Боя за коса - Вlondе 30- Клуб на блондинките

• 96 207
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета , казвам се Ели и от няколко дни ми се е загнездила в главата идеята че искам да съм руса.В момента цвета ми е не знам и аз какъв  Simple Smile нещо м/у лешник ама с червени нюанси.Малко предистория : Естествения цвят ми е тъмно рус , досега правех кичури и ставаше много хубаво.После реших че ми е писнало да ходя 5 години с кичури и реших да се направя нещо от типа на този модерния цвят с който са всички фолк -изпълнителки/Анелия например /.Отидох на фризьор каза няма проблем правим те ще станеш супер.Резултата - морковено оранжево.След това в къщи последва слагане на боя пепелно рус и джинджифил смесени.Първоначално ми хареса но избива червен отенък.После сложих само пепелно русо и пак изби червено.След това с Деколор тайм   достигнах пак морковения цвят.Пак сложих пепелно руса и пак изби червено.
Моля ви за съвет какво да направя за да се изсвитля и да се направя тъмно руса или пепелно руса.На мен червено не ми отива.Благодаря предварително за вашите отговори.Знам че ще ми помогнете.

efasor  Peace

# 496
Jassye римувър вече пробвах и ми възстанови цвета който фризьорката ми направи - морковен.След това сложих пепелно русо но пак изби червено Sad

# 497
Jassye римувър вече пробвах и ми възстанови цвета който фризьорката ми направи - морковен.След това сложих пепелно русо но пак изби червено Sad
В такъв случай по-добре е да отидеш на фризьор.Явно този римуувър,който си използвала не е бил достатъчно добър,но пък да обезцветиш косата отново би било катастрофално.Пробвала ли си с коректор в боята и въобще каква боя ползваш newsm78 newsm78 newsm78

# 498
  • В полите на Пирин планина
Момичета,харесала съм си този цвят
Имате ли впечатления от боята?Или друга боя с подобен резултат  Praynig

Тази боя е мус и обикновено дава по-тъмен резултат от показания на кутията. Със седмицата ще си станеш направо кестенява.

# 499
Ето снимков материал .Ползвам боя Гарниер но искам да си взема на Кристиан оф рома.Та на въпроса искам да си стана като преди 5-6 години руса

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 11:34 от elin12

# 500
elin12, аз не виждам снимка.   newsm78
Другото - при наличие на рижаво, не се ползва пепелно. Както и сама си разбрала - то не ти е свършило никаква работа.
На първа страница момичетата са се постарали да добавят схема на неутрализиращите се нюанси. Червеникаво-рижаво се неутрализира със зелен коректор. Моя приятелка, която първоначално изсветлявахме с Ефасор, също имаше силно огнени отенъци в косата си. След това я боядисахме с боя, в която имаше зелен коректор(може и да се добави в боята, не е задължително да е такава). Получи се страхотно бежово. Тя също може да потвърди, защото чете темата.     Hug

# 501
Момичета, да споделя, искаше ми се да избегна Ефасор-а и затова пробвах с витамин Ц, след това с американския шампоан. Ами, честно казано смъкнах малко боя и поизсветля косата,но ест на мен не ми е достатъчно, затова май ще си поръчам Ефасор.  Whistling
sassie,изчакай малко,ще падне още от боята ,имай търпение!Боядиса ли косата след американския шампоан?

Не,не съм я боядисвала,но то и нямаше нужда,защото не промени цвета кой знае колко. Rolling Eyes
Ох,все още не съм го решила на 100%, но като се знам, сигурно ще взема Ефасора. Laughing

# 502
Схемата не се вижда снимката явно е изчезнала.А този зелен коректор от къде да купя някой може рли да даде съвет.Не мога вече да ходя по фризьори досега съм дала 150лв и резултата е плачевен.Предпочитам сама да се правя.

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 11:45 от elin12

# 503
Elin,няма да стане с Гарние,вземи си хубава професионална боя и както Feeling вече те е посъветвала ,зелен коректор .Внимавай много за дължините и ги третирай с по-слаб окислител.Успех и да се похвалиш  Hug

# 504
Sassie,каква беше тая боя ,дето сложи на косата,че няма сваляне   ooooh!Можеш да я споделиш на момичетата ,които се затрудняват със задържането на цвета Mr. Green Mr. Green Mr. GreenПри мен американския шампоан свали доста,макар че беше наслоено.Може би не си сложила достатъчно блондор  newsm78 newsm78 newsm78

# 505
Хехе,Jassye, Лореал Кастинг е боята-черен цвят.  Peace
Да,определено действах малко плахо с амер. шампоан и сигурно затова не се е получило. Rolling Eyes

# 506
Ето
първата снимка е след римувъра
втората е това което исках преди
третата е от преди няколко месеца на кичури съм
четвъртата е това което искам вече - преди 5-6 години бях така
и последната е от днес

# 507
elin12, коректори има (май   newsm78  ) всяка марка професионална боя. Няма значение каква ще вземеш. Аз до сега бях със син коректор на Макадамия, а боята - Матрикс.   Peace

# 508
Sassie,Efasor може да се използва  и само с вода,без окислител.Така действието му е по -слабо,а и смъква доста,поне при мен,но при мен и американския шампоан действа  Mr. Green И аз махах Кастинг,но някаква четворка беше.Съсипах си косата,ама станах русааа Laughing

# 509
Jassye,да,знам,че може да се ползва и с вода и преди съм го ползвала Ефасор-а,но искам да взема 6%,за да съм сигурна,че ще стане нещо. Peace

Между другото преди си смъкнах същия черен цвят с Ефасор,тогава даже беше по-наслоена боята. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт