Подсъзнанието може всичко 53 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 048
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте момичета, знам че днес може да се пишат желания, но този път реших да изчакам. Толкова много листчета с желлания имам и скоро даже ги четох. Установих, че всички са за едно и също. Всеки път искам едно и също, но все още не се е сбъднало. Сега съм решила да не пиша до като Милата Вселена не изпълни това. Чела съм някъде тук че не е хубаво да се прекалява. Някой беше направил асоциация с хард диска на компютъра, така че до като не ми доиде спонтанно от вътре писанието ще чакам. Аз мисля че така е най правилно - да е спонтанно и от сърце и душа Simple Smile
Лек ден на всички Simple Smile

Днес колко желания могат да се пишат?

# 646
  • София
Аз пък писах едни желания на новолуние, които трябваше да се изпълнят до днес, но нищо не стана.
Така че просто продължавам да си ги чакам. Praynig

Много са хубави мъдростите на Ванга! Hug

# 647
 Аз на пълнолуние не пиша желания, а правя списък на всичко, от което искам да се оттърва, после накъсвам листа и хвърлям парченцата - много добре ми действа. Освен това се посипвам с дъжд от стотинки и слагам пълно портмоне да пренощува на прозореца.
 Назрява време за промени, просто го усещам...не знам дали е заради 21.12  newsm78 Категорично не вярвам, че ще света ще свърши  Peace
 Lily Rose , Вселената винаги праща изпитания, за да провери дали сме си научили уроците  Hug Опитай се да промениш начина, по който възприемаш ситуацията- не като проблем, а като шанс да се пребориш и да минеш на по-горно ниво   remybussi

# 648
 Lily Rose , Вселената винаги праща изпитания, за да провери дали сме си научили уроците  Hug Опитай се да промениш начина, по който възприемаш ситуацията- не като проблем, а като шанс да се пребориш и да минеш на по-горно ниво   remybussi

shiningsmile и аз така си мислех....  Знаех си,че Вселената ми прави проверка Laughing
Няма друго обяснение. Но си мислех все пак и тук да попитам и вие какво мислите.

Опитай се да промениш начина, по който възприемаш ситуацията- не като проблем, а като шанс да се пребориш и да минеш на по-горно ниво
Точно това опитвам.Вчера ме връхлетяха няколко проблема. Но през цялото време усещах някакво вътрешно спокойствие и имах усещането,че всичко ще бъде както трябва....
 Hug Hug Hug

Обичам вииииииииии   bouquet

# 649
и аз ви обичааааааам
пълнолуние е, любимия ми период, отивам до магазина за цигари и да повръзвам малко панделки по пътя, че нещо една седмица не мога да слезна от метлатаааа afwitch
и алоооууу, БОГИНИИИИ, щом го знаете това за Вселената, не се чудете всеки път, просто чакайте търпеливо хубавата изненада, и аз около седмица и половина бях в паричен застой, дори не успях да направя имен ден на детето си (ще ми остане травма за цял живот smile3511) ама тази седмица ми тръгна понеделнишки на пари Money Money Money

# 650
Добро утро, БОГИНИ
обичам ви
днес ще бъде един прекрасен ден Hug newsm51
къде сте всички, с пълнолунски ритуалчета ли сте заети, та не пишете?????
снощи отивам до магазина и от страни на него в краката ми........
една розова панделка Joy
не знам дали щях да се зарадвам повече ако не беше розова панделка, а 100 евро Money

# 651
  • Варна
mama na Sani, и аз все се оглеждам по земята за пари, нали който търси - намира. Миналата седмица намерих 100$, хубаво ще е обаче следващия път да са истински, не хартийки за консумация в заведение  Joy

Хубав ден!

# 652
Здравейте феички. Hug
ще си позволя до Ви покажа и предложа едно безценно събуждане с тази статия написана от един много скъп и мъдър за мен човек...Благодаря ти Миме  bouquet
Много е написано по тази тема и какви ли не шутовщини, а е толкова просто и осъзнато...

Вибрационният преход – много се изписа и изговори за това и много хора изразяват всякакви идеи, които обясняват какво ще се случи. Истината е, че никой от нас не знае със сигурност и всички се надяваме, че ще преминем без сътресения. Има хора, които необосновано вярват в чудеса. Има други, които философстват и се смеят на всичко това, защото толкова ги е страх. Има и хора, които работят много, за да подсигурят лек и гладък преход и дълбоко в себе си се тревожат, че колкото и работа да свършат няма да е достатъчно. Има и ясно-виждащи, които могат да видят евентуалните потенциали на случващото се, но те са именно това – евентуални потенциали и те ги виждат в зависимост от собствената си настройка към процеса, а тяхното евентуално проявление така или иначе зависи от критичната маса пробудено съзнание на планетата в момента на прехода. Може би цялата тази идея се езотеризира твърде много и хората, които нямат мисленето необходимо да си направят изводи сами, се идентифицират с мислите и думите, които най-много резонират с тяхното настоящо разбиране, или с техните вярвания и страхове.
През последните години всички минавахме през малки вибрационни преходи. Това беше постоянен процес, динамиката на който беше повече или по-малко осезаема, в зависимост от индивидуалния ни статус. Всеки човек на планетата е преживявал десетки, дори стотици вибрационни преходи, които през последната година станаха все по-интензивни. Симптомите на обикновения вибрационен преход са някои от следните:
Липса на енергия,
Липса на чувство за смисъл,
Липса на концентрация,
Чувство за вътрешен хаос,
Липса на яснота,
Липса на желание за каквото и да било,
Сънливост,
Липса на желание за комуникиране,
Обърканост,
Понякога неадекватност,
Понякога физически, или емоционални болезнени състояния,
Необоснована постоянна умора,
Чувство за празнота и други.

ЗАЩО!

Когато вибрационната ни честота се променя, съзнанието ни се нуждае от време да интегрира новата енергия в система от вярвания и възприятия. По тази причина това, което всъщност се случва е, че нашата енергия се опитва да обезпечи две реалности едновременно – старата, която вече е нефункционална и новата, която още не е съвсем ясна. Това е нещо като зануляване, в което нито старото, нито новото имат някакъв смисъл и поради това временно не можем да се идентифицираме с нищо.

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ СЕГА ВСИЧКО ТОВА В ГЛОБАЛЕН МАЩАБ – ТАКА, КАКТО ТО БИ СЕ СЛУЧИЛО НА НИВОТО НА ПЛАНЕТАРНОТО СЪЗНАНИЕ.

Има нещо важно: когато съзнанието преминава през вибрационен преход, неговото преживяване и опит в рамките на прехода зависят от аспекта на най-ниската му вибрационна честота, но скоростта и качеството на прехода зависят от аспекта на най-високата. Това е така, понеже самия вибрационен преход изисква цялата налична енергия за да се осъществи и протича почти автопилотно, тъй като системата в този момент работи с двоен стандарт и няма достатъчно ресурс да обезпечи повече, от необходимия минимум. Когато работим на нивото на необходимия минимум работим с вече създадените навици и модели на поведение, които са най-достъпни за мозъка ни без да се налага той да използва големи количества енергия. Обаче заради аспекта на най-високата ни вибрационна честота, когато натрупаме критична маса интегрираност в новата вибрация имаме достъп до информацията, която може да ни е нужна в подобен момент и до разбирането, което ни дава възможността да преместим възприятията си и да разширим системите си от вярвания, тоест – да доведем процеса до цялостност, като се идентифицираме с нещо ново.
По време на вибрационен преход всичко, от което се нуждаем е достатъчно енергия, за да може съзнанието ни да интегрира по-лесно новата ни вибрационна честота до най-плътните нива.  Другото необходимо нещо е – информация. Тя ни дава възможността да се идентифицираме с нещо, да канализираме енергията си като изберем какво да бъде следващото, което искаме да преживеем, че сме. До този момент повечето мини вибрационни преходи се случваха за интегриране на отделни наши аспекти – това означава, че някой от аспектите на старата ни реалност се нуждае от актуализация и ние неминуемо се срещаме с конфликтите си, то ест – старите ни модели, които вече не съответстват на новата ни енергия. Тази среща може да е много драматична, но накрая всичко свършва добре и ние се сдобиваме със разширение на съзнанието. И независимо че може да е било неприятно преживяване накрая става ясно, че си е струвало – чак накрая обаче. И така – щом преживяването в рамките на прехода зависи от аспекта на най ниската ни вибрационна честота това означава какво! Ами – това е мястото, с което най-често се идентифицираме, когато не сме много осъзнати, където сме най-поляризирани, най-индивидуализирани, а там често са страховете, потиснатата болка, силните защитни механизми и други подобни. Те вземат връх в преживяването ни и ние често, не разбирайки какво се случва възприемаме съответстващото им поведение, което в повечето случаи се нарича – поведение на егото. Това не е лошо – то просто е каквото е и ние циклим в него толкова дълго, колкото  избираме да се идентифицираме с тази честота. Да не се идентифицираме с нея е трудно, защото в момента тя ни е единствената опорна точка и така ни става зона на комфорт. Дори да искаме да се идентифицираме с нещо друго, често просто нямаме достатъчно енергия да го направим. Помните ли! Системата ни работи с двоен стандарт и енергията ни е достатъчна да обезпечи само необходимия минимум, поне докато не се натрупа в нас критична маса от интегрираната ни нова вибрационна честота .

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ СЕГА ВСИЧКО ТОВА НА НИВОТО НА ГЛОБАЛНОТО ПЛАНЕТАРНО СЪЗНАНИЕ!

Трябва да кажа, че най-ниските ни честоти въобще не са лошо нещо – напротив, те са част от великолепието на творението! Но те просто са честотите в най-голяма плътност и това просто означава, че там сме най-много отделени от всичко.От друга страна ако най-ниската ни вибрационна честота е хармонична и достатъчно осъзната, то ест – ако сме поработили предварително за разпадане на болкова енергия и интегриране на модели, спрямо които сме успяли да изградим приемане и зряло отношение, това означава един доста уравновесен преход, тъй като в най-ниските си вибрационни честоти сме в хармония със себе си и другите. Това би ни дало спокойствието да се погрижим за себе си докато изчакваме процеса да протече в моментите, в които не можем да направим нищо, а после да направим необходимото, когато това е възможно. На практика в ниските си честоти би трябвало да си почиваме, когато там всичко е наред и това би трябвало да е много хубаво преживяване, защото не трябва да изразходваме много енергия и да полагаме усилия, тъй като там всичко вече е интегрирано и изработено до нивото на навик. Истината е, че по време на вибрационните преходи можем да направим много малко по отношение на евентуалната дисхармония в нисковибрационните си честоти – това е нещо, с което би трябвало да сме се занимавали преди прехода. Също е истина, че по време на част от прехода нямаме достатъчен достъп и до новата, по-висока честота, понеже тя още не е закотвена в съзнанието ни като възприятие на реалността, или като нова система от вярвания. А по-високите ни честоти са това, с което ако се идентифицираме излизаме от ниските и преминаваме – завършваме прехода. Та ето това е зануляването – това е състояние в нищото, без възможност за контрол на нисковибрационните честоти и без достъп до по-високите.
Звучи страшничко нали! Но всъщност това именно е дара на вибрационния преход!
Кога ако не по време на зануляване бихме могли да направим ново сътворение, да изберем осъзнато кои сме!

Знаете ли че ако живеехме в хармония със себе си и другите, всеки вибрационен преход би бил най-прекрасно преживяване, понеже великолепието на нашите хармонични нисковибрационни честоти би ни дало възможността да отпразнуваме това, което вече сме и да сътворим отново това, което искаме да бъдем.
А защо да не е така!
Обикновено в такъв момент хората се нуждаят от някой, който да отрази за тях светлината им. Тогава те вече могат да се идентифицират с най-доброто, което могат да бъдат и това довежда процеса им до оцелостяване, тъй като тяхното съзнание успява да закотви нова представа, нова визия за реалността. О, а това променя всичко!

Какво е нужно за правилното протичане на вибрационния преход:

Преди всичко – много и качествена енергия. От количеството и качеството на енергията зависи качеството на събитийния поток. Събитийния поток е това, което се случва докато си правим други планове:
Тъй като опита по време на вибрационния ни преход зависи от най-ниските ни честоти, това ще определя и събитийния ни поток. На нивото на най-ниските си вибрационни честоти сме най-малко осъзнати, което означава, че най-малко можем да предвиждаме събитийните си потоци по време на преход, освен ако не сме се интегрирали и хармонизирали там. Това именно е и хубавото във факта, че през последните години се появиха всякакви курсове, учения и семинари, понеже независимо че всички те са за едно и също нещо, всеки от тях дава различен подход към достигането му. Разбира се че има и много по темата, за което въобще не ми се говори, но е истина, че през всичко това хората могат да получат информация, с която могат да се идентифицират и така да лекуват и променят съзнанието си. Това има отношение към най-ниските ни честоти, където е страха, към най-високите, където е стремежа ни, да бъдем най-доброто, което можем да бъдем и всичко помежду всичко това. Има различни версии за това, колко процента от човечеството трябва да са се пробудили, за да имаме по-качествен вибрационен преход, то ест – да преживеем по-щадящ събитиен поток. Твърди се, че има повече пробудени от необходимото, което би било прекрасно, ако е истина. Напоследък наблюдавайки случващото се нямам никакви причини да се съмнявам в това, но искам да кажа следното: ако възприемем човечеството като едно същество, тогава по време на прехода критичната маса от най-ниските ни честоти ще определят събитийния ни поток, или опита, а критичната маса от най-високите – с какво ще се идентифицираме постепенно след това като колективно съзнание. Всичко това може да се каже и по друг начин: нашите най-ниски честоти определят кои сме сега, а нашите най-високи – каква ни е целта, или накъде отиваме.

Наблюдавах през годините че хората, които имат трудни вибрационни преходи нямат отговор на тези два въпроса, а именно – кой съм и накъде отивам. Това наистина може да се окажат едни от най-трудните въпроси за много от нас, понеже често отговорите им са много надълбоко. Обичам простите-трудни неща. Те ми напомнят, че сега съм човек, че съм тук за да бъда човек и че да си човек може да е чудо: това е най-простото трудно нещо – трудно е, когато го усложнявам и е просто, когато го живея.

И сега въпрос: 

Знаем ли кои сме и накъде отиваме? какво е следващото нещо, което искаме да преживеем, че сме? Вярвам, че колкото повече от нас имат отговор на тези въпроси, толкова по-лек и гладък ще бъде този рядък и глобален вибрационен преход за човечеството, който не е за медитация, нито за философстване – той е за осъзнато глобално преживяване, което зависи от всеки отделен индивид на планетата. Всеки вибрационен преход започва с еуфория и въодушевление. Знаете ли защо? Защото в началото преживяването за новата ни честота е вдъхновяващо – то е осъзнаването, че сега сме повече от преди, че сега можем най-после да бъдем това, което искаме. Това ни дава усещане за нов смисъл, докато разбира се енергията ни не се натъкне на конфликтната стара честота, която държи в нас неразрешени енергии от старата ни реалност. И тогава идва и чувството, че нищо не е наред... Не ви ли прилича това като да се преместиш на нова работа? Първо еуфория, после се натъкваме на всичко, което не е наред, защото не отговаря на старите ни очаквания и после, най-накрая хармония, понеже сме се адаптирали към новите си работни условия и среда. Това е своеобразен вибрационен преход. И ако в този момент знаем какво искаме да преживяваме че сме, кое е най-доброто, което можем да бъдем, ние канализираме енергията си и прехода става много по-лек и целенасочен.
Толкова е просто, наистина!

