VIP Brother България - 4 сезон - 5 тема

• 120 742
  • 3 563
  •   1
Отговори
# 3 390
Къци даже и да е страхлив това не е причина да се държат гадно с него и да го обиждат без причина,ако не се лъжа Юлиян снощи го нарече цървул,което е отвратително.Златка пък доказа ,че не е нищо повече от една глупава селска пръчка,отвори си голямата уста да плямпа какво като са му завързали връзките на маратонките и т.н.
Юлиян все много знае и е много важен,за него -на чужд гръб и сто тояги са малко,пък като трябва и той да усети дискомфорт не му спира устата ,все е недоволен.Защо да е недоволен  от мисията-майтап к`во толкова.

# 3 391
За феновете на Орльо.....

Скрит текст:
Joro Frenski
ВНИМАНИЕ!
Приятели, тази неделя - 21-ви, от 12 до 16 часа, ще се позиционираме на паркинга срещу централният вход на Националния стадион "Васил Левски" с бусове и коли и ще чакаме да донесете помощите си за приюта на Отец Иван и децата му, които да закараме до там.
Преди дни бяхме при него, за да разберем от какво има
най-голяма нужда приютът.
Ето и списък на храните:
Месни консерви, пастети, компоти, боб, зелен боб, грах, картофи, лук, картофено пюре, юфка, халва, конфитюр.
Строителни материали:
Дървени греди (10/12 ; 8/12 и др.), тръби полипропилен, изолация 300 кв/м , ПВЦ прозорци, готварски печки с водна риза на, плюс дърва и въглища за отопление, тоалетни чинии с казанчета - 20-ина бр., радиатори 60/1,20м.

Приятели, фирми и частни лица, моля ви, помогнете на тези 104 деца и 84 жени който с каквото може и счете за добре, като и аз им помагам отдавна.
Може да дадете и пари, ако нямате време за пазаруване, независимо каква сума можете да отделите - ще бъдат описани и предадени на отеца.
Телефоните на му са:
0889 539 874
0886 852 950
Ще разчитаме на помощта на рапърите Играта и Бобо, които няма да пеят, но ще дадат пример какво е да ти пука...

И помнете, че Христос каза -
"Когато помагате на тия, малките, на мен помагате!".

МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ СТАТУСА МИ, ЗА ДА ДОСТИГНЕ ДО ПОВЕЧЕ ХОРА.
БЛАГОДАРЯ ВИ.

# 3 392
Аз ако бях на мястото на Къци,отдавна да съм излязла по свое желание.Е..м ти хонорара,е..м ти всичко StopЗа един човек и най-вече мъж, достойнството е най-важно.А той нали си е ''меркантилно човече'' и може би си представя,че ще е на финала,стои и се жали като многострадална Геновева.Къцката за мен е мъжле без топки и без достойнство.
Да не ме зацитирате,че ''мъжагите''от къщата сигурно били с топки. Mr. GreenОния хептен не мога да понасям Stop

# 3 393
как ще изЛезе по свое жеЛание , Къци мре да е в ефир , пък каквото ще да правят с него ,
няма да забравя как му трепереше ръчичката като чакаха да обявят кой ще бъде изгонен ...

# 3 394
Абе как може да мислите, 4е зад краха на кариерата на Къци стои Сл.Трифонов, наистина ли го вярвате това newsm78.

Слави го пЛюеше зверски , искаше да го изгони и  като много , много нагъл и нахаЛен човек успя , после СЛави не успя да задържи своето предаване ,
е , ако Къци бе достатъчно уверен и предаването бе достатъчно добро нямаше да падне ,
 той няма качества и способности да направи и наложи ново предаване , то и онова , детското е взето от друго подобно ....
Той Слави и с Лилито се бъзика, ама жената си има кариера   bouquet.

# 3 395
как ще изЛезе по свое жеЛание , Къци мре да е в ефир , пък каквото ще да правят с него ,
няма да забравя как му трепереше ръчичката като чакаха да обявят кой ще бъде изгонен ...
Много то4но.

# 3 396
  • Велико Търново
Абе как може да мислите, 4е зад краха на кариерата на Къци стои Сл.Трифонов, наистина ли го вярвате това newsm78.

Вярвам, че Слави доста спомогна за това.

Добро утро, съквартиранЧи.   bouquet

# 3 397
Онзи ден се видях с един познат, който е бил публика във ВБ и разказа доста интересни неща, които не мога да ви ги кажа сега, че да не му навредя на момчето. Но горе-долу се оказахме прави за гафа с репликата на Ники Кънчев: А сега изгоненият Ники Мартинов....  Wink

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms E, много си гадна сега! Сръд!  Mr. Green

# 3 398
Онзи ден се видях с един познат, който е бил публика във ВБ и разказа доста интересни неща, които не мога да ви ги кажа сега, че да не му навредя на момчето. Но горе-долу се оказахме прави за гафа с репликата на Ники Кънчев: А сега изгоненият Ники Мартинов....  Wink

Това означава, че сега единият изгонен ще е Ники  Peace Mr. Green

# 3 399
Може линк за късометражния филм на Къци. Някой беше споменал в темата. Или поне как се казва.

# 3 400
Цитат
За съжаление на тези хора е най-трудно в този свят  Peace Само погледни от прозореца си на улицата и веднага ще забележиш, че ще изградиш човек (колкото и да не ми се иска да го казвам), който няма да се справи с живота без помощта на някой як покровител... Peace
Иска ми се всички да са добри, но за съжаление простащината е на всякъде и повсеместно и не е само в България...  Rolling Eyes Оправят се точно хора като Юлиан ... а не като Къци ...
и защо пък да му е трудно... и с какво по-точно не се е справил в живота си? има си семейство, вили, бизнес... юлиян кво толкова се е "оправил" не съм чула да има семейство, научих за него покрай историята с паркомястото-- дори не гледам "аз обичам българия", за мен той е никой! има ли жена, деца? бизнес? освен, че кара черен джип и е водещ в тв игра, нещо друо?

# 3 401
  • София
Нищо лично , но това голямо Л не го разбирам .Е не съвсем , де .Да не си от Перник.Там се говори така "пилл...ле със зел...ле " , а града изобщо не е лош.
Другото , което ми идва на акъл ,че се правиш на интересна и вероятно е това. ooooh!

# 3 402
За Бианка и всички фенове на Фънки -

Фънки: "Усещайте животът такъв, какъвто е! Живей за момента!"

# 3 403

е , ако Къци бе достатъчно уверен и предаването бе достатъчно добро нямаше да падне ,
 той няма качества и способности да направи и наложи ново предаване , то и онова , детското е взето от друго подобно ....

Виж сега, никакъв капацитет не съм в онези среди, но на Къци предаването се въртя доста години. Според мен, накрая им поомръзна на хората, а и не може 30 години да гледаме един формат. Времената се променят, така и предаването на Къци трябваше да си отиде.
Та и със Славчо. И той омръзна.
Всяка Неделя и тя отпадна по едно време, сега след затишие, от няма какво да дават, пак са я върнали. Аз пък не разбирам защо, след като Росен Петров "успешно" я копира Wink

# 3 404

Благодаря за парчето.
чак фен на Орлин ми е трудно да се нарека, но определено ми е най-симпатичен от всички бръмбъри, хванати в буркана на Биг Брадър. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт