VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 749
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
Точното е "шлякано дупе, не забравяй, комерсиално дупе" .Има го и в предаването от 16.10  точно преди безумията за счупване на краката на Орлин.

# 2 101
  • София
http://www.blitz.bg/news/article/158913

Сръбска попфолк звезда ще е последният участник във воайорското шоу „ВИП брадър”, научи БЛИЦ. Според нашите източници това ще е Индира Радич, която вече е в България уж заради концерта си на 25 октомври.  Whistling

# 2 102
http://www.blitz.bg/news/article/158913

Сръбска попфолк звезда ще е последният участник във воайорското шоу „ВИП брадър”, научи БЛИЦ. Според нашите източници това ще е Индира Радич, която вече е в България уж заради концерта си на 25 октомври.  Whistling
Фънки ще си изкара чудесно Simple Smile

# 2 103
Благодаря за клипчетата, добре пее Мариана, кахърни песни, но и това е по - добре е от чалгичките.

# 2 104
Иска ми се и Ники Мартинов също да бъде поставен на детектора на лъжата в понеделник .Пък да го видим дали и той няма да се прецака като Бони

# 2 105
  • София
Знам, че Орлин е играл в сериал, нямам идея има ли актьорски заложби, като певец съм чувала 2-3 песни на Каффе, вкл. и онази изцепка с Евровизия и до там. За мен не е успял певец. Танцувалните шоута не съм следила. По времето на Каффе си мислех, че е обратен, но явно не е, понеже си има приятелка. Прилича ми на Кен /от Барби и Кен/.

# 2 106
Защо не направите една анкета, за да видим кои излизат в понеделник според потребителите на бг-мамма? Интересно ми е Багата колко гласове ще събере, защото често е спряган за фаворит, но не ми се вярва да има чак толкова много поддръжници (може и да греша). На мен не ми пречи, но не ми е и интересен.

# 2 107
По времето на Каффе си мислех, че е обратен, но явно не е, понеже си има приятелка.

Това, че един мъж живее с жена, не му пречи да се наслаждава и на мъжки ласки, особено ако получава и солидни премии за това Simple Smile
Мен лично много ме озадачава това, че Орльо предпочита женската компания в къщата и си ляга като прилежна ученичка с другите мадами, докато мъжете разпиват до късна доба - дори да не беше кърканде, Орлин би трябвало да предпочита да остане на лаф с мъжете, каквито и простотии да се говорят в компанията на пияните Паласкин и Фънки - затова си мисля, че дълбоко в него се крие едно женствено начало  Simple Smile. Багата също  избягваше тази пиянска компания, но при него е резонно, предвид здравословното му състояние и спортен дух.

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 16:53 от Въздишкова

# 2 108
Въздишкова,
направо цепиш мрака с умозаключения! Joy Не стига, че Орлин бил гей, ами и жиголо го изкара.  hahaha
Наближава 17ч, време е за хапчето. С повече вода, нали знаеш.  Mr. Green

# 2 109

Мен лично много ме озадачава това, че Орльо предпочита женската компания в къщата и си ляга като прилежна ученичка с другите мадами, докато мъжете разпиват до късна доба - дори да не беше кърданде, Орлин би трябвало да предпочита да остане на лаф с мъжете, каквито и простотии да се говорят в компанията на пияните Паласкин и Фънки. Багата също  избягваше тази пиянска компания, но при него е резонно, предвид здравословното му състояние и спортен дух.
A мен не ме озадачаВА. Възможно е Фънки и компания да не му допадат. Орлин е много по-сдържан от тях, а те много се лигавят. За мен това не е представа за мъжка компания в добия смисъл.

# 2 110
Има една анкета в фейзбука вип брадър 2012 където води Багата.Със най малък резултат са Кристина Патрашкова и Ники Мартинов

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 16:53 от gost32

# 2 111
Въздишкова,
направо цепиш мрака с умозаключения! Joy Не стига, че Орлин бил гей, ами и жиголо го изкара.  hahaha
Наближава 17ч, време е за хапчето. С повече вода, нали знаеш.  Mr. Green

Не мила, това са твои думи, аз само размишлявам и просто съм склонна да допусна и тази хипотеза, имам логични основания за това  Peace

# 2 112
Хайде сега ,който не порка  качествено т.е. количествено и не обижда и псува е гей  ooooh!
Така ли разсъждава българската жена ?

# 2 113
Знам, че Орлин е играл в сериал, нямам идея има ли актьорски заложби, като певец съм чувала 2-3 песни на Каффе, вкл. и онази изцепка с Евровизия и до там. За мен не е успял певец. Танцувалните шоута не съм следила. По времето на Каффе си мислех, че е обратен, но явно не е, понеже си има приятелка.
Честно казано, освен Багата , Марияна и Фънки не виждам друг успял в професията си в тази къща.
Патрашкова беше страхотен арт журналист, но се подхлъзна в жълтия сектор...

# 2 114
Кои са логичните ти основания? Че Орлин не стои при мъжете, докато пият ли? При аналогична ситуация, ако пред мен стои алтернативата кифленска компания или здравословен сън, със сигурност ще избера второто.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт