Какви памперси носи вашето бебе?

• 83 085
  • 702
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря,Марсинка   bouquet
И аз с цел да не хабя от Памперса слагам някои по евтинки,ако остават 2-3часа до банята...Затова и експериментирам с различни марки,но си държа основно на Памперс.Не са ме подвеждали!

Тия са твърди, но пък са по-дълги от памперса, което изключва изпускане откъм гърба, а и са стегнати, нямам забележки. Но както казах ползвам ги в редки случаи.

# 91
  • в огледалото на живота
Благодаря,Марсинка  bouquet
И аз с цел да не хабя от Памперса слагам някои по евтинки,ако остават 2-3часа до банята...Затова и експериментирам с различни марки,но си държа основно на Памперс.Не са ме подвеждали!

Тия са твърди, но пък са по-дълги от памперса, което изключва изпускане откъм гърба, а и са стегнати, нямам забележки. Но както казах ползвам ги в редки случаи.
Случвало се е да вземам преди от тях,но доста често в партидата имаше  дефектни/с откъснати ушенца/
И наистина са твърдички... Confused

# 92
  • Sunshine state
Някой по-горе е попитал за Еви Бейби-ние ги ползваме.В момента сме на 4-ката 66бр. в пакет.Не са еластични на кръста,но нямам абсолютно никакви оплаквания.Ароматизирани са и то доста.Това като отговор също. Peace

# 93
Някой по-горе е попитал за Еви Бейби-ние ги ползваме.В момента сме на 4-ката 66бр. в пакет.Не са еластични на кръста,но нямам абсолютно никакви оплаквания.Ароматизирани са и то доста.Това като отговор също. Peace
На кръста - отзад на гърба не са (ако това му казвате кръста)>
Щото за мен ластичните лепки отстрани са на кръста  Crazy
А те са ластични.
И ние сме с 4ка.

# 94
Понеже аз попитах за Еви бейби-то и дали са еластични "на кръста" да уточня,че имам предвид точно това,което duhi_puhi каза...Т.е. за ластичните лепки иде реч!
Другата ми обърквация идва и от факта,че съм ползвала преди година Хъджис,които точно отзад на гръбчето са със набраничко,което е еластично,но нямах това предвид....То и Памперс нямат ластиче на гръбчето,само лепките им са ластични!

# 95
  • в огледалото на живота
На кръста - отзад на гърба не са (ако това му казвате кръста)>
Щото за мен ластичните лепки отстрани са на кръста  Crazy
А те са ластични.
И ние сме с 4ка.
Заинтригува ме с тези ластични лепки на този вид памперс.Днес пазарувах за дъщеря ми дрехи и ботички и от детския магазин попитах за тях,дали наистина имат нов облик.
Продавачката категорично отрече този модел да са имали някога за който и да е размер.Снимах за да покажа,лично аз не видях някъде да имат ластик на лепенките.Ето и снимки:
Скрит текст:

За този вид говоря:

# 96
Със сигурност има различни партиди явно.
Тази, която ползвам е от 19.09.2012 (пише го на самите памперси под лепката).
Не мога да снимам как се разтяга, защото като ги разтегна не мога да снимам  Crazy
Но картинката опред е друга (бях я пуснала по-назад).

Явно новите ги правят с ласици на лепките.

# 97
  • Sunshine state
Нашите са с абсолютно същата картинка като показаният памперс отпред на devi4ca,но 4-ката.Имат същите лепенки.Искам да уточня,че самите лепенки са еластични,да!Разтягат се.На кръста нямат набрано.Опаковката им е все една и съща,откакто се помня. Peace

# 98
Искам да уточня,че самите лепенки са еластични,да!Разтягат се.

Значи си улучила партида с еластични лепенки,защото devi4ca казва,че
лично аз не видях някъде да имат ластик на лепенките.

# 99
Ние бяхме на пуфис,после на памперс, и от няколко месеца вече сме на CanBebe

# 100
  • Варна
Ами той ластикът на лепенките не се "вижда" - не е същият като този около крачетата или на кръста. Просто самата материя е еластична, няма как да се види дали е такава, докато просто не я опънеш. Говоря по принцип, за конкретните пелени нямам представа.

# 101
В случая материята където е лепката е същата като "ушичките" на Памперс,а те не са еластични и се вижда,че наистина и на Еви бейби-то от снимката не са ластични......А явно има и ластични...Както и да е!

# 102
  • в огледалото на живота
Определено има различни видове,както са писали момичетата по-горе.
Аз не бях срещала от този модел с ластични лепенки,затова и ми беше любопитно как изглеждат.
До толкова с диленмата на Evy Baby..... Laughing

# 103
  • Berlin
До към 4тия месец ползвахме Pampers Premium Care, после минахме на Active Baby. Ползвахме и един пакет от новите шарени на Пуфис, но не преминах на тях, защото ми се сториха по-дебели и по-хартиени. Grinning

# 104
До към 4тия месец ползвахме Pampers Premium Care, после минахме на Active Baby. Ползвахме и един пакет от новите шарени на Пуфис, но не преминах на тях, защото ми се сториха по-дебели и по-хартиени. Grinning

вярно е, и аз си купих от тях, но не останах очарована. Като свършат пак се връщам на Памперс Актив Бейби

Общи условия

Активация на акаунт