Отговори
# 555
Моля, кажете нещо за Благоевград. Някой теглил ли е? Аз на Пощенска още нямам Confused

# 556
Моля, кажете нещо за Благоевград. Някой теглил ли е? Аз на Пощенска още нямам Confused

Още сме на изчакване.....Последните няколко пъти около 15-15,15ч. имаше преводи в ДСК - ще си следя банкирането и като ги видя - ще пиша.

# 557
  • Fort Worth, TX
Изгрев-Слатина има пари.

# 558
  • София
София,Люлин-Пощенска банка има превод в 14:10  Peace

# 559
Дупница - има детски

# 560
Благодаря, мама Цоцоланка!

# 561
Варна- Инвест банк  има детски.

# 562
Дами,за Общинска банка-Варна да има някой информация?Благодаря ви предварително.

# 563
  • вкъщи
Стара Загора -пощенска банка -няма

# 564
София - община Витоша - Уникредит - има.

# 565
 аз пък още нямам че и от банката ми казаха засега сам нямала !!!!!ПОКЛОН ПРЕД ВЕЛИКИЯ ГЕОРГИ КАЛОЯНЧЕВ  КОЙТО ДНЕС НИ НАПУСНА ПОСЛЕДНО СБОГОМ!!!!!!! newsm45

# 566
Дами,за Общинска банка-Варна да има някой информация?Благодаря ви предварително.

Има чл 8  и детски.
За съжаление преди малко са влезли в Банкирането,идея си нямам кога ще могат да се теглят.Вероятно след 17.00ч

# 567
ПОКЛОН ПРЕД ВЕЛИКИЯ ГЕОРГИ КАЛОЯНЧЕВ  КОЙТО ДНЕС НИ НАПУСНА ПОСЛЕДНО СБОГОМ!!!!!!! newsm45
Поклон!Това е един ВЕЛИК БЪЛГАРИН!

# 568

Има чл 8  и детски.
За съжаление преди малко са влезли в Банкирането,идея си нямам кога ще могат да се теглят.Вероятно след 17.00ч
Много ти благодаря за отговора,а предполагам и по рано от 17,00ч. ще могат да се теглят.Аз след малко ще излизам и ще проверя.   bouquet

# 569
здравейте,някой теглил ли е от мкб-Варна

Общи условия

Активация на акаунт