Боя за коса - Вlondе 30- Клуб на блондинките

• 96 116
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Селма, и аз като теб преценявам за себе си, че не ми отива нито много светло русото, нито кестенявото, а нещо по средата. Ти орентировъчно на какъв цвят си се спряла? Аз продължавам да съм в търсене на най-подходящия цвят за мен. Като малка бях сламено руса, после косата ми потъмня и стана пепеливо тъмно русо. Но за разлика от повечето блондинки ми харесва златстото русо, а не пепеливото.

Имам въпрос - колко често си боядисвате дължините? Аз от преди две боядисвания не съм ги пипала, само леко ги матирах с боя, разредена с вода, но май ми е време този път да се заема и с тях.

# 586

Имам въпрос - колко често си боядисвате дължините? Аз от преди две боядисвания не съм ги пипала, само леко ги матирах с боя, разредена с вода, но май ми е време този път да се заема и с тях.
Аз понеже от август се мъча да я потъмнявам,но след няколко миенета дължините пак стават светли,та съм принудена с всяко боядисване да мацам дължините.Първо мажа корените,чакам колкото е по упътване,намокрям дължините мацам ги и стоя само 10-на мин.

# 587
  • София
Мацки, искам да ви попитам за боя Londa Naturals.
Бях си купила 13/9 и ми стои много добре. Сега ходих да търся, нямаше и взех 13/8. Продавачката ми каза, че била една идея по-светла, но сега, като се прибрах и сравних показаните на кутията цветове ми се струва, че 13/8 е по-тъмна от 13/9. Кое е вярното?

Офф...и сега, ровейки в нет-а за сравнение, пише, че 13/8 е медено русо, а при мен пише, че е карамелено русо...а пък на 13/9 пише див мед...има ли някой, който ползва тези номера...много ще съм благодарна за отговор!

# 588
 Bell_a 666, явно сме горе-долу в една цветова гама Simple Smile
 Спряла съм се на Крамер 8.1 плюс коректор "графит" ,окислител 6 %
 Всичко ме устройва в боята ,и цвета , и грамажа (боята е голяма ,точно за моята коса) ,и мекото й действие (изобщо не е агресивна,според мен ) , и покриването, и цената .....
  Нямам голям опит с други професионални бои за да правя силни сравнения .Но вече не се и стремя да ги проучвам,защото ,както казват руснаците "от доброто по-добро не се търси" . Simple Smile

# 589
С какъв оксидант е подходящ за изсветляване на корените и освежаване на вече боядисани дължини? 9 или 12%?

# 590
  • В полите на Пирин планина
С какъв оксидант е подходящ за изсветляване на корените и освежаване на вече боядисани дължини? 9 или 12%?

Зависи от степента на изсветляване. Аз се правя с 6 %, защото естествената ми коса е светла и е достатъчно.

# 591

Зависи от степента на изсветляване. Аз се правя с 6 %, защото естествената ми коса е светла и е достатъчно.
За това, 6% ми се виждат малко. Peace

# 592
Не си спомням коя от съфорумките питаше за розово русо , но днес случайно видях в новия каталог на гарниер нутрис такъв цвят, беше номер 102

# 593
Искам да попитам: ако не получа достатъчно рижав оттенък мога ли да ползвам червен коректор или не е подходящо?

# 594
  • В полите на Пирин планина

За това, 6% ми се виждат малко. Peace

Доколкото си спомням ти искаш цвят около7-ца. Тогава 9% ще ти е достатъчно, няма смисъл да гориш с 12%. За коректора не знам какво да ти кажа ...

# 595
Искам да попитам: ако не получа достатъчно рижав оттенък мога ли да ползвам червен коректор или не е подходящо?
Можеш, но внимавай кой коректор ще избереш.
От Koleston аз бих сложила 0/43 
Аз в момента слагам от 0/33 и все още обмислям възможността да добавя и  0/43 Simple Smile

# 596
  • София
Да докладвам по моят случай, че 13/8 е по-тъмно от 13/9 и е по-сивкаво. Не ми стои добре, но това е положението.

# 597
Да докладвам по моят случай, че 13/8 е по-тъмно от 13/9 и е по-сивкаво. Не ми стои добре, но това е положението.
Има погика-9ка е по-светла от 8-ца  Peace

# 598
Попаднах на следната комбинация:  7/43 по дължините + 9/60 в корените, 20 Vol в корените, 30 Vol по дължините. Някоя да го е пробвала? Ако искам да е по - тъмно боите трябва да са 6/43 и 8/60 нали?

# 599
Попаднах на следната комбинация:  7/43 по дължините + 9/60 в корените, 20 Vol в корените, 30 Vol по дължините. Някоя да го е пробвала?

Хубаво е да посочиш източника, марка боя, с която е правена комбинацията(може би не знаеш, но нюансите не са с еднакви номера при всяка боя   Peace  ), някакво фото,...
Да разберем за какво иде реч все пак.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт