VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 759
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 2 745

Честно много ще ми е странно някой нормален мъж да знае коя е Марияна.

Embarassed Blush Хвърли ме в размисъл.

Оo, aз знам един млад, красив, умен и напълно нормален мъж, който много добре знае коя е Марияна и яростно не я харесва. По онова време, когато я коментирахме, аз нямах нищо против нея, симпатична ми беше. Проблемът е, че този човек има толкова точна преценка за хората, че винаги, дори и след много време, аз разбирам колко е бил прав. Интуицията му за хората е плашеща и граничи с магьосничество.

# 2 746
Ха, добрутро!

Забелязахте ли, че не са ъпдейтвали сайта от вчера следобяд. Тия да не са се изтребили там или дружно всички да са се отдали на спане.

Добро утро ! И аз точно това се чудех ....няма стрийм , няма ъпдейти ...странно е newsm78

Кой знае какви монтажи ни очакват ...

# 2 747
Е, ако и прилага наученото от тях, да не съм чула да се оплачеш! Mr. Green
Прилага, за мой ужас. То гражданска защита да викна, не може да почисти след него. Ентусиазмът му е потресаващ. Crazy

Така и така нищо не се случва в Брадъра, да ви черпя с едно любимо мое изпълнение, на трима разкошни мъже. Слушате, но и гледате:
http://www.youtube.com/watch?v=KUXGVfmrEN4&feature=related

А моят ги гледа само, и по някое време се обръща към мен: Ето... такова да направиш   Laughing
И много е вдъхновяващо, като се завърти покрай мен докато готвя и промърмори зад гърба ми: ама Ж. Пепен не го правеше така   Mr. Green

За злоупотребата с алкохола: Трябваше заедно с Ласкин да вкарат и М. Гроздева - тогава едва ли щеше да остава алкохол и за Фънки и човекът щеше да си спазва режимите.  Laughing

Благодаря за музикалните поздрави и приятното начало на деня   bouquet
Ето нещо и от мен http://www.youtube.com/watch?v=9Pes54J8PVw

пп. Нети и аз я харесвам, много е сърдечна и естествена изглежда. 

# 2 748
  • София
Никол каза, че била самО дете, не можела да си представи да има брат или сестра, на 4-5 години вече била осъзнала колко е хубаво това, всичко да си е за нея. Заприлича ми в момента точно на някаква разглезена пикла.
м'чи тя си е точно такава!

Явно.

А има ли платен канал, по който може да се гледа ВБ 24 часа? Или платен- неплатен, те си спират звука и излъчването, когато им скимне?

# 2 749
  • ЯМБОЛ
              Никол е едно разлиготено девойче,без собствено мнение,става само за четене на времето,добре са я преценили.Отдавна казах,че е зубрачката на класа,може само това да прави.Много на сериозно се е взела,не е разбрала,че са я вкарали там само да краси до колкото може интериора.

# 2 750
Защо наричате Камелия държанка  newsm78

Ами, защото очевидно е Peace . Отначало ми направи впечатление на непретенциозно и скромно момиче, но този образ рухна минути след свърши 'тайната' мисия. Ники Кънчев още в началото я попита с какво се занимава, тя заби поглед в земята, отвърна 'С много неща'. В сайта пише професия 'мултитаск'...егати и 'професията'. Жените в къщата дори не успяха да разберат сервитьорка ли е, салонен управител ли е. В крайна сметка Камелия е била сервитьорка в България, която си е зарязала образованието след запознанството си с Люси. Отишла да живее в Германия, където Люси я храни и пои, тя не работи, немски учила 3 месеца, но и това прекъснала, та не го научила изобщо Rolling Eyes . Основното ѝ занимание е да придружава Люси, която обикаля из Германия и Европата по работа.

# 2 751
  • Пловдив
Не знам защо, но като се абстрахирам от всичко, "обикновените хора" са ми по-симпатични от "боговете".  Rolling Eyes Дори Патрашкова я харесвам повече от Мариана, макар да са един дол дренки, но независимо на кого си е продала г..за, аз я помня от времето, когато правеше репортажи от фестивала в Кан и смятам, че е много интелигентна и образована жена.  bowuu

# 2 752
Патрашкова не съм чула да обижда никого, просто казва някои факти. Обаче не мога да отрека, че заглавията във вестника ѝ са доста отвратителни, дано поне това което пише да е истина. Ама щом и гърмяха редакцията, значи все пак са писали някакви неудобни истини Grinning . Имам чувството, че някои от хората в тази къща даже малко ги е страх от нея...

А за Мариана все повече се замислям, дали и каква информация получава отвън. Много бързо се присламчи към Къци даже май в къщата се говори, че Къцко се очертава като фаворит и тя веднага застана от другата страна на барикадата. Може би това е промяната за която другите говорят, много често почна да си променя мнението и ходовете. Никол същата работа, не знае вече на чия страна да застане и с кой да се обедини, но тя просто няма собствено мнение Whistling .

# 2 753
Дразни ме, че ни дават подбрани монтажи. Вече не знам кое кога се е случило. Камерите се насочват  към когото трябва по решение на сценаристите.
Ама го гледам. Защото няма какво друго? Ами защото ми се иска да видя до къде ще стигне историята в къщата.
Че самите участници позволяват на ги правят на маймуни, няма спор. В името на какво се съгласяват си е лична преценка. Кой за пари. Кой за да бъде изваден от нафталина...Всеки си е преценил за себе си какво може да спечели  и какво да загуби.
За мен Патрашкова има мисия поставена от ББ. Каква защита в името на Багата! С цената на оплюване на всички останали. И на себе си.
Никол колко наивно си е мислела, че всички са добрички!
Къци е слаб. Позволи да му се качат на главата. Трудно би могъл вече да промени отношението към себе си.
Златка хич няма да я коментирам. Разчитала на Патрашкова...Ок. Ще видим до къде ще стигне.
Алокохола. За мен се прекалява в къщата с него. Но щом им се дава. И няма какво да правят. Ясно е, че ще посегнат към него. Всеки го употребява. Ама това да се размотават от сутрин до мрак с чаша в едната ръка и цигара в другата...
Какъв му е здравословния проблем на Фънки? Когато се обясняваха за скрития алкохол и Юлиан го защитаваше, самия Фънки като че ли не искаше да се продължава темата.
ВИП участниците в този сезон готвят ли си? Те ли си почистват?
Преди даваха Бони в кухнята, а сега?
Не е честно, че всеки един от тях по някакъв начин има досег с външния свят. И така се нарушава идеята, че са изолирани.
Камелия няма място вътре. Може би съжаляват, че "нямаха нищо против" да остане и тя в къщата. Нима не се усетиха, че им е конкурент? Или те си знаят вече наградата и всичко останало е само театър за пред зрителите?
За мен е слаб сезон. Но ще изгледам до край развитието на събитията. И то, защото чета тук.
Ако беше само това, което ми дават по ТВ, да съм спряла отдавна.

# 2 754
Какъв му е здравословния проблем на Фънки?

Диабет Peace .

Да, по-точно предимно Златка им готви и чисти Rolling Eyes . Люси също доста чисти. Останалите от време на време се включват и те.

# 2 755

Диабет Peace .

Алкохолът в никакъв случай не е противопоказен. Stop Като е диабетик защо се налива постоянно?

# 2 756
  • Велико Търново
Златка какво има на бузата си? newsm78

# 2 757

Диабет Peace .

Да, по-точно предимно Златка им готви и чисти Rolling Eyes . Люси също доста чисти. Останалите от време на време се включват и те.
И Бони готвеше и честеше.На Памела баница завъртя Grinning

# 2 758
И Бони готвеше и честеше.На Памела баница завъртя Grinning

Да и тя също, аз имах предвид хората които сега са в къщата.

Алкохолът в никакъв случай не е противопоказен. Stop Като е диабетик защо се налива постоянно?

Честно казано, не зная Thinking . Май му е нещо като порок.

# 2 759
Патрашкова не съм чула да обижда никого, просто казва някои факти. Обаче не мога да отрека, че заглавията във вестника ѝ са доста отвратителни, дано поне това което пише да е истина. Ама щом и гърмяха редакцията, значи все пак са писали някакви неудобни истини Grinning . Имам чувството, че някои от хората в тази къща даже малко ги е страх от нея...

А за Мариана все повече се замислям, дали и каква информация получава отвън. Много бързо се присламчи към Къци даже май в къщата се говори, че Къцко се очертава като фаворит и тя веднага застана от другата страна на барикадата. Може би това е промяната за която другите говорят, много често почна да си променя мнението и ходовете. Никол същата работа, не знае вече на чия страна да застане и с кой да се обедини, но тя просто няма собствено мнение Whistling .

То някак доста удобно "гръмна" тази редакция  Wink  А и щетите не бяха кой знае какви доколкото помня

Общи условия

Активация на акаунт