VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 746
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 3 315

Това е доста след като излезе от фазата, когато беше залитнал неудържимо по ню ейдж теченията.

Имаше период, в който се беше превърнал от шоумен номер 1 в пълно посмешище.
Но чувството му за хумор си остана нарицателно за несполучлив такъв.

Истината е, че аз повярвах, виждайки го в Къщата, че този човек е намерил хармония и е вече в мир със себе си. И много се разочаровах. От себе си най-вече, защото рядко греша в преценката си за хората, а той успя за момент да ме заблуди.

# 3 316
Пиенето тази година няма лимит, спонсорите го плащат и не могат да ги лишат от него, а за цигарите и пурите, сто процента има предварителни договорки.
Да бяха поканили някоя безалкохолна компания..то спонсорите в чудо ще се видят, тия вътре са кат` смоци  ooooh! . По-евтино щеше да им излезе във времето на рекламите да рекламират  hahaha Аз примерно така и не разбрах каква огнена вода пият, то не съм и критерий де, ако чакат да купя аз от Нова година на НГ, от празник на празник - отдавна да са затворили.

# 3 317
Добре де, как си представяте Къци да даде отпор?!?!
Да се бие ли, грубости ли да говори, как?! Ясно е, че каквото и да каже или направи, само усложнява ситуацията.
Чак пък и да подозираме, че му е стратегия да го тормозят! Стига, де.
Не е виновен той, че големите стратези вътре не се усещат, че благодарение на тях качва рейтинг.

# 3 318
Някой напред обясняваше, че нямало за какво да злобее, мъж си имала, дете, кариера. /имах работа тогава и не можах да коментирам  Mr. Green/ Та тя самата си каза, че с Ханес не е сигурна, няма пръстен, а за кариерата много се оплакваше и като чу песента на Орлин новата, че на нея никой не й предлагал да й напише хит, пък тя нямала пари, хич не я канили по участия. Тъй че определено е в дупка, тя и затова е влезнала. Хич не й симпатизирам, но дано мъжът й предложи и да се кротне. Simple Smile

Да, и аз го чух това. Каза го и в Сделка или не, това че била в дупка сега. А, за Ханс, че не е мъжът на живота й го каза при Гала доста по-отдавна. Тя е бетер чалгаджийките тая.

А тя от Сделка или не какво спечели  newsm78 не съм гледала

# 3 319
Орлин ми харесва колко издръжлив е на провокации има стабилна психика и не поддава. Отделно не си поплюва решението за Патрашкова и Юлиан беше негово.Прословутият скрит алкохол пак беше негова инициатива, както и разкриването на идеята, пробва ги до колко ще го сдъвкат и нямаше реакции към него.  Към момента той е най-добрия играч в играта. Люси го гони, но тя не провокира, а е по скоро пасивен играч, но и двамата са  интелигентни играчи, които играят, следят играта и не изпускат нишката, което си заслужава уважението.  Фънки е също толкова добър играч, но се вкара в групички с това пиене и няма как да не си повлече негативите.
 Другите са вкараха във филми, което им пречи.

# 3 320
Пиенето тази година няма лимит, спонсорите го плащат и не могат да ги лишат от него, а за цигарите и пурите, сто процента има предварителни договорки.

Да, прави ми впечатление, че не се карат за цигари като предните издания. И другото което е- те май и не готвят чак толкова. Аз в началото виждах едни големи съдове покрити със домакински стреч, в които имаше сготвена храна и си мислех, че даже им я носят от вън. Изобщо все повече се изучват виповете и с всяко следващо издание все повече претенции имат. Всеки е на някакъв индивидуален план. И при това са доста претенциозни към самото си участие от към игри и мисии. Сякаш са очаквали вътре да са като на хотел 5 звезди, а не под окото на ББ и за сеира на цяла БГ.

# 3 321
Някой напред обясняваше, че нямало за какво да злобее, мъж си имала, дете, кариера. /имах работа тогава и не можах да коментирам  Mr. Green/ Та тя самата си каза, че с Ханес не е сигурна, няма пръстен, а за кариерата много се оплакваше и като чу песента на Орлин новата, че на нея никой не й предлагал да й напише хит, пък тя нямала пари, хич не я канили по участия. Тъй че определено е в дупка, тя и затова е влезнала. Хич не й симпатизирам, но дано мъжът й предложи и да се кротне. Simple Smile

Да, и аз го чух това. Каза го и в Сделка или не, това че била в дупка сега. А, за Ханс, че не е мъжът на живота й го каза при Гала доста по-отдавна. Тя е бетер чалгаджийките тая.

А тя от Сделка или не какво спечели  newsm78 не съм гледала

че май 25 бона удари  Thinking

# 3 322
...
...

да, защото обществото ни се подвежда по хора като Слави Трифонов ...  Tired
и Лили Иванова, и Веселин Маринов са в списъка му...

# 3 323
  • София
Ааа готвят си вътре, Бони особено често и по две неща правеше и без това не се говореше с хората, та си седеше над тенджерите по цял ден. Златка също много готви и показваше на другите жени как се готви. Ако бяха вързали Патрашкова за нея, щеше жерналистката да се понаучи поне да си готви. Grinning

# 3 324
  • София
...
...

Не, беше залитнал по едни течения и говореше подобни неща на тези на Влади. Звучеше наистина абсурдно. Сега доста се е променил.

# 3 325

В тази връзка направо се втрещих, когато тези дни мернах, че той все още е на екран.
Толкова отдавна се изчерпа. Чудя се изобщо има ли зрители предаването му.

# 3 326
Нямам нищо против Къци. Свестен човек е, но като шоумен му мина времето. Дойде момент, в който се засити ефира от него.  Този бизнес като всеки друг се развива, а той очевидно си остана на едно място. Всяко нещо с времето си. Трябваше да се пробва с друго шоу, а не да се оповава само на колелото. Каза, че искал да снима детски филм, което вече ми звучи чудесно. Дано му се получи.

# 3 327
...
...

Не, беше залитнал по едни течения и говореше подобни неща на тези на Влади. Звучеше наистина абсурдно. Сега доста се е променил.

Пак съм съгласна с теб Simple Smile

Да, последно го слушах при Венета преди 1-2 години и се ужасих от тъпотиите, които ръсеше в стил Влади. Дори очаквах сега вкъщата да видя това, но слава, Богу оправил се е.  
Беше ужасно слаб и зле изглеждащ, защото какво ядял и какво не ядял...сега е добре.

# 3 328
Niya88, искаш да кажеш, че е залитнал по това преди слави да го нарочи?

# 3 329

В тази връзка направо се втрещих, когато тези дни мернах, че той все още е на екран.
Толкова отдавна се изчерпа. Чудя се изобщо има ли зрители предаването му.

дават го по два пъти на ден - вечер (не знам кога) и на обед  Tired не знам кой го гледа, но този човек нагруби доста хора с талант...

Общи условия

Активация на акаунт