Какви памперси носи вашето бебе?

• 83 104
  • 702
  •   1
Отговори
# 105
  • Sunshine state
Ами той ластикът на лепенките не се "вижда" - не е същият като този около крачетата или на кръста. Просто самата материя е еластична, няма как да се види дали е такава, докато просто не я опънеш.
Точно това е. Peace

# 106
И за двамата редувам Памперс и Либеро.
И аз така Peace Въпреки че от вече два месеца каката е без памперс, а беба още е на път, но пак смятам да редувам двете марки.

# 107
  • Berlin
Какъв е смисълът в редуването?

# 108
  • в огледалото на живота
Никакъв  Simple Smile
Предполагам пелените които са по-качествени и издържливи,някои предпочитат да слагат за нощния сън в предвид това,че бебето не се буди толкова.А другите за през деня,макар ,че пак не виждам смисъла  Rolling Eyes

# 109
Какъв е смисълът в редуването?
Либеро са някак си по-плътни и попиват повеЧе, слагах ги през нощта и през студените дни. Памперс са по-тъниЧки и ги слагах в жегите Peace

# 110
Като се замисля  newsm78 аз също редувах.....Докато беше по-малък(до към 6-ия месец)през деня беше с Памперс Слийп енд плей,а нощем му слагах Актив бейби.Като започна да сяда и да се движи повече започнах изцяло да ползвам вторите.Сега като експериментирам с други марки е за по 2-3 часа,преди банята ако се наложи да го сменя и въпреки,че само за 2-3 часа има памперси от които въобще не съм доволна...За толкова малко време пропускат ooooh!...Кан бебе например!

# 111
  • Нейде из лудите гори...
Полезна темичка, ние сме с многократни пелени, но зимата може да взема някой друг пакет еднократни, че не виждам как става смяната навън. Та мненията ви ми бяха полезни, май ще сме с Либеро  Mr. Green

# 112
  • До морето
Белите на Памперс! Пробвах и Либеро, но малкия точно тогава се подсече и аз реших, че е от тях и ги разкарах, пък и ми изглеждат много твърди!

# 113
А може ли да споделите като цена как са марката на Дм и Лидъл, че ми трябва пакет по-обикновени пелени? Мерси предварително  Hug

# 114
  • в огледалото на живота
А може ли да споделите като цена как са марката на Дм и Лидъл, че ми трябва пакет по-обикновени пелени? Мерси предварително  Hug
Ползвала съм за малката,цената беше 15.90 за 44 бр.
Но са твърди,имаче попиват и нямат пропускане.
Имат ластични ушета.. Laughing
Ето такива разновидности :

# 115
  • на последния етаж
Размер 3 на ДМ (Бейбилав) е около 29 лева за 100 бр.

# 116
Мерси за инфото, засега първоначално ще се спра на тези от Лидъл, че са по-малко бройки, а ни предстои минаване към следващия размер.

# 117
  • Варна
Според мен пък лидълските са даже много мекички - къде по-меки от Бейбилав.

# 118
Според мен пък лидълските са даже много мекички - къде по-меки от Бейбилав.

Понеже има хубави отзиви и за двете марки, а аз имам нужда от пакет по-обикновени пелени. Иначе основно ползвам Памперс Актив бейби и съм много доволна. Бях си купила от Пуфис/модната серия/, но не съм очарована. За тези пари..не че пропускат, но Памперс като цяло ми допадат повече.

# 119
Памперс.
Доволна съм и от Хъджис.

Общи условия

Активация на акаунт