Боя за коса - Вlondе 30- Клуб на блондинките

• 97 749
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • sofia
Аз ви се възхищавам на смелостта с промените. Аз не си сменям боята за нищо на света.

# 136
Здравейте,красавици! Преди 3 дни се боядисах руса.. Преди това бях чернокоса,после червенокоса. Не ми беше паднала червената боя съвсем и сега съм рижава  Embarassed Дайте ми съвет,искам светло руса коса..   bouquet
п.п. Естествения ми цвят е светло кестеняв..

# 137
  Е! Аз определено не се разочаровах  от резултата (както писах в първия пост) ,въпреки че стана доста по-различен от очакваното .
  Но признавам се изненадах от тоооолкова тъмна осмица .

Опитвам се да изчисля,това от 6%-я оксидант ли стана ?
  Защото там където кичурите ми бяха по-светли (истинска 9-ка) ,може да се каже ,че цветът се е получил,горе-долу близък към кичура в каталога (макар че очаквах по-светло ) . Но в корените ..... хмммм..... Rolling Eyes Ще се отмие, де Simple Smile

наистина не знам,как бих продължила по-нататък....
     Ако всеки следващ път със същата боя (8.1 и оксидант 6% )  ще ставам все по-тъмна ,ще ми дойде множко кестенявото..... Thinking

# 138
цаца-маца, направи 1-2 процедури с вит.С за да премахнеш старите бои . А после си сложи някоя хубав боя.
Мен доста ме беше изсветлила боята Велатон  крем 9.1 . Не знам дали ще ти допадне .

# 139
  • в 1001-та нощ
а дължините всеки път ли ще ги боядисваш?

ако да - трябва да ползваш различни номера за корени и дължини  Peace

аз бих ползвала - по-светла боя за корените и накрая за 5 мин по дължините или обливка  Peace

# 140
  • в 1001-та нощ
Здравейте,красавици! Преди 3 дни се боядисах руса.. Преди това бях чернокоса,после червенокоса. Не ми беше паднала червената боя съвсем и сега съм рижава  Embarassed Дайте ми съвет,искам светло руса коса..   bouquet
п.п. Естествения ми цвят е светло кестеняв..

като начало - дълбоко възстановявне на косъма - редуване на хидратиращи и протеинови терапии, приглаждащи финиши; поне след 2 седмици - можеш да опиташ корективна интервенция - да свалиш боя;

препоръчвам ти да посетиш парна баня, там измиваш косата, слагаш маска и влизаш, постояваш и излизаш и така поне 5-6 пъти - при всяко посещение има много видим ефект и косата не се уврежда; това може и веднага да се направи - изчакването е за агресивните процедури - ако ползваш римувър и други подобни  Peace

не ти предлагам да ползваш пепелни коректори, защото това само ще те затрудни после за хубавото русо, а и не е ясно какъв бъркоч ще стане по косъма  Blush

# 141
цаца-маца, направи 1-2 процедури с вит.С за да премахнеш старите бои . А после си сложи някоя хубав боя.
Мен доста ме беше изсветлила боята Велатон  крем 9.1 . Не знам дали ще ти допадне .
А какви са тези процедури с вит.С?!  newsm78
a.l.e.n.a Няма къде да ходя на парна баня,искам нещо в домашни условия..
 Hug Hug Hug

# 142
а дължините всеки път ли ще ги боядисваш?

ако да - трябва да ползваш различни номера за корени и дължини  Peace

аз бих ползвала - по-светла боя за корените и накрая за 5 мин по дължините или обливка  Peace
  По-светла ? 9.1 ли ?  newsm78

За дължините....не знам честно казано.... Сигурно ще преценя според това,как ще се отмият /или не/ във времето.....

# 143
Благодаря,момичета! Разрових се из форума и намерих инфо за обезцветяване с вит.С,още утре ще пробвам и ще пиша! Хубава вечер - страхотни сте   Hug

# 144
Селма, може да смесиш 8 и 9 - 8 покрива по-добле бели косми, а 9 няма да позволи на боята да станеш много тъмна.
Аз с 8 на Koleston също станах доста тъмна. 

# 145
Момичета, моля ви някой може ли да ми разясни как се матира коса с коректор? С тонер за матиране не става, нито с шампоан, явно ми е тъмна косата за да ме хванат, та реших да се пробвам с коректор. Прочетох нещо за смесване на 1-2 см. коректор с 3% окислител, шампоан и вода, колко окислител се слага, колко време се стои с тази смес, трябва ли задължително да сложа окислител, имам само 6%, да сложа ли от него или по-добре без никакъв? Thinking Изобщо как точно става и има ли смисъл след като с матиращ шампоан и тонер не ми се получава или по-добре да се боядисам направо? Какво да правя? newsm78

# 146
  • в 1001-та нощ
косата не е изсветлена достатъчно ли? рижава ли е? какво точно искаш да постигнеш?  newsm78

# 147
косата не е изсветлена достатъчно ли? рижава ли е? какво точно искаш да постигнеш?  newsm78

Падна ми пепелното и ми изби нещо оранжевикаво след няколко измивания след боядисването и ме дразни ужасно, на ниво осмица съм като цвят а тонерът ми е за 10ка, и с шампоана не става, затова.  #Cussing out

# 148
на ниво осмица съм като цвят а тонерът ми е за 10ка, и с шампоана не става, затова.  #Cussing out

Какъв е този тонер и защо е за 10ка?

# 149
Селма, може да смесиш 8 и 9 - 8 покрива по-добле бели косми, а 9 няма да позволи на боята да станеш много тъмна.
Аз с 8 на Koleston също станах доста тъмна. 

Благодаря за съвета .  Hug

Алена, би ли си уточнила мисълта ,моля .  Hug

Общи условия

Активация на акаунт