? Няколко страници по-рано го коментирахме......

# 2 091
Не точно ,маме

# 2 092
Явно го разпознава като спам
Пияният Фънки се изцепи: Познавам мъже, които са СПАЛИ с Орлин
Докато една част от съквартирантите празнуваха своята победа и се забавляваха в Къщата, другите стояха под звездите и обсъждаха победителите.
 „Какъв е този. Виж, че играе на чалга. Орлин е шля*ано д*пе и се продава. Познавам хора, които са го ч*кали”, изцепи се Фънки.
 Басистът обаче не спря дотук. Той продължи да налива масло в огъня, като заяви, че ако се случи инцидент с Орлин и той остане инвалид, едва ли някой би се сетил за певеца и таланта му, припомнят от Новини.бг.
Това е само част от статията,та дали някой е чул Фънки да казва тези неща ...
Първото аз не съм го чула /че е е п......л/ второто е вярно ,Орлин бил комерсиален я да го видел ако някой му счупел краката на определено място и седнел в ивалидна количка как щял да се продава .
Гнусно беше ,каквото и да каже и да направи вече Фънки никога няма да го погледна в положителна светлина .
Б... ти и мъжкарите Иван и Фънки  ooooh!

# 2 093

Преразкажи.....

# 2 094
Фъки започна да плюе по адрес на Орлин, да го нарича, комерс, шлякано ду*е, което е ч*кано от мъже… Да, приказките му са потресаващи, но Фънки не спря дотук…

След като Юлиян се намеси в защита на Орлин, като каза, че има талант и трябва да му се признае, Фънкара продължи с думите:

“Ако го блъсне кола, няма да е толкова талантлив. Ако му счупим краката на правилното място, да седне утре в инвалидна количка, никой няма да се сети за таланта му”.

Това трябва да е .

# 2 095

За това май става въпрос.

# 2 096
на мен пък Фънки ми прилича на чичото от семейство Адамс Mr. Green /не на Шрек/

# 2 097
на мен пък Фънки ми прилича на чичото от семейство Адамс Mr. Green

Фънкаря си е Шрек и тва си е  Mr. Green Няма някой , който толкова да прилича на Шрек !

# 2 098
# 2 099

Това, което съм подчертала със сигурност НЕ е казал. Всичко останало, да. За "шля..ото д...пе" - според мен имаше предвид, че е комерсиален, а не, че си пада по мъже.
Но дори и да си пада по мъже, не виждам с какво и как сексуалните наклонности определят личността на човек. Това е все едно, да определиш някого, като некадърник, защото имал голям и крив нос.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт