VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 743
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 3 210
Мариана- помагала на Златка  Joy
Мариана пред всички се прави на добра и загрижена, дори и пред Бонка, когато ги съботира с прашеския костюм, че й стана лошо. А, зад гърба им ги псува.

# 3 211
Не знам как го е казал, но определено уцели.  Peace
Всъщност не. Появи се насред чуждия разговор, с явната идея да го обиди, но не му се получи.
Просто отново изглеждаше неадекватен. Стоше като изакал се насред площада  се чудеше що не му се радват всички, а го гледат странно.

На мен ми прилича на Шрек Фънки. Laughing
Имам предвид, че Фънки не можа да му отговори, обиди се, определено. А и мисля, че те първо го обидиха, затова така се изказа Къци, ако някой има клипа да даде линк.   bouquet

# 3 212
Бианка, подкрепям те изцяло. Hug

Не съм видяла никакво злобеене от страна на Фънки. Дори когато някой коментира другите пред него му е неприятно. Забелязах същото и при Орлин и Люси. Wink

Може би ще съм единствената, но продължавам да харесвам Юлиан, при това много повече от Къци. Понякога ме дразни егото му, не оправдавам и шегите му, но абсолютно всички се хилят на тях, без изключения. Rolling Eyes

Не мога да приема, че един 50-годишен мъж, като Къци, ще позволява на някой, независимо кой, да  му се подиграва. ooooh! Щом позволяваш на останалите да се държат с теб по този начин, какво себеуважение имаш? Не мога да си представя някой да ме буди всяка вечер и аз да си стоя тихо и мирно. Shocked Това е прекалено, но за самия Къци. Винаги съм била  на мнение, че един човек, а да не говорим пък за мъж, трябва да уважава себе си. Е, как Къци уважава личността си, като позволява на останалите хора да се държат по този начин с него. На него му е изгодно да е жертва, грам не го съжалявам. Като не му харесва подобна ситуация, има много интелигентни начини, с които да излезе от нея. С опита си и годините си трябва да ги осъзнава. Много повече ме драни той, отколкото Юлиан. Мое мнение, не го натрапвам. Peace

Маме, пусни една анкетка с номинираните, но вотът да е положителен и да е с 2 възможности за гласуване. Hug

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 23:12 от H0uSse_Baby

# 3 213
  • София
Плюс, че и Златка не каза кой знае какво лошо за Мариана. Нито я занаобижда, наистина ен разбрах какво беше тази злоба, която се изля.

# 3 214
  • Под липата

А като се върна назад и мисля, че Марияна е обсъждала единствено Бонка - жената, която всички обсъждаха.
а ето какво е мислила за Златка и дори мисля, че като припада Златка и Марияна я разтриваше и само тя стоеше до леглото И.

Нищо не разбрах  newsm78

# 3 215
# 3 216
Плюс, че и Златка не каза кой знае какво лошо за Мариана. Нито я занаобижда, наистина ен разбрах какво беше тази злоба, която се изля.
Явно очакваше, че Златка ще я защити.

# 3 217
Марианка не я харесвам, но много харесвам гласа ѝ.
Според мен има много хубав глас, беше добър ментор в Гласът на България (добър избор на песни и добри импровизации, най-вече), също така прави много добри импровизации. Това ми харесва в нея единствено.

http://www.youtube.com/watch?v=Anu_L4A4heY

# 3 218
  • София

Багата стоял на сцената като отрязан салкъм Joy

# 3 219

А като се върна назад и мисля, че Марияна е обсъждала единствено Бонка - жената, която всички обсъждаха.
а ето какво е мислила за Златка и дори мисля, че като припада Златка и Марияна я разтриваше и само тя стоеше до леглото И.

Нищо не разбрах  newsm78

Embarassed как ще разбереш, като съм забравила да пусна линка: http://vipbrother.bg/?module=video&video=521 (редактирах се и назад)
а цитирах поста ти, само за да го допълня  Hug

# 3 220
  • Велико Търново

Оф, то па той е все най-знаещият и най-порядъчният...

# 3 221
За всички мога да намеря по нещо положително във външност или
в характер, за да ги харесам поне малко, ама дайте коз какво да е за Юлиян,
че се уплаших да не би да гледам друг сезон на ББ. Shocked
А и днес нали писах, че във всеки харесвам по нещо... Thinking

П.П. Професорът най-много е пощадил Юлиян в интервюто си.
Другите яко ги е подредил, но ми се струва, че не е много прясно
давано това интервю щом говори за Жени Калканджиева като застъпник.  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 23:26 от Fan

# 3 222
  • Под липата
Добре, Къци не се защитавал, мухльо бил.., ама това оправдавали поведението на 45-50 годишни зрели мъже да се държат като олигофренчета от 6-ти клас?  
 Реагирам много лошо на подобно отношение, защото имаХ познат, който си позволяваше подобни шеги с хора, които смяташе за мухльовци и женчовци. И тогава реагирах остро, а след една последна изцепка спрямо колега, престанах общуването си с този човек. Не търпя комплексари и простаци около себе си !

# 3 223
  • Варна

Багата стоял на сцената като отрязан салкъм Joy

И.. гилотинирана мечка стръвница.  rotfImbo

# 3 224
Багата?
- Ами той направо седи на сцената като един отрязан салкъм! Като едно дърво! Седи така, и гледа. Ще кажеш - една гилотинирана мечка стръвница

за Фънки
Бременни жени нощно време, ако го видят, може да пометнат.

Joy Joy Joy

Вучков! Вучков!
 newsm18 newsm18 newsm18

Общи условия

Активация на акаунт