Къде в Пловдив??? - 37

• 60 525
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Искам да купя наргиле за подарък,ще се радвам някой ако е виждал да ми помогне къде да потърся.

# 121
Искам да купя наргиле за подарък,ще се радвам някой ако е виждал да ми помогне къде да потърся.

Малко,или голямо?В магазини "Магията на подаръците" има.

# 122
  • Пловдив

Много отдавна бях виждала в един магазин за подаръци на първия етаж в Халите. Предполагам, че и сега ще има, както и във всеки магазин от такъв тип.

# 123
  • Пловдив
Знаете ли магазина на Junker дали още си седи до Новотела и ако може да споделите къде продават хубави дамски якета на изгодни цени?

# 124
момичета, виждали ли сте някъде да се продава шарлан. За лекарство ми трябва.

# 125
Къде мога да намеря инхалатор? По възможност ето този http://apteka.framar.bg/30016896/%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0% … D0%B0-pic-indolor  Rolling Eyes

# 126

Малко,или голямо?В магазини "Магията на подаръците" има.
А той къде се намира?

# 127
  • Пловдив
Къде мога да намеря инхалатор? По възможност ето този http://apteka.framar.bg/30016896/%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0% … D0%B0-pic-indolor  Rolling Eyes
Точно такъв мярнах тези дни в аптека Марешки на Военна болница. Peace

# 128
Много ти благодаря! Hug

# 129
Шарлан, имаше в някои от големите магазини, Кауфланд, Метро или Карфур, но кой от всички не се сещам. Там видях и се зачетох в етикета. Но не се сещам в кой от 3те Sad.
Иначе може по здравословните магазини да има.

# 130
  • Пловдив
аз си търся перфоратор на формички - например цветенца или пеперуда, единичен, мъничък. виждала съм в книжарницата на отец паисии, но може някъде да има по-евтини, мисля 4-5 лв бяха там, съвсем мънички, пласмасови.
някакви идеи за китна книжарничка с подобни неща?
  bouquet

# 131
  • Пловдив
аз си търся перфоратор на формички - например цветенца или пеперуда, единичен, мъничък. виждала съм в книжарницата на отец паисии, но може някъде да има по-евтини, мисля 4-5 лв бяха там, съвсем мънички, пласмасови.
  bouquet

в Кламера, Купчийницата, но и там цените движат така

# 132
Знаете ли магазина на Junker дали още си седи до Новотела и ако може да споделите къде продават хубави дамски якета на изгодни цени?
Да, магазина си работи завчера влизах.Има нови неща и якета, но цени не мога да кажа влезнах набързо.

# 133
  bouquet
В магазина на Руми в Кичука, в миналата тема стана въпрос за него.

# 134
ако ти се чака доставка от китай, ей тук ги гледах Simple Smile
и аз да си повторя питането:
някой може ли да ми помогне: в каква посока прави маршрутка 19 кръгчето в тракия? благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт