Отговори
# 540
  • през девет планини в десета
Някой да знае за Кюстендил?

# 541
Здравейте,има детски.С банкиране съм.Райфайзенбанк Враца.

Значи,мен ме лъжат от банката,лъжа и аз тук. ooooh!

Заради хора като теб съжалявам,че споделих  информация за детските.Хора, които признават информация излязла само от собствената им уста.

Хей,хей,я го дай малко по-спокойно.Ако се зачетеш на предната страница писах,че инфото от моята банка е,че днес няма да има.След това написах,че банката лъже мен,лъжа и аз тук,че няма да има.Прочети малко по-назад и не се пали тооолкова много.

# 542
за София Връбница пощенска банка има ДЕТСКИ И ЧЛ.8 весели празници на всички  Hug дано всички си ги  получат днес  newsm03  newsm53

# 543
  • София; Дружбето
София - Дружба - Пощенска банка има детски и чл.8

# 544
за Варна ДСК има превпд,туко що получих смс,но не знам мога ли да ги тегле сега или по-късно

# 545
аз съм от Ловеч и мога да кажа само че когато проверявам тук първо търся последния пост на Кристал и тогава разглеждам по другите градове как е.Никога не е излъгала!Кристал-ти не звъни в банката 068603074 винаги там звъня,но ми е изключен телефона-ако можеш звънни.Това е на социалните  newsm51

# 546
София - Дружба - Пощенска банка има детски и чл.8
Я каква добра новина   bouquet Heart Eyes Мерси !!!!  Heart Eyes

# 547
Здравейте!
Аз съм от Пловдив и за пръв път ще получавам детски надбавки,макар че дъщеря ми е на 6 години.
Бихте ли ми казали към коя дата ги превеждат?

# 548
Здравейте!
Аз съм от Пловдив и за пръв път ще получавам детски надбавки,макар че дъщеря ми е на 6 години.
Около тази дата Simple Smile Ето в момента получаваме Simple Smile

# 549
Здравейте!

Благодаря за бързия и хубав отговор!  bouquet

# 550
хей хайде стига сте се заяждали с жената това са и казали от банката това е написала колко пъти и вие сте подавали грешна информация когато са ви лъгали дори и от АСП

# 551
Здравейте!
Благодаря за бързия и хубав отговор!  bouquet
Няма защо, радвам се че ви помогнах Simple Smile

# 552
За Пловдив все още няма преводи.

# 553
аз съм от Ловеч и мога да кажа само че когато проверявам тук първо търся последния пост на Кристал и тогава разглеждам по другите градове как е.Никога не е излъгала!Кристал-ти не звъни в банката 068603074 винаги там звъня,но ми е изключен телефона-ако можеш звънни.Това е на социалните  newsm51

Казват,че нямали сведение за днес Crazy

# 554
Велико Търново, Райфайзен банк - има детски:) Весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт