Къде в Пловдив??? - 37

• 60 483
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
От къде купувате обувки за децата си? Да са на поносима цена и с добро качество Simple Smile
Мечо Пух на Вапцаров 55 А  Peace

# 166
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да си купя хубава дамска чанта?

# 167
  • Пловдив
От къде купувате обувки за децата си? Да са на поносима цена и с добро качество Simple Smile
Ако държиш да са естествена кожа-най-изгодно е в Мечо Пух.В Дайхман също има интересни модели, но почти всички са изкуствени.

# 168
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да си купя хубава дамска чанта?
Харесват ми на David Jones, имат магазин срещу мед. общежития, в Гранда на 2 ет, имат и сайт...

# 169
  • Пловдив
Днес купихме ето тези ботушки от Дайхман. За първи път взимам от тях зимни обувки. До сега беше само с ЕССО, но те вече изпозатвориха всичките си магазини. Не е имала нито студени, нито мокри крака с техните ботуши, 100 пъти си избиваха парите. Дизайнът на Елефантен е почти еднакъв, да се надявам, че и качеството ще е на ниво. От КиК не бих рискувала, а разликата в цената май не е кой знае колко съществена. То за дебел сняг и киша освен гумени, ама те не са добре подплатени....какво друго може да се обува.  Thinking Защото аз доста се чудех, понеже тя има "мадамски" ботушки и се чудех какво да купя за сняг, ама то вече свърши чуденето. Да бях първо питала, пък тогава купувала.  Mr. Green

# 170
  • Пловдив
razel_dazel,много са хубави ботушките.Изглеждат удобни.
С КИК и аз имам лош опит.

То за дебел сняг и киша освен гумени, ама те не са добре подплатени....какво друго може да се обува.  

За такова време й взимам апрески от Дайхман на Bobbi Shoes .Гаранция не пропускат.Втора зима взимам.Като миналата я пусках в огромни локви да гази да проба

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 14:26 от ♥Elfita♥

# 171
Две години купувах апрески от Елефантен. Вътре са с естествена вълна, много леки и много топли. Цяла зима ползвах само тънки чорапи за детето, никакви термо. Миналата година веднъж пропуснаха, но малката прекара часове в киша. Само този фал имам с този модел апрески.

# 172
  • Пловдив
Миналата седмица купувахме ботуши на КиК от Мечо Пух. По 49 лв. са. Естествена кожа, отвътре с дебел пух и отпред с повдигната гума, да не се очукват. Сега остава и да са здрави, защото напоследък много негативни мнения чета за КиК.

# 173
Аз миналата година бях взела от Дайхман тези- http://www.deichmann.com/BG/bg/shop/home-momicheta/home-momichet … uvki-botiibotushi- пропускаха й, а с едни кожени на Колев и Колев нямаше такъв
проблем (на тях пък ципа им все се разваляше).
Сега търся гумени ботушки с подплата вътре, има ли някъде в Пловдив да продават
моделите на Руканор и Викинг?

# 174
  • Пловдив
♥Elfita♥, аз точно с нагласата апрески да купувам бях тръгнала и харесах тези, които ти си показала и имаше още един модел в синьо, но не можах да го намеря да го покажа. Ама мъж ми като се тръшна, че не му изглеждали надеждни.....разбира му главата на него.  ooooh! Сега даже ме е яд, че не ги взех, особено щом казваш, че не пропускат. Ама аз нещо съм изпуснала темата този път и трябваше да питам първо тук. Иначе наистина тези, които купихме са много меки, удобни, подплатата е с % вълна.....ама дано да не ни хваща миналогодишната зима.  Laughing

Veniz, този модел е с изкуствена кожа отпред, аз и него гледах, а тези които купихме са естествена кожа. Абе, то ще си проличи като се накисне в първата локва.  Mr. Green

# 175
  • Пловдив
♥Elfita♥, аз точно с нагласата апрески да купувам бях тръгнала и харесах тези, които ти си показала и имаше още един модел в синьо, но не можах да го намеря да го покажа. Ама мъж ми като се тръшна, че не му изглеждали надеждни.....разбира му главата на него.  ooooh! Сега даже ме е яд, че не ги взех, особено щом казваш, че не пропускат. Ама аз нещо съм изпуснала темата този път и трябваше да питам първо тук. Иначе наистина тези, които купихме са много меки, удобни, подплатата е с % вълна.....ама дано да не ни хваща миналогодишната зима.  Laughing

Щом са на Елефантен няма да пропускат със сигурност и ще топлят.
Нищо не пречи да й вземете и едни апрески.Само 20 лв са.Аз взимам по два чифта зимни-апрески и още едни за сух студ,по-лекички и удобни

# 176
И ние днес бяхме в Дайхман по същата причина, обаче...как не видях нищо на Елефантен, 27 номер Rolling Eyes Всичко тяхно до момента е използвано без проблеми и съм си ги прибрала като нови даже...
Гледах Dei-Tex - но прекалено зимни ми идват в момента, по-нататък съм ги набелязала. Миналата година бяхме с тях, детето ми с часове е киснало по локви, сняг и киша, все е било сухичко в краката. Сега обаче гледам, че моделите им са масово с велкро, съответно и по-скъпи, а миналогодишните ботуши бяха с връзки (над дебел език) и струваха само 39лв. Simple Smile

# 177
  • Пловдив
.:.Stef.:. точно 27 номер купихме, но за момиче. За момчета изобщо не гледах. Това велкро, лепенките ли са всъщност.  Rolling Eyes Защото аз точно такива търсех, защото в градината няма кой да и връзва връзките. Предпочитани са точно обувки с лепкащи ленти.

♥Elfita♥ , мина ми през главата мисълта, но още един чифт ботуши.....и то само за дребното. Къде да ги слагам.  Crossing Arms Ще си караме тази зима така, пък за другата ще знам вече.  

# 178
  • гр.Пловдив
непромокаем протектор 60/120, взех от Стедата в търговията -- за около 5лв

# 179
  • Пловдив
smarfietka_ къде се намира тази Стеда ? Не съм чувала за нея.А и какво представлява твоя протектор.Аз днес се изръсих почти 13лв. за хавлиен с четири ластика р-р 70/140.

Общи условия

Активация на акаунт