VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 742
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 3 195
В по-старите теми някой беше пуснал линк към един клип, в който танцува Люси Дяковска.
Беше някакво немско танцувално шоу - Денсинг старс или нещо подобно .. не успявам да го открия, та ако някой се сеща, моля да даде линк  Praynig

За това ли става въпрос?
Не, може би състезанието е същото, но танцът беше някакъв латиноамерикански - румба или нещо подобно.

Ще оспамим малко, но - сега прочетох в гугъл, че ставало само на уиндоус 7.
Метнах се на седмицата и станА:  ѝѝѝѝ   Laughing

# 3 196
Не съм съгласна. Ролята на шута се играе безапелационно от Фънки.
Има разлика между това да се смеят с теб и да се смеят на теб. Нали?
Всъщност това ми припомни, че Къци ни вклин, ни в ръкав нарече Фънки шут, на партито на Благой, ако не се лъжа. Съвсем добронамерено, разбира се. Възпитан и добър човек е той. Laughing

# 3 197
Три дами ? Да не са попрочели тук и да са се сетили за тризначките  newsm78
Чул те Господ Mr. Green По-точно брадъра.
Ще се изкефя максимално. Joy Joy Joy

Мии една въпросителна има в сайта на брадъра , а тризначките могат и като 1 участник да ги броят  Mr. Green  Ако са те , ще се посмеем доста след негативизма напоследък

# 3 198
Наваксах.
И на мен не ми се получава удареното и,та ще си го замествам с й.

# 3 199
  • София
Ей сега гледам предаването по Нова плей.
Какво толкова бълват Кристина и Юлиан по боговете?! Това си беше мисия на ВБ! Големи са смотаняци и двамата! Егати драмата, няма що!

# 3 200
Чул те Господ Mr. Green По-точно брадъра.
Ще се изкефя максимално. Joy Joy Joy
Недейте така, девойки.
Ще ми скочи кръвното от стрес. Naughty

# 3 201
Не съм съгласна. Ролята на шута се играе безапелационно от Фънки.
Има разлика между това да се смеят с теб и да се смеят на теб. Нали?
Всъщност това ми припомни, че Къци ни вклин, ни в ръкав нарече Фънки шут, на партито на Благой, ако не се лъжа. Съвсем добронамерено, разбира се. Възпитан и добър човек е той. Laughing
Не знам как го е казал, но определено уцели.  Peace

# 3 202

Аз не разбрах, Благой готви ли им?

Може и да разберем след 2-3 седмици.
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 3 203
Дават ли ги някъде онлайн

# 3 204
Бианка, абе злобничък си е Фънки, не казвай сега, че не е така.
Поне е по - забавен от Юлиян и Ники. Simple Smile
Не мога да се съглася с това. Злъчен, с черен хумор - да. За мен Къцко е злобен, че и страхлив, но ти няма да се съгласиш.  В крайна сметка имаме различни възприятия за хората и не е нужно чак толкова напористо да се опитваш да промениш нечие мнение. Grinning

Имаме двама мъже с привидно еднакви положителни качества - Орлин и Къци. Помисли защо единия изпадна в ролята на шут, а другият е харесван от всички.

Ама Фънки и към Орлин е злобен. Сети се за случката с таланта на Орлин и чупенето
на краката. Юлиян му каза, че трябва да признае таланта на човек, дори и
ако не го харесва. Фънки отговори - Е, не мога. Simple Smile
Изобщо не става въпрос конкретно за отношение към Къци и не се опитвам
да ти променям мнението, а само се съгласявам с теб, че му е време да излиза.
Този негов т.н. черен хумор едва ли всички разбират, че е хумор и е по-добре
да си ходи сега или после, за да си запази феновете.

---------------
Люси кога ли си е татуирала тялото, както е в момента?
Видях на клипа горе, че не е татуирана. Rolling Eyes

# 3 205

А, че Марияна помага на Златка, когато оная изпадаше в несвяст- забравихте...

Peace Подкрепям  Grinning
+1
Maриана е клюкарка-ок.А какви са КП,Златка,Никол,Камелия,Къцко,ЮК,Фънки,Николай/БАгата той изобщо не говори/?И те говорят зад гърба на другите.
Най-големият проблем на Мариана е, че се мисли за толкова готина, че се чуди как хората не я харесват. Защото с нейната "готиност" всички трябва да я харесват и тя се старае да я показва. Тя е свястна, натурално красива, суперготина. Как така някой няма да я харесва, че и зад гърба ѝ да говори. Дали е интригантка или не няма значение. Проблема  с отношенията ѝ с хората се гради само на това.
И ето нейни песни.
http://www.youtube.com/watch?v=lCRlF9dshYo
http://www.youtube.com/watch?v=64-dK28y_8o -Тази пускаха в "Хотел ВИП ИНН". Не може да се отрече, че е доста добра песничка.

# 3 206
  • Пловдив
Не знам ама Фънки когато си съблече  панталоните  ,
за да се полива с гадостите ,
и остана по роба,  ми заприлича на Флинстон Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 3 207
Не знам как го е казал, но определено уцели.  Peace
Всъщност не. Появи се насред чуждия разговор, с явната идея да го обиди, но не му се получи.
Просто отново изглеждаше неадекватен. Стоше като изакал се насред площада  се чудеше що не му се радват всички, а го гледат странно.

На мен ми прилича на Шрек Фънки. Laughing

# 3 208

е, то на всеки му идва капката, която прелива и като говорят зад гърба ти всеки може да недоволства. Да ти кажа речника на хората, когато са афектирани е най-малкото от което можем да се оплачем, когато гледаме този ВИП Брадър... това да и е кусура на Марияна и аз щях да я завра Златка там където никой не е бил.  Twisted Evil и какво каза - каза, че пъпките и са малко - ами наистина Златка не може да се мери на малкия пръст на Марияна  Laughing Laughing
А вие не гледате как малките душици говорят зад гърба на останалите, пък сте седнали да обсъждате, че една жена се била ядосала, защото е нарочена и оплюта незаслужено от бившите си приятелки.
А, че Марияна помага на Златка, когато оная изпадаше в несвяст- забравихте...

Peace Подкрепям  Grinning
+1
Maриана е клюкарка-ок.А какви са КП,Златка,Никол,Камелия,Къцко,ЮК,Фънки,Николай/БАгата той изобщо не говори/?И те говорят зад гърба на другите.

А като се върна назад и мисля, че Марияна е обсъждала единствено Бонка - жената, която всички обсъждаха.
а ето какво е мислила за Златка http://vipbrother.bg/?module=video&video=521 и дори мисля, че като припада Златка и Марияна я разтриваше и само тя стоеше до леглото И.

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 23:16 от Бо_

# 3 209
  • София
Е, как Орлин пък ще е харесван от всички?  newsm78 Малко ли му се подиграваха и на него...
Кой?

Освен репликата на Фънки /за която ще бъде минимум бичуван/, една вечер Никол се чудеше дали е гей или не и снощните реплики на Патрашкова в същата посока?
Кой си е позволил да се гаври с него по същия начин, по който го правят с Къци?
Даже честичко и той участваше в шегите към Къци.
Е, тези малко ли ти се струват?  Simple Smile Коментираха го също, че си ляга с жените.

Към всеки има някаква отрицателни реплики, няма как да няма, но гавра с Орлин не е имало. Всеки си изпуска нервите, особено пък като са затворени, но нещата са различни.

Общи условия

Активация на акаунт