VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 746
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 3 285
Бианка, казват, че няма да е с обикновени, а с хора от миналите сезони и ще продължи едва месец.

аааа да им изтупат славата, по- добре хич да не го почват  Crossing Arms

Naughty Не искам само месец...  Crossing Arms Хайде да са поне 3.  Praynig Все пак, нали май ще е all stars, един месец ще е малко за всички магаретии, на които са способни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ех, искам и аз да гледам (без Здравко и Христина) - трите кифли, ПенЮ, Пацо, Нед, Мел и Зара, може и Гроши... сигурно и други екземпляри има, но сега не се сещам.
Здравко и да влезе, много бързо ще го изкараме. Mr. Green

мисля, че тя не е запозната точно с договора си.. не вярвам да не може да си тръгне  Wink
Лъже... по погледа ѝ личи.

# 3 286
Сега Бони обяви в Горещо, че в договора й пишело, че не може да си тръгне ,когато пожелае..
Не зная доколко е вярно, но ако е така - много жестоко от страна на ВБ
Ами като са им платили,няма да излизат.То иначе вземат парите и на втория  ден всички ще си отидат по къщите  Joy

# 3 287
 Joy Joy ФАн, то парите не са безкрай, крайно време е дошло Здравко и Христина да заработят нови  Joy

Сега Бони обяви в Горещо, че в договора й пишело, че не може да си тръгне ,когато пожелае..
Кое пък им било тежко, да не са ги карали да правят въобще нещо кой знае какво... ядат на корем, спят и пият, пушат като комини...хм за това няма ли бюджет  newsm78 преди имаше.
За капак си ходят навън все едно са там на хотел и почивка.

# 3 288
Бианка, казват, че няма да е с обикновени, а с хора от миналите сезони и ще продължи едва месец.
Да разбирам Здравко, тризначки и т.н., така ли? smile3544

Значи ако трябва да си избираме от мъжете от Къщата, аз взимам Люси. Mr. Green
Ни един не е мой тип.
Тя мацката пита, с кого бихме се чифтосали.  Mr. Green Аз буквално го разбрах.

Mr. Green   Mr. Green  То буквално де.   Mr. Green Де се говори за преносният смисъл в чифтосването със съквартирантити от мъжки пол и Люси ( все пак и тя е от мъж, пада си по жени) ?    Mr. Green Mr. Green

# 3 289
Ами като са им платили,няма да излизат.То иначе вземат парите и на втория  ден всички ще си отидат по къщите  Joy

Или пък може да е сумата на престой за ден и затова да си налягат парцалите. Thinking

# 3 290
  • София
Е, то беше ясно, че не може да излизат, той Фънки затова ги караше да го номинират, че иначе няма хонорар.

# 3 291
Доколкото аз виждам , подигравките са срещу черти от неговия характер и поведението му, а не че слаб водещ в ТВ. Всъщност коя е неговата област?

И аз не визирам професионалните му качества, каквито и да са те.
Имам предвид неумението му да общува.
Дори тези, които му симпатизират, в един момент започват да се отегчават от него и го взимат на подбив.
Имаше една приказка как ако всички, освен теб карат в насрещното, редно е да се огледаш дали ти не си в грешното платно.

Но не изключвам вероятността това да е стратегия, с която да лази по нервите на другите и по този начин да ги елиминира един по един.
В далечното минало се славеше като арогантно и тиранично същество. След като кариерата му се сгромоляса имаше момент, в който при всичките си изяви звучеше като Владко.

# 3 292
Добре, Къци не се защитавал, мухльо бил.., ама това оправдавали поведението на 45-50 годишни зрели мъже да се държат като олигофренчета от 6-ти клас? 
 Реагирам много лошо на подобно отношение, защото имаХ познат, който си позволяваше подобни шеги с хора, които смяташе за мухльовци и женчовци. И тогава реагирах остро, а след една последна изцепка спрямо колега, престанах общуването си с този човек. Не търпя комплексари и простаци около себе си !

Не съм казвала никъде, че е мухльо, не си позволявам да слагам подобни определения на хора, които не познавам, а дори и на такива, които познавам. Naughty Също така казах, че не оправдавам поведението на Юлиан, но мен лично ме дразнят много  повече хора, които позволяват да ги мачкат, отколкото самите "мачкатори". Защото ако не позволиш на последните, няма да те мачкат. Но на него му е изгодно да е в ролята на жертва.  Peace

Венета пита Бони дали много лъ*кали в къщата. Ъгаси и журналистката! Tired

# 3 293
Кой кого опипал под пижамата ( и бъркал из гащите) не разбрах?  Mr. Green Бонка тука издава някакви тайни, дето сме пропуснали, или поне аз.

Иначе ме кефи - сложили в Горещо отгоре "Лъжа или Истина" - Бонка все едно на детектора на лъжата. Laughing

# 3 294
Вип в Брадъра е само Люси Дяковска. Юлиян е уникален лицемер и злобар. И има много успешна кариера, ама не се знае къде. Фънки е голям хитрец. Къци играе някаква роля и си гони целта.

# 3 295
Кой кого опипал под пижамата ( и бъркал из гащите) не разбрах?  Mr. Green Бонка тука издава някакви тайни, дето сме пропуснали, или поне аз.

Иначе ме кефи - сложили в Горещо отгоре "Лъжа или Истина" - Бонка все едно на детектора на лъжата. Laughing

някой от мъжете опипал Марияна - аз така разбрах, ама тя не се дърпала май  Laughing чак после го разкарала  Laughing

# 3 296
Кой кого опипал под пижамата ( и бъркал из гащите) не разбрах?  Mr. Green Бонка тука издава някакви тайни, дето сме пропуснали, или поне аз.

В тая тъмница може и да не са разбрали кой кого. Mr. Green

Сериозно ли Венета ги пита такива работи?

# 3 297
тя Венетка ако не пита - кой да пита тогава  Mr. Green
попита и кой къде мастурбирал   Joy Joy

# 3 298
Сериозно ли Венета ги пита такива работи?

Чела била в някакъв вестник. Багата в тоалетната - 3 пъти, Юлиан в банята - 2 пъти. ooooh!

И използва лъ*ка. Stop

# 3 299
Венета като махленска клюкарка, я кажи ***** ли в банята, а в тоалетната? Бони добре и каза, че не ходи след тях.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт