Къде в Пловдив??? - 37

• 60 376
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
esperanca мебели от чам продават до дома на младоженците,също срещу болница Пълмед/преди кръстовището на хирургиите на Пещерско шосе/

# 271
Здравейте,някой да знае къде сменят копчета тик так,обиколих половината шивачки и никоя не сменя?Ще съм ви много благодарна.

Наскоро сменях тик так копчета на един чифт бебешки дънки в малко шивашко ателие в Кючук Париж на бул. "Никола Вапцаров". Намира се в подблоково пространство след бившия "Камел" посока Първо РПУ. Мисля, че се казваше АНИ. Цената беше 1 лев на тик так копче.

# 272
Някой търсеше художник на графити-в момента правят една стена на училище Европа,може би ще имат координати  Peace

# 273
Мами, кажете къде мога да намеря кутия за сандвичи "на два етажа"?
За закуска за училище става въпрос.

В джъмбо има.

# 274
  • Пловдив
От къде мога да купя стъклени или порцеланови чинии и купички с детски картинки ?

# 275
# 276
  • Пловдив
Търся олекотена завивка с мотиви на Дисни. Да сте виждали някъде, освен в Тач?

В Илиенци има. И в търговията отсреща.

# 277
  • Пловдив
От къде мога да купя стъклени или порцеланови чинии и купички с детски картинки ?

Имаме два комплекта порцеланови - едните ги поръчах от френския сайт на вилерой и бох и дойдоха с превозвач, но чинията (супена чиния, плоска чинийка и чашка) ми е леко охлузена от едната страна, после поръчах още два за приятелка и пак бяха охлузени, хем кутията е метална. С котки и кучета е комплекта, става и за момче и за момиче. Продават принципно вилерой и бох в техномаркет ХОУМ на пазарджишко. Може да има и доста други марки с подобни комплекти.

Другият комплект много си го обичам, той е с купичка, чашка, чиния и вилица, лъжица, нож и малка лъжица (като на два от приборите имаше камъчета сваровски(изпадаха веднага) - купуван е за 100 лв (немски, видях го и в Австрия на същата цена) от галерия мол, магазина за дом. потреби до карфур (по-скъпия където има брабантия и фислер). Там има много голям избор на пирати, малкия принц, нашето принцеса и т.н. мисля, че от 69 лв почват, нашия е от по-скъпите.
  bouquet

# 278
  • Пловдив
Благодаря на всички!  bouquet

# 279
Метро, Кауфланд, Карфур, Лекси- има и скъпи комплекти на Дисни, има и по-евтини варианти.

# 280
  • Пловдив

Мъжа ми купи във вторник от Лидъл чиния, купичка и чашка(порцеланови) за 10 лв. Той е избрал на дъщеря ни с Дзън Дзън от Тинкърбел. Но каза, че имало с Макуин и някакви други принцеси и май Снежанка. Но не знае дали са били на промоция и ако да, дали вече е свършила(мъжка работа). Ако имаш наблизо Лидъл може да видиш, защото цената според мен е много добра, а и ми изглеждат качествени и хубави.

# 281
# 282
  • Пловдив
малее, всичкото цигани на опашка, от дирекцията ще получат празни контейнери в 16 ч ми се струва  Laughing

# 283
  • Пловдив
Здравейте! Търся хубави мъжки боти, по възможност българско производство. Ще съм благодарна, ако някой ме насочи към контретен магазин. Интересувам се от марката Гидо, но не успях да открия техен фирмен магазин.

# 284
Знаете ли откъде може да се купи евтино хасе в Пловдив, 6-7 метра, по възможност едноцветно?

Общи условия

Активация на акаунт