VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 739
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 3 165
В по-старите теми някой беше пуснал линк към един клип, в който танцува Люси Дяковска.
Беше някакво немско танцувално шоу - Денсинг старс или нещо подобно .. не успявам да го открия, та ако някой се сеща, моля да даде линк  Praynig

За това ли става въпрос?

# 3 166

Аз не разбрах, Благой готви ли им?

Може и да разберем след 2-3 седмици.

минимум  Joy аз изобщо незнам  коя седмица дават вече  Mr. Green

newsm10 точно и това ми губи интереса

# 3 167
Не знам Мариана с какви очи ще излезе от къщата. Горката й майка, що за дъщеря е отгледала!

Joy Joy ехееее за теб да говорят и нарочват, и ти ще си мълчиш, така ли  Laughing
Е такъв речник ли трябва да използваш.Може да не си замълчиш но такива цинизми не мисля че е нужно

е, то на всеки му идва капката, която прелива и като говорят зад гърба ти всеки може да недоволства. Да ти кажа речника на хората, когато са афектирани е най-малкото от което можем да се оплачем, когато гледаме този ВИП Брадър... това да и е кусура на Марияна и аз щях да я завра Златка там където никой не е бил.  Twisted Evil и какво каза - каза, че пъпките и са малко - ами наистина Златка не може да се мери на малкия пръст на Марияна  Laughing Laughing
А вие не гледате как малките душици говорят зад гърба на останалите, пък сте седнали да обсъждате, че една жена се била ядосала, защото е нарочена и оплюта незаслужено от бившите си приятелки.
А, че Марияна помага на Златка, когато оная изпадаше в несвяст- забравихте...

# 3 168
Ще оспамим малко, но - сега прочетох в гугъл, че ставало само на уиндоус 7.

bouquet ОК

# 3 169
Къде и е на Мариянка многото слава  newsm78
Дори и с пистолет опрян в главата, не бих се сетила за нейна песен.Признавам си,че не знам нито една нейна песен.

Тя хит не изкара, защото не можА, но доста сцени и площади обиколи докато беше с Гоце! Осигуриха й всичко, ама като не става.....

Ти да не си им светила? Докажи го.
Защо не приемете, че това е една игра. Всички ще си вземат хонорара. А ако не са искали да си плюят на сурата да не са влизали, но... парите са сладки. Какви випове са?
Какво работят и  колко са известни  Камелия, Златка, Юлиян, Николай ?

Това с Гоце си го пусна тя като слух да си прави PR. И в началото на престоя й вкъшата на няколко пъти се опита пак да повдигне въпроса. Ако е имало наещо с него щеше да избягва темата, а не да я върти отново. Но това е Мариана- подла интригантка.

# 3 170
  • Под липата

Обаче когато ББ му каза,че той ще пере,готви ичисти,Злата какви муцуни чупеше.....аха да ревне....сякаш ще го карат торби с цимент да мъкне  Joy Joy JoyАбе изобщо до сега май нямаше мисия която да им харесa....

Joy  Joy

# 3 171
Къци да им сипе на големите мъжаги разхлабително в питиетата малко да разпуснат в тоалетната
hahaha hahaha hahaha

Бианка, абе злобничък си е Фънки, не казвай сега, че не е така.
Поне е по - забавен от Юлиян и Ники. Simple Smile
По-добре да излиза и той, че да не се излага повече и да си запази феновете.

# 3 172
  • София

Обаче когато ББ му каза,че той ще пере,готви ичисти,Злата какви муцуни чупеше.....аха да ревне....сякаш ще го карат торби с цимент да мъкне  Joy Joy JoyАбе изобщо до сега май нямаше мисия която да им харесa....

Дааа, и мен ме впечатли.
Една такава физиономия тън-мън, баш кат на развълнуван ми*дил Joy

Аааа, а видяхте ли Патраша и Злата как сърбат от тенджерата с черпака Sick

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 22:49 от Marleen

# 3 173
В по-старите теми някой беше пуснал линк към един клип, в който танцува Люси Дяковска.
Беше някакво немско танцувално шоу - Денсинг старс или нещо подобно .. не успявам да го открия, та ако някой се сеща, моля да даде линк  Praynig

За това ли става въпрос?

Колко е хубава с тази рокля...

# 3 174

Joy  Joy

или се ядоса, че ще остане гладна  Joy

# 3 175
  • Варна
 oopsп.п Много ми липсва в клавиатурата удареното и.
Има комбинация от клавиши, с които можеш да го напишеш. Обаче аз така и явно не съм я запомнила правилно, защото ударението ми излиза пред ''и''-то. И си карам така, с неударено ''и'' във форума.
натискате Шифта и хикса - ѝ  Peace
стига сте ме ядосвали - при мен защо не става?  Close   

Ще оспамим малко, но - сега прочетох в гугъл, че ставало само на уиндоус 7.

Aз съм с Линукс и става. Peace

# 3 176
  • Велико Търново
Къцко, човекът-инструмент, има и гайда:

http://www.vipbrother.bg/?module=video&video=978

# 3 177
  • Под липата

е, то на всеки му идва капката, която прелива и като говорят зад гърба ти всеки може да недоволства. Да ти кажа речника на хората, когато са афектирани е най-малкото от което можем да се оплачем, когато гледаме този ВИП Брадър... това да и е кусура на Марияна и аз щях да я завра Златка там където никой не е бил.  Twisted Evil и какво каза - каза, че пъпките и са малко - ами наистина Златка не може да се мери на малкия пръст на Марияна  Laughing Laughing
А вие не гледате как малките душици говорят зад гърба на останалите, пък сте седнали да обсъждате, че една жена се била ядосала, защото е нарочена и оплюта незаслужено от бившите си приятелки.
А, че Марияна помага на Златка, когато оная изпадаше в несвяст- забравихте...

Peace Подкрепям  Grinning

# 3 178
  • София
Eйй, Къцката да го бяха взели за бог- на изкуствата Joy

# 3 179
Стига вече с тези хитове.
Хита не те прави човек. То е ясно ,че ако бяха истински успели нямаше да участват. Нека си го кажем направо.
Аз пък на Орлин за нито един хит не се сещам. Outta Joint
И чалга не слушам Peace

Тази песен е единствения негов хит, според мен. Любима ми е.

ч
За първи път я чувам Blush
Отивам да ви дочета,че доста изостанах Hug

Общи условия

Активация на акаунт