VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 763
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 2 520

А видеото където Мариана надъхва Къци, го свалих и запазих, сега го качих, но те сигурно ще го дадат сега.

най долу в колекцията е
https://picasaweb.google.com/109550223086415036216/VipBrother201 … p;feat=directlink

Радвам се, че всичко е наред с албума. Ти си нашия Биг Брадър. Heart Eyes

# 2 521
  • София
  Ама и Брадъра се гаври наравно със съквартирантите с Къци.Кой му ги взе,че не гледах.

# 2 522
Съобщиха ли на Благой, че чака дете?

А Златка това ли е чула в коридорите? Че по вестниците  пише, че приятелката му е бременна. Grinning

# 2 523
Биг Брадър, мъжагите ми взеха батериите. Накажи ги.

# 2 524
  • Велико Търново
Кристина обаче тайна май не може да пази. Laughing

# 2 525
  • ...край Дунава
Къци към Багата-кво се хилиш кат пача!! Laughing

Не! Каза на Багата, че Златка се хили като пача.

# 2 526
 Ама и Брадъра се гаври наравно със съквартирантите с Къци.Кой му ги взе,че не гледах.
Ако сценаристите продължават да се гаврят със Къци като го правят съквартираните.Рейтинга на вип брадър 2012 ще се срине до 10 % и сте трябва финала да е много по рано отколкото е предвидено.Ако Ники Мартинов се спаси този понеделник всичко вече ще е ясно .Че той е нагласения победител и то благодарение на Тупарев и сие.Тогава вече няма смисъл да се гледа предаването щом вече всичко ще е пределно ясно.

# 2 527
Тая па набедена интелектуалка Патрашкова от какво толкова се възмути?! Че им скрили алкохола и после им казаха къде е да си сипят.

# 2 528
АМи да скрият на Мариана цигарките и да й кажат, че не бива да пуши толкова! ЕЕ малко ми идва прекалено да казват на кого какво да правят  #Cussing out

# 2 529
Тая Патрашкова така ме дразни

# 2 530
  • Велико Търново
Според мен Брадъра повтаряше това, за да върнат батериите на Къци.

# 2 531
Тая па набедена интелектуалка Патрашкова от какво толкова се възмути?! Че им скрили алкохола и после им казаха къде е да си сипят.
Тя Патрашкова обича да си порка и затова се възмущава ще са скрили алкохола

# 2 532
Другарко, пък някой ми взе батериите! Joy Joy hahaha

Ако това е чула Златка, защо Люси хукна да говори с ББ веднага след като им каза какво е чула?
Данеби детето на Любина да е от Люси Shocked

# 2 533
И все пак Къци успя с рационализацията, а тиквите се хилят.

Що ли си мисля, че Къци също се забавлява?!
Ако сценаристите продължават да се гаврят със Къци като го правят съквартираните.Рейтинга на вип брадър 2012 ще се срине до 10 % и сте трябва финала да е много по рано отколкото е предвидено

# 2 534
Биг Брадърчо, една идея от мен - един ден ги оставете без цигари.

Ако едните пият, което не знам защо пречи на други също толкова пиещи, то другите пушат И вредят на всички.
 Мариана пие повече от Фънки бе. А има и порок, който вреди на околните - пуши. Да вземе да се прибере момичето, ще си навреди на здравето, миличката тя.

Общи условия

Активация на акаунт