Подсъзнанието може всичко 53 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 040
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
  • Costa Rica
Хорааааа, добро утро! newsm47

Хиля се като пача на тази песничка. Споделям я с вас и пожелавам на всички нахилен ден!

Ето текста:
http://lyrcs.ru/tracks/1186227769/%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BC … D0%B8%D0%B5%D0%B9

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 11:39 от Делфина фон Ю.

# 211
  • Universe
Клемче, изпращам ти линк, за  да прочетеш един пост - http://dreamland-bg.com/index.php/topic,119.msg41103.html#msg41103 

Делфи,  Hug "Люди злы как прокуроры, ждут печального конца"  Mr. Green

Heart Eyes Всё будет обалденно, и не о чем скорбеть,
Вам надо ежедневно сто сорок раз пропеть
Party

mama na Sani,   бауууууууууууу  bouquet Heart Eyes

# 212
 svedd , благодаря ти   bouquet
galimera , мина ми през ума тази идея , но нали не е кръстено детенцето ми - не е ли грях според църковните закони ?
Lenny_Pld ॐ (With love) , и аз чакам такова чудо да се случи - приех вече нещата - треперя само и единствено дали е точната диагноза - да не е нещо по- сериозно, което да не са го доразбрали докторите .... Praynig
 Обичам ви мили момичета , обичам ви   bouquet

# 213
klem4e, аз бих допълнила - ако имаш малко светена вода, сутрин му мий очичките с по две - три капки. За собствено успокоение. Аз в момента съм бременна и всяка сутрин изливам няколко капки в шепата си и я допирам до корема си, където е бебето.

# 214
Момичета,

за хора от Варна, Добрич и региона горещо препоръчвам този курс - Енергийна Ароматерапия като един от начините за холистично и природосъобразно лечение.

# 215

galimera , мина ми през ума тази идея , но нали не е кръстено детенцето ми - не е ли грях според църковните закони ?

klem4e, не му мисли толкова за църковните закони. Няма грях. Църковните и всякакви други закони са измислени от хората.

треперя само и единствено дали е точната диагноза - да не е нещо по- сериозно, което да не са го доразбрали докторите .... Praynig
 Обичам ви мили момичета , обичам ви   bouquet

Не трепери, не мисли лоши неща. Знаеш защо.

# 216
  • Costa Rica

Извинявай, ама това е брутално Sick Какво чудовище трябва да си за да откажеш помощ на майка с болно дете под такъв предлог? Грехът определено няма да е ваш.
 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

П.С. Обърках името на авторката на цитата. Embarassed Срам ме е, много ме е срам Wink

# 217
, мина ми през ума тази идея , но нали не е кръстено детенцето ми - не е ли грях според църковните закони ?

По канона не е грях. Греховете са съвсем конкретно формулирани неща, а не неврозите, страховете и разширителните фантазии на човека.

Включително има формула, по която може вкъщи да се кръсти болно дете или човек, за когото не е сигурно, че е кръстен (примерно няма живи роднини от детството му, за да потвърдят, дали е кръщаван като бебе). Казва се "да бъде кръстен, ако не е". Извършва се от кръстен човек, не е нужно да е свещеник. Ти самата можеш да кръстиш детето, ако така ти идва отвътре и да измолиш закрила.

Аз бих те посъветвала да приложиш следното - отиваш в църква в някой час, когато няма много посещаемост, купуваш толкова свещи, колкото ти дойде отвътре, но да ти кореспондират на тебе с думата "много" - на един човек в конкретния момент му идва 20, на друг 100, на същия може в друг момент 10 - въпрос на усещане, палиш свещите една по една и молиш за доброто на детето ангелите и съществата на светлината.

# 218
  • най-шареното място
Чета и препрочитам Simple Smile
Чудна вечер и прекрасен ден после на всички!

Клемче
, и аз мога от личен опит да потвърдя, че малките деца са огледала на емоциите на майките си. Колкото по-спокойна и вярваща в безоблачността е майката, толкова по-ведри и спокойни са нещата и с детето. Дори да се тревожи много, майката не бива да предава безпокойство на детето явно с думи, действия и прочие. То и без да го прави ще го усети защото е много свързано с нея. Когато тя се успокои, и подобрението е много бъзро и стръмно. И това по отношение на здраве, страхове, умения, каквото се сетиш.

# 219
...................
Включително има формула, по която може вкъщи да се кръсти болно дете или човек, за когото не е сигурно, че е кръстен (примерно няма живи роднини от детството му, за да потвърдят, дали е кръщаван като бебе). Казва се "да бъде кръстен, ако не е". Извършва се от кръстен човек, не е нужно да е свещеник. Ти самата можеш да кръстиш детето, ако така ти идва отвътре и да измолиш закрила..................

Това ме заинтригува - как става ?

Утре отивам след прегледа при доктора на църква , записвам детето за здраве , пак ще запаля свещи , светена водичка му сипвам във водата за пиене постоянно.
 newsm51

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 23:13 от klem4e

# 220
klem4e, с вас сме  Praynig Praynig Praynig

От мен едно стихче за лека нощ  Hug

Aз съм толкова, колкото обич ми трябва.
И съм толкова, колкото път извървя.
Аз съм толкова, колкото път ми остава.
И съм толкова, колкото всички цветя.

Аз съм толкова, колкото в мене се взираш.
И съм толкова, колкото искам да знам.
Аз съм толкова, колкото ти ме разбираш.
И съм толкова, колкото мога да дам.

Аз съм колкото шепа въздушни целувки.
И съм толкова, колкото вярваш във мен.
Аз съм колкото нежно докосване с устни.
И съм толкова, колкото моите "не".

Аз съм толкова, колкото думи изричам.
И съм колкото цяла една самота.
Аз съм толкова, колкото силно обичам.
И съм колкото всичкия дъжд на света.

Селвер

# 221
  • Шотландия
Та, ако прекалено често има ситуации, в които си задавате въпроса "Защо пак на мен?" - помислете какъв е урока от това ПАК Hug
Мисля усилено, но ако урокът е "Защото не съм достатъчно голяма кучка" Mr. Green, започвам сериозно да се разколебавам в истинността на целия морален и етичен  фундамент, с който съм закърмена. Разбираш ли, стараейки се да не трупам лоша Карма и да спазвам Вселенските Закони, аз се самопрецаквам във всяка секунда. Което и води до перманентния когнитивен дисонанс, в който съществувам.

Какво е "кучка" в твое определение?  Thinking Да не се окаже, че става дума за "разумен егоизъм"? newsm78

# 222
*Мила*

Искам да те поздравя имаш страхотен Блог Simple Smile

# 223
  • София
...................
Включително има формула, по която може вкъщи да се кръсти болно дете или човек, за когото не е сигурно, че е кръстен (примерно няма живи роднини от детството му, за да потвърдят, дали е кръщаван като бебе). Казва се "да бъде кръстен, ако не е". Извършва се от кръстен човек, не е нужно да е свещеник. Ти самата можеш да кръстиш детето, ако така ти идва отвътре и да измолиш закрила..................

Това ме заинтригува - как става ?

Утре отивам след прегледа при доктора на църква , записвам детето за здраве , пак ще запаля свещи , светена водичка му сипвам във водата за пиене постоянно.
 newsm51

Klem4e, запали свещичка и се моли на Богородица, тя закриля майките и техните деца.
Малката като ми се е разболявала, съм се молила цяла нощ и на сутринта, детенцето ми беше здраво.
Молитвите правят чудеса   bouquet

# 224
  • Costa Rica
Какво е "кучка" в твое определение?  Thinking Да не се окаже, че става дума за "разумен егоизъм"? newsm78
Вече не - тоя период го надживях. Говоря за истинска гад. Това не го мога.

Общи условия

Активация на акаунт