Подсъзнанието може всичко 53 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 050
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
ЗДравейте , записах детенцето за здраве в църквата , даже нещо ме кара да извикам свещеник да направи водосвет в къщи . Върнахме се от прегледа и да ви кажа - нещо в мен говори , че това не е точният доктор - имали ли сте такива моменти ? Последните два пъти ни претупва , не обяснява , звъня после за повече разяснения относно лечението , защото пропуска да го направи.....мисля че това не е "нашият" лекар. 

Бъдете благословени !!!  bouquet

# 226
klem4e, вярвай в чудесата Hug

БОГОРОДИЦА ИЗЦЕЛЯВА И ВЪРШИ ЧУДЕСА

Много чудеса е извършила Богородица. Много са светите чудотворни икони за нейната прослава. Трудно е с малко думи да се говори за спасенията, помощта, закрилата, изцеленията, дошли чрез нея в нашия греховен живот.
Аз и семейството ми преживяхме болести, беди, катастрофи, трудни бременности и тежка раздяла. Но Света Дева Мария ми помагаше във всичко.
Дъщеря ми - красиво и жизнерадостно дете, беше на две години, когато я заведох в храма "Св. Неделя" в центъра на София. Заедно запалихме свещички и се помолихме. Изведнъж тя се отскубна от мен, побягна бързо през улицата, между преминаващите коли, на оживено място. Бях и ужасена, и възхитена как като по чудо премина през автомобилите и оцеля. Когато я чух да плаче, видях, че красива млада жена я беше грабнала от улицата и я гушкаше в себе си. През сълзи й благодарих, а тя дори не ми каза името си.
След това сънувах чуден сън - женски манастир, монахини, а игуменка беше същата жена, която спаси детето ми. Картината беше ярка и жива. Попитах само: "Света Богородице, ти ли беше?" Тя се усмихна и отговори: "Аз бях." Още два пъти в съня си видях небесната царица, както е изобразена в черни дрехи на иконата на книгата "Света Богородица - живот и прослава". Обичам тази книга, с интерес я прочетох и я имам у дома. В другия си сън бях застанала, обляна в чудна златна светлина, пред древната райска врата. Над нея грееше небесната дъга, а ръцете ми топлеше малка Света Богородица с прекрасни сияйни очи.
Случи се и още нещо интересно и пак свързано с Божията майка. За Бъдни вечер, както винаги, запалих в свещника червена свещ. На другия ден беше Рождество Христово, затова с радост приготвих и подредих масата. Помагаше ми и дъщеря ми и тя първа видя как свещта се е разтопила върху покривката. Извика: "Мамо, погледни!" Видях, че от стопения восък се е изобразила сама малка восъчна иконка на Света Богородица. Толкова й се зарадвахме! Тя стана наша семейна светиня.
Искам на всички да кажа: вярвайте, обичайте, молете се за всичко на Пресветата Богородица. Дева Мария - Прекрасната небесна царица и Всемогъща майка е спасителка, помощница и закрилница на всички. Тя изцелява и върши чудеса.
Една вярваща жена от Монтана
Източник

СИГУРНА СЪМ - БОГОРОДИЦА СПАСИ СЕСТРА МИ

Не съм вярваща, но съм сигурна, че в един от най-тежките моменти в живота ми Богородица ми помогна.
Сестра ми е по-малка от мен с 10 години и аз винаги съм се грижила за нея като за свое дете. Беше много млада, още студентка, когато й поставиха тежка диагноза и цялото ни семейство беше като попарено. Не можехме да си представим, че на вечно усмихнатата Катя й остават най-много 2-3 години живот. Изгубих съня си и по цели нощи плачех, питайки се защо това се случва точно на нас. Наложи се тя да прекъсне следването си в последната година, защото й предстоеше дълго и тежко лечение. Бях неотлъчно до нея и се опитвах да й вдъхвам кураж.
Веднъж, като се връщах от нашите, тогава 5-годишният ми син ме попита: "Мамо, леля Катя ще умре ли?"
Не можех да му отговоря и избягах навън. Седнах на пейката пред блока и се разплаках. При мен дойде една възрастна жена от съседния вход, която тъкмо се прибираше. Попита ме защо съм тъжна и аз й споделих болката си. Тогава тя ме попита молила ли съм се в църква. Казах й, че не ходя на църква, а тя ме увери, че по-силно от искрената и чиста молитва няма.
В отчаянието си се хванах за думите й като удавник за сламка и още на другия ден отидох в храма "Св. Александър Невски". Застанах със запалена свещ пред лика на Божията майка и докоснах иконата с ръка. Сълзите ми рукнаха и устните ми прошепнаха молитва за спасението на сестра ми. В един момент ми се стори, че иконата помръдна, но аз продължих да се моля.
Не знам колко време съм стояла там, ала изведнъж усетих някаква лекота и облекчение, дори се усмихнах. После отидох право у нашите. Мама ме посрещна развълнувана и ми каза, че днес Катето се чувства доста по-добре, дори поискала да се храни. От този момент нататък с всеки изминал ден състоянието на сестра ми се подобряваше и в рамките на една година тя се възстанови напълно.
Катя е вече на 46 г., щастливо омъжена и има двама сина. Всяка година на 26 март двете с нея отиваме в "Св. Александър Невски" и палим свещ на Богородица с благодарност, че чу молбата ми и помогна сестра ми да бъде излекувана.
Източник

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 15:02 от krem-karamel

# 227
Аз мога да потвърдя, че се случват чудеса. Как стават не зная. Вярата вътре в нас променя битието извън нас. Най-близката ми приятелка имаше голямо изпитание миналата пролет. Тя не е религиозен човек, доколко е вярваща също ми е трудно да определя. В един ден обаче, когато й се струвало, че всичко е загубено, отишла в родния си град в една църква и просто седнала, плакала и молила за насока ли, за отговор ли и аз не зная точно, защото това са си нейни преживявания. Факт е, че в този ден тя взе едно решение, което доведе до запознанството й с човек, който стана основа на фундаментална промяна в живота й. И днес една жена, която смяташе, че животът изтича през пръстите й и всичко е загубено, е цъфтяща, развиваща се, вървяща към мечтите си. И най-вече е жива, истински жива. Вярата вътре в човека, вярата в чудото, вярата в любовта, вярата в силата на сърцето - тя прави чудесата!!

# 228
http://adyulgerov.blogspot.com/2010/06/101.html

Ето малко положителни мисли Simple Smile

# 229
  • най-шареното място
Бих сложила икона на Богородица в стаята на детето също. Някоя, която и майката и детето харесват. Може да е принт откомпютъра. Хубаво е да е осветена, но не това  енай-важното. И колкото по-масова е толкова по-добре, стига да им харесва.

Клемче имала съм много такива моменти, както и много колекционирани и нокога не изпълнени рецепти. Потръси мнения за лекари. Тази на която аз вярвах и слушах каквото и да каже и без да поставям под съмнения вече я няма. Светла ѝ памет.  Иначе веднага щях да ти дам координатите.

Връшах се назад в темата, не видях какво ви тревожи и не и нужно да пишеш подробности, но сподели с приятели, ще те насочат вероятно. Или потърси в търсячките. Успех!

# 230
  • София
Mila, блогът ти е наистина е страхотен.
Изгледах филмчето за Инелия Бенц, впечатлена съм.
Някой чувал ли е нещо за нея преди?

# 231
  • Tам през Атлантическия океан
Какво е "кучка" в твое определение?  Thinking Да не се окаже, че става дума за "разумен егоизъм"? newsm78
Вече не - тоя период го надживях. Говоря за истинска гад. Това не го мога.

Сига бе , да бе да  Wink дори когато някой зсегне интересите или най-милото ти  Rolling Eyes и тогава ли ?

# 232
И на мен Светата Дева ми е помагала абсолютно всеки път, когато съм я помолила.  Praynig

# 233
  • София близо до Витоша
ЗДравейте , записах детенцето за здраве в църквата , даже нещо ме кара да извикам свещеник да направи водосвет в къщи . Върнахме се от прегледа и да ви кажа - нещо в мен говори , че това не е точният доктор - имали ли сте такива моменти ? Последните два пъти ни претупва , не обяснява , звъня после за повече разяснения относно лечението , защото пропуска да го направи.....мисля че това не е "нашият" лекар. 

Бъдете благословени !!!  bouquet

Клемче , преди време си купих книгата за чудесата на Архангел Рафаил , ангел - лечител . Помоли се от сърце - прави чудеса .

Относно лекаря ти , преди време имах същото чувство и го смених, сега не съжалявам , направих по-добрия избор.

# 234
  • DE
При мен молитвите към Богородица също винаги помагат. Миналата година имах голямо здравословно изпитание с най-милия ми човек и така съм се молила със сълзи...Но мина, Богородица помогна! Някой ми беше казал, че да се помага, човек трябва да дава и обещава. Та аз винаги като искам нещо обещавам,че ще направя еди-си-какво ако стане (най-често, че ще даря нещо на църквата). А за голямата помощ обещах, че ще ушия един гоблен и вече съм на половината му.

Пробвай, клемче! Моли се искрено и обещай нещо в замяна. Ще се моля за момченцето ти да се оправи съвсем скоро. А ако нямаш доверие на лекаря, търси друг. При мен нещата миналата година се усложниха точно, защото не беше точния лекар...Не искам да мисля, ако не бяхме се разтропали какво щеше да стане.

Хубава вечер на всички!  bouquet

# 235
 Здравейте момичета. Някой знае ли какво означава, когато сънуваш мишка или по точно когато убиваш мишка?  bash tooth

# 236
Значение има ти с какво асоциираш мишката. Тълкуването на символи е индивидуално, защото те изплуват от несъзнаваното.

# 237
  • Шотландия
Деа55, благодаря Hug изоставила съм го блога си аз, с други неща се занимавах напоследък...
wild flowerHugблагодаря, не знам дали си чела за Инелия Бенц какво има събрано тук и коментари тук.
Клемче, ако имате "несходство в аурите" с доктора, търси друго мнение или сменяй, когато стане възможно. Не ви трябват съмнения и допълнителни колебания на вибрациите. Докторът трябва да лекува и с присъствието си, има такива доктори, аз съм виждала много.
Водосветът е чудесна идея, особено ако ти е дошла спонтанно, направи го.

Какво е "кучка" в твое определение?  Thinking Да не се окаже, че става дума за "разумен егоизъм"? newsm78
Вече не - тоя период го надживях. Говоря за истинска гад. Това не го мога.
Щом не можеш, страшно няма.  Heart Eyes Виж, ако ти се иска и търсиш начин да го направиш, тогава бих си помислила, че си се лашнала в другата крайност на махалото... Не че ти трябва да се притесняваш. Всичко зависи от гледната точка. На гледащия.  Flutter

# 238
С много обич за всички вас   bouquet :

# 239
Здравейте момичета. Някой знае ли какво означава, когато сънуваш мишка или по точно когато убиваш мишка?  bash tooth

Че днес е Мишкин ден ...

http://www.hera.bg/s.php?n=276

Общи условия

Активация на акаунт