Имам идея: какво ако вместо да се чудим и маем какво ще стане и как да го изконтролираме отпразнуваме това, което вече е станало, това, което вече сме! Какво ако вместо да критикуваме състоянието на нещата сега, заради нецялостната си перспектива на възприятие просто им отдадем признание доверявайки се на една по-цялостна перспектива на съзнанието, от която всичко наистина е съвършено - какво ако дадем признание на всичко, минало, настояще и бъдеще, защото до този момент всеки от нас е бил най-доброто, което е можел да бъде работейки с параметрите, с които е разполагал винаги, всеки миг! И какво ако докато празнуваме това, което вече сме всеки от нас сътвори осъзнато своето чудо за това, което иска да бъде, докато е тук, докато е човек!
Помислете за това:

Мария Попова

# 653
В "Апартаментът", днес от 16.20 часа:

Този четвъртък ще разберем как ситемата Human design може да промени живота ни. Какво е накарало Хари Аничкин да избере точно тази житейска стратегия? И има ли успех без предварителна подготовка?

Hug

# 654
В "Апартаментът", днес от 16.20 часа:

Този четвъртък ще разберем как ситемата Human design може да промени живота ни. Какво е накарало Хари Аничкин да избере точно тази житейска стратегия? И има ли успех без предварителна подготовка?

Hug

Дай линк , че съм го изтървала вече , а малкият не ме оставя да търся Praynig

# 655
Привет, дами!
За първи път пиша в темата, предимно съм читател. Но прочитайки ето това, не се стърпях.
mama na Sani, и аз все се оглеждам по земята за пари, нали който търси - намира. Миналата седмица намерих 100$, хубаво ще е обаче следващия път да са истински, не хартийки за консумация в заведение  Joy
Хубав ден!

Точно същото ми се случи преди няколко дни. Прибирахме се с кучето от вечерната ни разходка и вървейки си представям как намирам един чувал с пари в зелено. Точно в този момент поглеждам към земята и о, чудо-банкнота от $100, после видях, че е някаква рекламка на заведение.  Joy

Опитвам се да мисля положително и вярвам, че хубавите неща се случват. Имам си желание, често го подхранвам с положителна енергия, кога ще се сбъдне нямам идея, но аз съм търпелива и умея да чакам.

# 656
Аз пък съм имала подобен случай . Мислих си - сега като си вървя да намеря една мъжка чантичка с пари .... Rolling Eyes И срещу мен бяга едно момче , по едно време момчето спира навежда се и взима чантичката /тип мъжка/ от земята ........навярно я е изтървал и се е върнал да я търси . Всичко това става на косъм.......
 В този смисъл ми хареса една мисъл на баба Ванга  - НЕ ИСКАЙ НЕЩО , ЧИЯТО ЦЕНА НЕ МОЖЕШ ДА ПЛАТИШ   bouquet
 Ние пак отървахме кожата с малкият т.е. направихме спазъм , но не влязохме в болница и всичко това го направихме през нощта , след която направих пречистване на домът си със свещ от църквата  на празникът на Св. Стелиян .

# 657
Кимбърли
Благодаря за думите на Баба Ванга Simple Smile  smile3525

# 658
  • Бургас
Роси@,съгражданка в темата супер  Hug
klem4e,радвам се че ви се е разминало,дано бързо оздравеете и все по-рядко .....няма да го изричам,ти си знаеш
Феи,не пиша,но мисля за вас всеки ден
Пожелавам ви лек и спорен ден  Heart Eyes

# 659

Мили феи от много време искам да ви споделя за какво мечтая. Знам че мога да го споделя само с вас, защото всяка една има много положителна енергия в себе си и знам,че с ваша помощ това може да се случи. Вече ми е време и го искам. Всяка жена мечтае да изживее този ден. Пожелавам си го за Коледа, въпреки, че моята половинка казва че няма да се жени. Аз знам че в живота нещата се преобръщат и все си вярвам, че ще си промени мнението. Другото ми жеание е  newsm32 newsm30  ylinfant
Радвам се че мога да го споделя с вас, защото знам че ще ме разберете Simple Smile
Лек ден мили феички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт