Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е новолуние и кога е най-подходящото време за записване на желания?
Как се пишат желанията?
Какво представлява "майчина хипноза" и как се използва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е новолуние и кога е най-подходящото време за записване на желания?
Новолунието се отнася до фазата, когато Луната не се вижда от Земята, символизирайки ново начало и възможност за сбъдване на желания. Най-подходящото време за записване на желания е в рамките на 8 часа след началото на новолунието или до 48 часа след това. Някои хора съобщават, че желанията им са се сбъднали дори след определения период.
-
Как се пишат желанията?
-
Какво представлява "майчина хипноза" и как се използва?
-
Какви са книгите на Естер и Джери Хикс?
-
Каква е процедурата за пари, която беше обсъдена в предишната тема?
Когато помисля нещо лошо за някой или се ядосвам за нещо се удрям по разни места или започвам да изпускам разни неща сякаш нещо ме бута, уж съвсем неволно, но много болезнено. Сякаш някой ми хваща ръката и ми я засилва към ръба на гардероба или на вратата. От начало не обръщах внимание, защото си мислех, че съм невнимателна, но нещата започнаха да се повтарят всеки път щом си помислих нещо лошо или обидно за някой или се ядосвам от постъпките на другите. Гледам да не мисля за това, но определено има някаква сила, която се опитва да ми каже "БЪДИ ПО ДОБРА". Така в мислите ми все по рядко започват да присъстват лошите мисли. Не знам много е странно и дано не ме помислите за луда хихихихихиххи.

Радвам се че през тази година намерих тази тема, която значитено ме промени. Срещнах вас макар и виртуално. Това промени мнението ми и отношението към хората и заобикалящият ми свят. Ето за това съм най - благодарана и доволна