VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 759
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 2 730
Бианка, мерси за хубавата песен!    bouquet

Сетих се на кого ми прилича малко Никол - на Нети, която много харесвам. Peace

Поздрав с "Луната спи", за да кажете дали и вие не намирате прилика.
Е, поне по дъъългите им крака. Simple Smile

# 2 731
Мале, проста съм кат Златка, тези не ги знам кои са  Embarassed
Фръцвам се обидена и огОрчена и отивам да спя  Crossing Arms

Недей де, среднощ е подходящо време да се запознаем с тях и то на фрррренски.  Flutter
Благодаря, Бианка!  Peace

# 2 732
Бианка, мерси за хубавата песен!    bouquet

Сетих се на кого ми прилича малко Никол - на Нети, която много харесвам. Peace

Поздрав с "Луната спи", за да кажете дали и вие не намирате прилика.
Е, поне по дъъългите им крака. Simple Smile

Сладурки са и двете.

# 2 733
Багата ще го запомня в това предаване с погледа изпод очила  Mr. Green

Sunglasses Laughing

# 2 734
Категорично съм за Манго.
Той милия спи кротко, разхожда се на "лайфа" спокойно. На последните номинации, когато им съобщаваха, седеше в кръгчето и се оглеждаше. Душичка.

Предлагам в следващата мисия залога да е 1 седмица глезене на Манго + Николай сървайвъра да му направи къщичка.

Като гледах какво пишат на дъската ...самозабравиха се тези хора. Биг Брадър я една седмица на овесени ядки за виповете и пържоли на Манго.   newsm03

# 2 735
120 на 80, ама на електронния апарат. Нормализира му се тази седмица. От белугата ще да е. Mr. Green

При мен линковете от два дни не работят , чета само коментари. Белуга ли си е поръчал Къци  newsm78

# 2 736
  • София
Гледахте ли снощи в късното издание, като стана дума за това как едно дете приема новината, че ще има братче или сестричка?
Никол каза, че била самО дете, не можела да си представи да има брат или сестра, на 4-5 години вече била осъзнала колко е хубаво това, всичко да си е за нея. Заприлича ми в момента точно на някаква разглезена пикла.
Съквартирантите я избъзикаха, че сега родителите ѝ, като са от месец и половина сами у дома, може да са й направили някое братче или сестриче Joy

Искам да добавя тук, че много ме дразни безразборното пушене В къщата. Аз съм заклет пушач, но винаги се съобразявам да не опушвам околните, както и на мен не ми е приятно да ми вони на тютюн. Не виждам какъв е проблема да излизат да си изпушват цигарите вън, двор- голям Naughty ВБ да им забрани да пушат на закрито!

# 2 737
  • София
Да, и аз гледах късното издание и на мен ми направиха впечатление думите на Никол, че никога не е искала брат или сестра. Иска любов само за себе си, това го приемам като реакция на дете, Никол е излязла от тази възраст, но това говори и за характера й.

# 2 738
това с меренето на известността ми се струва, че интересува най-вече известните  Mr. Green
не знам някой друг да го засяга, кой повече или по-малко е известен. Всеки си има своята публика...
не ми пречи и Камелия (не я виждам като държанка...)

Та в този ред на мисли - Марияна също си има своята публика, пее прекрасно и е въпрос на ПР и най-вече пари за да бъде още по-известна. Но мен като слушател въобще не ме интересува - Пенка от входа харесва ли я, Ганчо от квартала сънува ли я...

# 2 739
  • Бургас
Във вчерашното предаване Патрашкова подметна нещо за миналото на Камелия и с какво се е занимавала. Какво имаше предвид, че нещо май съм изтървала.

# 2 740
Никол каза, че била самО дете, не можела да си представи да има брат или сестра, на 4-5 години вече била осъзнала колко е хубаво това, всичко да си е за нея. Заприлича ми в момента точно на някаква разглезена пикла.
м'чи тя си е точно такава!

# 2 741
Защо наричате Камелия държанка  newsm78

# 2 742
# 2 743
Искам в понеделник мухата цеце да излети  Whistling  Mr. Green Наплю достатъчно, като че ли  Thinking

Защо е цялата жлъч към Камелия  Thinking Защо просто не я номинираха  Thinking Сложиха на топа на устата силни играчи, за да отсвирят реална конкуренция  Mr. Green, а след това някои чупят патетично лява китка - получили били позивни от съвестта (дето я нямат)  Crossing Arms

# 2 744
  • Велико Търново
Ха, добрутро!

Забелязахте ли, че не са ъпдейтвали сайта от вчера следобяд. Тия да не са се изтребили там или дружно всички да са се отдали на спане.

Общи условия

Активация на акаунт