Какви памперси носи вашето бебе?

• 83 170
  • 702
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Пробвала съм (почти) всички марки, които има на пазара. В момента ползвам Памперс, доскоро Премиум, защото имахме проблеми, а сега - Актив бейби.

По едно време ползвах Пуфис и като че ли пропускаха по-рядко от Памперс, обаче сега не смея да взема от тях - на два пъти след ползване на Пуфис Фешън колекшън дъщеря ми получи дерматит - буквално на рани стана. Детето на моя приятелка имаше същия проблем след ползване на същите пелени. Затова и бяхме на Премиум, но ги смених с Актив бейби заради бройката пелени в пакета. Може би ще минем на Либеро - доволна съм от тях като цяло, а и са повече бройки в пакет.

# 121
  • Бургас
От зеления и оранжевия Памперс сина ми се подсече.Пуфис,Либеро и бели Памперс са ОК.Сега взех Хъджис 4-ка от промоцията на Кауфланд 28лв-88бройки.По-твърди ми се струват  Thinking
Най-много съм доволна от Молфикс.Попиват добре и са сухи,никога не са пропускали.20лв-66бр.  Peace

# 122
Най-много съм доволна от Молфикс.Попиват добре и са сухи,никога не са пропускали.

Аз пък от Молфикс не съм доволна. Дупето на синът ми оставаше мокро. От Пуфис също. И аз от Кауфланд съм ги купувала.

# 123
Тройката на Памперс ми мирише на лекарства и затова я смених с Пуфис. От Пуфис определено съм доволна, не са ми пропускали! Но една приятелка ми препоръча тези на ДМ и реших да опитам.
оф какво е това съкращение ДМ?Сори за въпроса

# 124
  • До морето
ДМ са верига магазини (немски мисля). Продават от памперси и превръзки до бебешки пюрета и каши. Козметика, препарати за дома и т.н. Имат си собствена марка Бейби лов, за тях говори съфорумката. Цените им като цяло са доста прилични

# 125
Благодаря за отговора . Hug.
До сега ползвахме памперс минахме на 3 ,която много ми мирише и самият памперс вътре са зелени не ми допадат .Като бутна памперса отвън са ми като влажни .Сега взех да пробвам с Пуфис .
Девичка ,че то като разделих идва по 0.36ст бройката -по -скъпи са от памперс и пуфис
Та и аз още търся марката на пелените  Rolling Eyes.
Двойката на памперс ми бяха перфектни .А по нагоре 4 им пак ли е такава миризлива и зелена Wink?

# 126
А по нагоре 4 им пак ли е такава миризлива и зелена Wink?
Ако имаш предвид Памперс актив бейби-ДА,четворката е същата като тройката!

# 127
  • в огледалото на живота
До сега ползвахме памперс минахме на 3 ,която много ми мирише и самият памперс вътре са зелени не ми допадат .Като бутна памперса отвън са ми като влажни .Сега взех да пробвам с Пуфис .
Девичка ,че то като разделих идва по 0.36ст бройката -по -скъпи са от памперс и пуфис
Та и аз още търся марката на пелените  Rolling Eyes.
Двойката на памперс ми бяха перфектни .А по нагоре 4 им пак ли е такава миризлива и зелена Wink?
Oпитай Evy baby, няма  да сгрешиш.Поне вземи няколко за проба  Peace

# 128
Памперс Премиум

# 129
Oпитай Evy baby, няма  да сгрешиш.Поне вземи няколко за проба  Peace
Навсякъде ли ги има?

А по нагоре 4 им пак ли е такава миризлива и зелена Wink?
Ако имаш предвид Памперс актив бейби-ДА,четворката е същата като тройката!
Ами да за тях питам -отвратително са го измислили  Tired.

Последна редакция: нд, 11 ное 2012, 02:24 от AnMary

# 130
  • в огледалото на живота
Oпитай Evy baby, няма  да сгрешиш.Поне вземи няколко за проба  Peace
Навсякъде ли ги има?
Най-изгодно е на Доналд Дък,иначе да във всички вериги магазини.

# 131
Благодаря Девичка, непременно ще си  взема да ги пробвам .Наистина не исках да ги сменям на Памперс ,но не ми харесват големите размери Confused.

# 132
  • BG
Като новороден - Памперс Премиум.

След това - обикновен Памперс, доста дълго време.

През това лято в нашия бебешки се появиха едни италиански - Pillo, много добри и на хубава цена, по-тънки, за горещините. От Била веднъж купих на Клевер - също много добри.

Сега сме през деня на фйешънските Пуфиси, толкова са сладки и съм доволна, макар че човечето вече си казва, когато му се прави нещо и ги ползваме само като застраховка при инцидент. През нощта му слагам памперс - гащички на Памперс или Либеро.

# 133
  • Berlin
Хм, на мен Актив бейби никога не са ми миришели. Миришеха ми белите и затова ги сменихме. Реших,че хубаво не са сложили ароматизатори и подобни,ама пък миризмата може би на гела, които попива, избива по този начин. Направо на химикал някакъв ми миришеше и си мислех,че малкият може да е нещо болен, докато не разбера откъде ми мирише.

# 134
  • Бургас
Най-много съм доволна от Молфикс.Попиват добре и са сухи,никога не са пропускали.

Аз пък от Молфикс не съм доволна. Дупето на синът ми оставаше мокро. От Пуфис също. И аз от Кауфланд съм ги купувала.
Пуфис взех от Кауфланд,а Молфикс вземам от един склад,който зареждат от Турция.Памперсите,които са от Турция за мен са по-качествени  Peace
Поправям се за Хъджис,взети от Кауфланд-вече не са ни ОК.Бебо се обрина. Tired
Така че си минавам на Молфикс пак.С тях цяло лято,в жегите,нямахме никакъв проблем  Peace

Общи условия

Активация на акаунт