VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 742
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 3 240
  • На морето!
В момента гледам Бонка, която явно са инструктирали да говори тихо и спокойно и тя така преиграва, че ме изтормози... ту забравя и крещи, ту тихо си мънка под носа с един лееко дрезгав тембър.
А начинът, по който говори за Мариана е много по-грозен от отношението, което кандидат булката имаше към нея в къщата.

# 3 241
  • София
Аз харесвам Ники Мартинов и Юлиан Константив - двама яки мъжаки със собсвено мнение... Thinking За послендото не съм много сигурна  Grinning Но с удоволствие бих  опънала Ники....... още откакто беше в сървайварите - там ми беше фаворит и сега ми е фаворит заедно със Юлианчо.  Heart Eyes  Mr. Green

Naughty За Юлиян ще се караме  Joy

Никой ли не иска да опъне Къцко Joy

# 3 242
По никакъв начин не мога да се поставя в неговата роля. Въпрос и на личен избор е какво поведение към себе си ще позволиш на околните.
Ето, Орлин е и по-възпитан от него, и повече стои с жените, спи по цял ден, а не е изпаднал в ролята на жертва.

Малко късно, но да си кажа:

Не съм съгласна , че Къци е предизвикал и позволил тези подигравки.С какво? От кога това да си различен те прави слаб? И си мисля, че ако го нямаше Къци щеше да го отнесе Орлин. Просто Юлиан си е такъв тип човек. Обича да се изтъква стъпил върху някого. Пример е и отношението му към съвсем непознат човек в случея с неправилно паркираната кола. Чиста неоправдана агресия.

# 3 243
Уф ,тази Икебана ако влезе-голЕм смЕх ще е. Постригвал се веднъж на 4 години(на високосна Crazy),защото имал хубави къдрици,които на всичкото отгоре мноооого му отивали ooooh!

# 3 244
Аз харесвам Ники Мартинов и Юлиан Константив - двама яки мъжаки със собсвено мнение... Thinking За послендото не съм много сигурна  Grinning Но с удоволствие бих  опънала Ники....... още откакто беше в сървайварите - там ми беше фаворит и сега ми е фаворит заедно със Юлианчо.  Heart Eyes  Mr. Green
То май само ти ги харесваш лицемерните интриганти Ники Мартинов и Юлиан Константинов.Тези двамата са способни да смачкат и унищожат всеки човек по пътя си само и само  да се касират на финала в вип брадър 2012 и да вземат голямата награда.От такива  хора като тях ми се повръща

# 3 245
] Имам предвид, че Фънки не можа да му отговори, обиди се, определено. А и мисля, че те първо го обидиха, затова така се изказа Къци, ако някой има клипа да даде линк.   bouquet
Този момент съм го запомнила, защото беше моментът, в който Къци за пръв път, откакто е в Къщата ми направи крайно неприятно впечатление. Иначе бях очарована от него в началото.
Просто се изтърси насред разговора, послуша ги две минути какво си говорят и без всякаква причина реши да го каже. Всички го зяпнаха с учудване.
Юлиан даже му направи забележка /както направи и забележка на Фънки, когато искаше да чупи Орльовите крачета/. Това можем да му го пишем за червена точка,Fan.

Не те разбрах за червените точки - положителни или отрицателни ще са и за кого
да я пишем тази точка? Simple Smile

Ако е за Къци, че се е вмъкнал в разговора на другарчетата без да го питат -
съгласна съм, малко го има този навик, в интерес на истината.
Досадничко е, но не е болка за умиране на фона на останалото,
което гледаме от други индивиди. Simple Smile

Ако е положителна червена точка за Юлиян - тц, не ми стига, че веднъж
имал прозрение и направил на място забележка. Laughing

# 3 246
Казаха ли на Багата, че Любина е бременна или още не са? Понеже съм на работа и не мога всеки ден да го гледам....

# 3 247
Май е свършила божествената мисия, Златка е на двора по нейни си дрехи  Mr. Green

# 3 248
Казаха ли на Багата, че Любина е бременна или още не са? Понеже съм на работа и не мога всеки ден да го гледам....

не е бременна

# 3 249
  • София
Златка му каза, че чула, че той ще става баща, когато излезна за номинациите. Той й отвърна "възможно е".  Mr. Green

# 3 250
Ееееееееее Икебаната защо не са го поканили или казвате не е приел, нали все се оплакваше, че няма пари (преди време го бях гледала в 1-2 предавания, където разправяше как карал на соц помощи някъде на юг)...та не ми се вярва да откаже някои и друг лев.  Laughing

А Профеесорът рулс  Laughing всички са посредствени (тук си е прав)..хммм за Памела не е казал нищо.
Интересно обаче, че и той тръби как това предаване е ужасно, деградиращо и бля-бля, ама има мнение, значи гледа  Crazy Мазохист, но в името на професията - велик  Joy Joy Joy Joy Joy

Наистина би било голям кеф да е вътре и да им дрънкоти по цял ден на главите.

Miimiinkaaa, Златка, миейки чинии му подхвърли нещо от сорта на: Бага, разбрах, че приятелката ти е бременна. Казаха ми, че пишело в интернет.
Реакцията, докато мляска нещо беше: - Може и така да е.
 Mr. Green толкова за великата вест...

# 3 251
От кога това да си различен те прави слаб?.
А защо оправдаваме това, че някой е слаб в дадена област с това, че е различен?
Да драпаш да си в светлината на прожекторите на всяка цена, дори и с тази на самоуважението си, за мен е порок, нищо добродетелно не виждам. Rolling Eyes

# 3 252

не е бременна
Така ли..? Може ли малко да разясните,че бях на работа. Нали Алекс, каза, че е бременна, как сега не е?

# 3 253
Златка му каза,че като е излизала от къщата е чула,че Любина е бременна.Благой отговори:Възможно е.И това беше..

# 3 254
Вече си измислят и такива неща ли, че да привличат интереса на зрителя...? Ужассс!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт