VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 746
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 3 120
Не знам Мариана с какви очи ще излезе от къщата. Горката й майка, що за дъщеря е отгледала!

Joy Joy ехееее за теб да говорят и нарочват, и ти ще си мълчиш, така ли  Laughing
Е такъв речник ли трябва да използваш.Може да не си замълчиш но такива цинизми не мисля че е нужно

# 3 121
Тази вечер съм в синхрон с Бо   bouquet!
Не знам Мариана с какви очи ще излезе от къщата. Горката й майка, що за дъщеря е отгледала!

Joy Joy ехееее за теб да говорят и нарочват, и ти ще си мълчиш, така ли  Laughing

# 3 122
  • Велико Търново
Хора, я кажете коя е песента, която звучи на трейлъра с Бони (газ-газ или нещо подобно Mr. Green).

http://vbox7.com/play:69034473

# 3 123
Чак пък толкова драматизъм  ThinkingКакво е направила толкова лошо,че и майка и взехме да съжаляваме.

# 3 124
Лошото е, че в България много хора без талант и каквито и да е заслуги стигат до там... Представи си какво им става, като срещнат талант на пътя си - искат да му чупят краката  Wink
Ей, хвана се за това и не пускаш. Напиши му възмутено писмо, може да си посипе главата с пепел, освен с рибешки вътрешности. Laughing

Леле. Талант!

# 3 125
Стигат му рибешките вътрешности.

# 3 126
Чак пък толкова драматизъм  ThinkingКакво е направила толкова лошо,че и майка и взехме да съжаляваме.
Аз ще съм горда с такова дете.

# 3 127
Лошото е, че в България много хора без талант и каквито и да е заслуги стигат до там... Представи си какво им става, като срещнат талант на пътя си - искат да му чупят краката  Wink
Ей, хвана се за това и не пускаш. Напиши му възмутено писмо, може да си посипе главата с пепел, освен с рибешки вътрешности. :lol

На Фънки и черният му хумор остава неразбран. Laughing Някои хора приемат буквално всяка казана дума.
Дали и в живота са така не знам.

# 3 128
  • Под липата

И аз това се питам  newsm78
На цялата простотия, на която се нагледах и на Патрашковица , и на Златката, да не говорим за ''мъжкарите'', това на Марияна си беше просто изпускане на нервите.

# 3 129
  • Някъде в Матрицата
Аз и днес ще се включа като ехо. Embarassed
Изборът на боговете, кого да завържат за Кристина, абсолютно съвпадна с моите мисли. Въпреки че, ако се бях вслушала в тъмната си страна, бих вързала Манго за нея  hahaha
Е, Юлиян грам не ме разочарова - очаквах злобата и дребнавостта да се излее и се получи. Naughty
А Мариана да слиза от Олимп моментално. ВЕрно, че Златка промърмори нещо срещу й (дори се върнах два пъти на този момент, за да чуя причините за тоЗ божествен гняв), но чак такава словестна бълвоч да излее отгоре й нЕмаше нужда.

oopsп.п Много ми липсва в клавиатурата удареното и.

# 3 130
Хумор, хумор, колко да е хумор?! Май на повечето тук не ни прозвуча закачливо.
Ей, хвана се за това и не пускаш. Напиши му възмутено писмо, може да си посипе главата с пепел, освен с рибешки вътрешности. :lol

На Фънки и черният му хумор остава неразбран. Laughing Някои хора приемат буквално всяка казана дума.

# 3 131
Цитат
Ами  към хамали и простаци как да се държиш?Всички видяхме доброто възпитание до къде води.Не мисля ,че Къци би се държал така,но казвам,че явно към такива хора трябва по грубо отношение,иначе не разбират от дума.
Днес сякаш ми се счу ЮК да нарича Къци цървул ?

еми все пак, в тази игра да падаш на нивото на ЮК е малко тъпичко, както и на другите дразнители... така че той си кара по неговия начин  Laughing

между другото, всички подигравки и шегички с Къци започнаха именно от ЮК

май този много го е страх К да не го измести от ефира на нова  Mr. Green

Гледах здравей България с кеф, но след ББ едвали като видя този ЮК там, ще  ми е приятно.

аз бих му била дуспата и да пътува да пее по европата  #2gunfire

# 3 132

То си трябва усет да ги хванеш тези неща.

# 3 133
      Наказание за Юлиан-да научи и изпее песен на Бони! Sick
По-лошо - да го накрат да научи песните на Къци /той разказваше днес, че има записан албум/. Е те тогава ако не изкопае земята от яд, няма кога друг път. Twisted Evil
http://vbox7.com/play:bc0b3af2

А може освен да научи песен на Къци ,ВБ да накара Юлиан една седмица да бъде в услуга на Къци- да му оправя леглото ,да му сервира ,да му мие чиниите,да му поднася ядките и плодовете и да му мери кръвното
... и да го подмива  Joy

Каквото и да му дадат, тоя ще се прави на голяма работа и ще отказва, най-добре да си хваща пътя следващата седмица.

# 3 134
  • Под липата
Аз и днес ще се включа като ехо. Embarassed
Изборът на боговете, кого да завържат за Кристина, абсолютно съвпадна с моите мисли. Въпреки че, ако се бях вслушала в тъмната си страна, бих вързала Манго за нея  hahaha
Е, Юлиян грам не ме разочарова - очаквах злобата и дребнавостта да се излее и се получи. Naughty

А Мариана да слиза от Олимп моментално. ВЕрно, че Златка промърмори нещо срещу й (дори се върнах два пъти на този момент, за да чуя причините за тоЗ божествен гняв), но чак такава словестна бълвоч да излее отгоре й нЕмаше нужда.

oopsп.п Много ми липсва в клавиатурата удареното и.

Хаха, беше абсолютно точен и правилен избор. Право в десетката!

За Марияна - не съм съгласна  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт