Подсъзнанието може всичко 53 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 69 819
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Рози....каквото и да кажа за това, което си написала, ще бъде твърде слабо ...мога само да ти Благо-Даря и знам, че тъй като думите ти внесоха светлина у мен, Вселената ще ти върне тази светлина двойно  Hug  Heart Eyes

# 376
  • Tам през Атлантическия океан
Хич и не ви чета  Mr. Green
Не мога  Wink не четими сте  Whistling

Толкнули, упала, встала, поправила корону и пошла дальше!

Спънаха  я , падна , стана , изтупа се , намести си короната и тръгна нанатък

Честит ви понделнилник  Hug

# 377
Да ни е понеделник на откровения, просветления, сдобрения, стопляния и всякаква друга любовно подобрителна за душата и тЕлото към нея случванка. И хората днес и цяла седмица и оттук нататък да ви обичат - по всички начини и от цяло сърце.

# 378
  • Под люляка
Хубав ден на всички   bouquet
искам да ви поздравя с тази песничка на Крейг Дейвид Walking away  - http://www.youtube.com/watch?v=4lxRRCxfRvI  от вчера само този рефрен ми е в главата : I'm walking away from the troubles in my life . I'm walking away oh to find a better day
Пожелавам ви много светлина и любов през днешния ден  Hug

# 379
Добро утро на всички момичета  Hug Обичам ви и ви желая един прекрасен ден изпълнен с хубави изненади , сбъднати мечти и мнооого и истинска любов !!!  bouquet

# 380
  • София
  tiptoe

Здравейте,момичета newsm51
За сега се промъквам по тарлъци,за да ви чета Hug

# 381
  • София
Рози,
тъкмо се бях отчаяла, ама така хубаво отчайване и ти ме вдъхнови отново.

Благодаря ти, щом един може, всички го можем!

bouquet

# 382
Феички, някоя от Вас писала ли е чек за получаване на парички. Моля споделете мнения и кога е най- добре да се пише ...През коя фаза на луната може ли на новол Rolling Eyes Naughtyуние освен на пълнолуние? newsm78

# 383
  • на острова на мечтите
Феички, някоя от Вас писала ли е чек за получаване на парички. Моля споделете мнения и кога е най- добре да се пише ...През коя фаза на луната може ли на новол Rolling Eyes Naughtyуние освен на пълнолуние? newsm78
Аз пиша чек, когато ми трябват парички, дори не се замислям каква й е фазата на луната
 Mr. Green Щом ми трябват, заставам на гишето на виртуалната банка и давам заявка, парите , не са виртуални,а идват в точното време.
Рози,Благодаря!  bouquet
Хич и не ви чета  Mr. Green
Не мога  Wink не четими сте  Whistling

Толкнули, упала, встала, поправила корону и пошла дальше!

Спънаха  я , падна , стана , изтупа се , намести си короната и тръгна нанатък

Честит ви понделнилник  Hug
Joy Joy Имам нужда да се усмихна.Благодаря!
В събота ми се случи нещо страшно. Мъжът ми от юни има припадъци, по един всеки месец. Рекоха че са "синкопи", но не знаят причинта,която ги провокира .Обикновено припада за малко, срутва се ей тъй изведнъж, но му минава. Бяхме по болници, изследвания и какво ли не. Откриха му, благодарение на това хронична левкемия smile3511,е не всяко зло идва,за да те нарани. Така сме предупредени, ще търсим изход. Но в събота, се почувства много зле. Изгуби съзнание за около4/5 минути,посивя и сърцето му спря за няколко секунди. Бърза помощ , тичане, отново изледвания, нищо му няма видимо.А и кардиограмите са наред. "Синкопи"! викат. Ама на какво се дължат!
Чета,ама това, което пише по нета не е много успокояващо! Thinking
Влязох тук, изчетох ви,заредих батериите ,успокоих се малко!
Добро утро на всички момичета  Hug Обичам ви и ви желая един прекрасен ден изпълнен с хубави изненади , сбъднати мечти и мнооого и истинска любов !!!  bouquet
Позволявам си да ти открадна поста,за да ви пожелая успешна седмица Embarassed

# 384
Iskam da vi pojelaq uspeshna sedmica i da vi blagodarq za hubaviq forum. Mnogo me pravite shtaslivi v tozi forum. Mnogo pozitivizam dori kogato vi e mnogo trudno Simple Smile))) Mnogo se radvam. Dano i na oqta ulica izgree slance ....

# 385
# 386
danilu, съветвам те от сърце да намерите добър психотерапевт  Peace Имам опит с подобни преживяваници, знам какво е близък да припадне в ръцете ти и да не знаеш дали ще се събуди....повярвай- лечимо е, той ще се оправи, но проблемът е емоционален  Hug Имаш цялата ми позитивна увереност, че скоро ще се подобри състоянието му  fingerscrossed Мъжете по принцип са доста скептични, но....може да му посочиш това-ононова от нашата тема  Simple Smile В темата за Баховите есениции (знам, че изглежда все едно ги рекламирам и ставам досадна) могат да ти предложат подходяща комбинация, една от есенциите се използва изрично при припадъци.

# 387
danilu - Hugискрено вярвам в излекуването на съпруга ти, насочвам много положиtелна енергия към теб. Hug
Момичета желая ви прекрасен ден.  bouquet

# 388
  • Costa Rica
  Simple Smile В темата за Баховите есениции (знам, че изглежда все едно ги рекламирам и ставам досадна) могат да ти предложат подходяща комбинация, една от есенциите се използва изрично при припадъци.
Абсолютно подкрепям! В момента отглеждам котка, която правеше епилептични гърчове. Откакто е на Бахови капки, гърчове не сме имали. Не знам как действат, но са чудо.
 Hug

# 389
  • на острова на мечтите
благодаря ви от сърце за подкрепата
Да, май съм доста изплашена.Беше като счупена кукла в ръцете ми, но най- ме боли,че припадна когато се разправяхме за глупости. Понякога съм голям инат Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт