Да започнем заедно да се храним здравословно - Тема 2

• 40 988
  • 451
  •   1
Отговори
# 180
  Да,да .Това  е така .  Peace Но съвсем наскоро в едно предаване с края на ухо дочух и за талка и доста се учудих ....  33uu

# 181
За талк не съм чувала, но наскоро тук се разшумяха, че в кафевия ориз имало повишено съдържание на арсен ooooh! Лично на мен и белият ориз и бялото брашно са ми безвкусни, като тебешир са ми Peace

# 182

Все- още чакам отговори по въпроса за пречистване с Мед и Сяра ... Hug Какъв е вашия опит, ако има такъв ?

И да питам , някой да е чувал/чел за вредата на белия ориз ,заради примесите на талк в него  ?

Какво чистиш с тази сяра? Живак?
Това може да се направи и с минерална вода вода,богата на сяра-т.е. правят се процедури.
Сигурно ли е,че става дума за талк-ориза по принцип се измива заради скорбялата,но няма да се учудя ако някой я  приравa с талк-чудят се само с какво да стряскат хората.

# 183
  Ом, защо Живак ?  Rolling Eyes

# 184
Сярата свързва живака и го обезврежда.

# 185
  О! Това не го знаех. Благодаря !  Hug

# 186
Чистенето на живак от тялото е много опасно ако имате амалгамени пломби.Те трябва първо да се махнат и тогава да се прави това чистене!

# 187
  • Варна
Вече повече от 20 години денталната амалгама е без живак, но за по-сигурно е добре да се сменят.

# 188
Да побутна темата и да споделя един сайт, който ми попадна днес. Правилно хранене - повечето неща се повтарят и си ги знаете, но пак може да е интересно.

# 189
Palia  Hug

Аз за себе си съм установила, че разковничето в утоляването на вълчия апетит при мен е "повече вода", "повече фибри" и "следобедно кафе" Blush, ако съм на работа.

# 190
  • При децата ми
Palia  Hug

Аз за себе си съм установила, че разковничето в утоляването на вълчия апетит при мен е "повече вода", "повече фибри" и "следобедно кафе" Blush, ако съм на работа.

Аз пък съм забелязала, че след кафето много огладнявам. Simple Smile

# 191
Права си, и на мен ми остъргва стомаха кафето, затова винаги го пия с вода. Една глътка кафе, една вода. Даже като понамалее кафето, слагам чашата с водата пред тази с кафето и неусетно започвам да посягам по-често към чашата с водата и така избягвам дехидратиращия ефект на кафето Peace

# 192
Кафето задължително се пие с вода!
Не случайно в Гърция като си поръчаш кафе,задължително ти носят и чаша вода.В цената на кафето е включена и водата.

# 193
Кафето задължително се пие с вода!
Не случайно в Гърция като си поръчаш кафе,задължително ти носят и чаша вода.В цената на кафето е включена и водата.

Браво на гърците, много добра практика Heart Eyes

# 194
  • При децата ми
Винаги си пия кафето с вода. Въпреки това огладнявам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт