Подсъзнанието може всичко 53 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 032
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • Шотландия
Да, хоопонопоно!
Да ви разкажа как ми помогна на мен преди два дни.
Направо ме остави без дъх!
Грабна ме за ръчичка и ме водИ постепенно, стъпалце по стъпалце, нагоре, към светлото. Напляска ме за тези моменти, в които съм се отчайвала и ме награди за моментите, в които "тъпо и упорито" не съм се предавала. Като тебе.

Благодаря, че има хора като тебе - невероятно се почувствах - благодаря ти!!!  Hug Hug Hug

# 346
Добро утро и честит петък  Grinning  smile3558
Искам да ви споделя нещо, което не е по темата, но добротата на тази жена ме просълзи Simple Smile http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/11/02/dete-izmoleno-ot-boga.171995

# 347
Здравейте мили феи, отдавна не съм писала. Чета ви редовно, но съм в емоционален шок и не ми беше до писане. Но трябва да се съвзема заради детето и семейството ми. Усещам натрапчиво присъствие на отрицателна енергия, която ми навлича лоши неща. Преди 2 седмици ми се обадиха, че татко е починал, не можах да се върна в бг за погребението. Няколко дни след това група гамени нападат сина ми и приятелчето му и искат телефоните им, опитват се да им откраднат колелета, не успяват и ги набиват. В резултат на което малкият получи тикове с очите. И много други дребни неща, които до сега не са се случвали. Моля да ме насочите с какво да изчистя тая мръсотия, Извинявам се ако е объркано, уж се старая да излизам от шока, но ми е ужасно трудно. Обичам ви. Дано всички около нас станат по добри.

# 348
Добро утро, Богини Hug  love001, обичам ви, днес ще бъде един прекрасен ден!!!!!!
Разрешавам!!!!!!!! flower  mrstraetz
за тези, които правят обмен с Вселената, винаги, когато забравя да "изгубя" парички си губя обецата, сега трета ще си купувам, ама аз съм си виновна, че съм разсеяна smile3538
правилно ли разбрах от интернет, че джакпота не е спечелен newsm78
Рози, браво момиче smile3501, само напред и нагоре
shiningsmile, уникално, детенцето е родено 3 дни преди моето Богинче, виждам знак, че всяко болно детенце може да е щастливо, когато получава ЛЮБОВ txtloves
и осъзнах нещо много важно за мен, вече съм научила паричките да ме обичат, защото, когато дойдат първо купувам някаква глезотиика (без значение за мен или за детето) и след това мисля за сметки Joy
МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА
ПОЖЕЛАВАМ ВИ И НА ВАС ОГРОМНО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower
ДНЕС newsm76

# 349
kris 71, мъката ти е голяма  Hug  Hug  Hug Дано детенце да се оправи бързо и да навлезе яснота и доброта в животът ти  Praynig Не знам към какво да те насоча, аз разглеждам линковете на първа страница и интуитивно намирам това, което ми е нушно  Simple Smile
 Мамо на Сани, джакпотът оцеля, аз го предвидих това, но в неделя ще го спечеля  Mr. Green С теб обаче съм съгласна да си го поделя  Wink
 Много ме трогна тази статия, заради човечността и добротата на тази жена, която е променила живота на детенцето. Дано повече такива неща четем Simple Smile  Извинявайте за лирическото отклонение   Peace
 Няколко седмици пропусках да посея монети, но днес го направих  Grinning

# 350
  • на острова на мечтите

danilu , ти си вълшебна фея, нали знаеш??!!!!!!!!

lovekiss lovekiss
Хе, благодаря. Аз все си мислех,че съм малко вещица Mr. GreenМоят мъж също Mr. Green
Здравейте мили феи, отдавна не съм писала. Чета ви редовно, но съм в емоционален шок и не ми беше до писане. Но трябва да се съвзема заради детето и семейството ми. Усещам натрапчиво присъствие на отрицателна енергия, която ми навлича лоши неща. Преди 2 седмици ми се обадиха, че татко е починал, не можах да се върна в бг за погребението. Няколко дни след това група гамени нападат сина ми и приятелчето му и искат телефоните им, опитват се да им откраднат колелета, не успяват и ги набиват. В резултат на което малкият получи тикове с очите. И много други дребни неща, които до сега не са се случвали. Моля да ме насочите с какво да изчистя тая мръсотия, Извинявам се ако е объркано, уж се старая да излизам от шока, но ми е ужасно трудно. Обичам ви. Дано всички около нас станат по добри.
Гушкам те и знам как се чувстваш! И аз не можах да се върна, когато мама си отиде! За татко ми дойде изневиделица и много се стреснах. Все още ми се обръща сърцето, когато телефонът звъни много рано ooooh!
Когато мъжът ми се чувства стресиран, аз мислено го прегръщам, изпращам му много енергия,повтарям му непрекъснато колко много го обичам! После,когато го няма прикадявам къщата, гардероба му, ръся със светена вода и си паля свещички!Това е моят опит, от всички техники по малко Grinning
Мила Hug,колко хубаво си ми отговорила! Благодаря ти МИЛА Мила!
Момичета, трябва да излизам! Не ви изброявам, но ви пожелавам много спокойствие и равновесие!

# 351
  • Бургас
danilu,твоя разказ  ме зареди положително  Hug
shiningsmile и аз си поплаках
на всички момичета,които пишете тук искам да кажа,че и аз ви обичам  Heart Eyes

# 352
Хе, благодаря. Аз все си мислех,че съм малко вещица Mr. GreenМоят мъж също Mr. Green

Ку си саму малку, щъ отзувйем.... Тукъ сау гоуеми се навъутът....  smile3533 smile3534 smile3534 smile3508 newsm53 newsm53

# 353
  • на острова на мечтите
 newsm62 newsm10Е ти пък сега! Направо ме уби! Аз от скромност омаловажих титлата, гледах да не ви засенчвам, та рекох "малко" Mr. Green
shiningsmile много трогателна история! Хубаво е,че има такива хора Hug
danilu,твоя разказ  ме зареди положително  Hug
shiningsmile и аз си поплаках
на всички момичета,които пишете тук искам да кажа,че и аз ви обичам  Heart Eyes

Благодаря ти! И ти ме зареди!
обичам виииииииииииииииии!

# 354
Аааааааааааааааааааааааааааа

newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08
newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08

Скромността краси човека, когато той няма други добродетели...

Вълшебни вещици такива, пожелавам ви един първи уикенд на сбъднатите мечти.... В понеделник сутрин ще докладваме на сглядата около котела с кафето  Laughing

Прегръщам ви и съм ви направила тортенца, да не ни заслабне случайно нещо страстта към живота

# 355
  • Tам през Атлантическия океан
Към това на Рози и рози   Wink

добвям това  Mr. Green

Скромни са тези, които не могат. Гьоте.

# 356
danilu, обичам такива разкази и такива моменти!  bouquet

# 357
Към това на Рози и рози   Wink

добвям това  Mr. Green

Скромни са тези, които не могат. Гьоте.
Както винаги-кратко и съвсем на място!

# 358
  • София
Дали
Дали когато много остареем
ще бъдем хванати отново за ръце?
Дали тогава пак ще се посмеем,
младежка кръв във вените ли ще тече?
Дали духът ни ще остане детски,
по-смели ли ще бъдем от преди?
Какво е взел от нас животът светски,
какво научихме от нашите деди?
Дали ще крачим смело в дните трудни,
защото просто времето лети?
Дали в ума си ще останем будни
и по-луди от сега ще сме? Дали?
Дали ще съжаляваме за нещо,
което не направихме преди?
Ще се радваме ли от сърце горещо
на всички сторени от нас бели?
Задавам пак от сложните въпроси,
защото изборът е наш, нали?
И прибирайки се в къщи при кого си?
Аз съм с Любовта си! А пък ти? Дали?

автор Звезда Христова

# 359
  • Кьолн
Здравейте, мили момичета! Влизам само да ви благодаря,да ви прегърна всички без да ви познавам! Благодарение на вас, на прекрасната темичка, на това на което ме научихте е на път да се сбъдне най-голямото желание в живота ми! Най-голямото,което ще повлече, знам много прекрасни моменти след себе си! За да го постигна обаче,"работих" две години върху себе си,върху мисленето си! А всеки един ваш пост ми помагаше да се справя,да не се предам! Мислено ви прегръщам всички, и ви пожелавам всички ваши мечти да се сбъднат! Да сте много щастливи и обичани!

Общи условия

Активация на акаунт