Какви памперси носи вашето бебе?

• 83 060
  • 702
  •   1
Отговори
# 15
Pufis и Molfix - на промоция от ДМ-а. Или други евтини ако намеря, само да са с ластични лепки Simple Smile
Памперс мразя - миришат ужасно  Sick

# 16
В началото ползвах Памперс и Пуфис. Откакто сме на 3-ти номер, ползвам само Тожур ( от Лидъл) и съм много доволна.

# 17
КАто се роди бе на Пуфис,но миналата година имаха една отвратителна партида -детето се изрина зверски,цял месец бягахме по кожни лекари,сумати пари за кремове докато отмине.Оттогава сме на Памперс Актив и съм си доволна.
В по-горен пост прочетох,че увисвали-не е ли нормално след като е пълен да се издуе и провисне все пак?  newsm78  не вярвам другите да не го правят,нали някъде трябва да отиде тази урина?

# 18
  • на последния етаж
Бейбилав. Доволна съм и от Либеро и Пуфис.

# 19
  • София
В по-горен пост прочетох,че увисвали-не е ли нормално след като е пълен да се издуе и провисне все пак?

Аз го писах, че увисват. Либерото не увисват, колкото и да се напълни. Издуват се, напояват се и откъм дупето, но не увисват. Нито пък стават на буци, както Памперс. Имам познати, ползващи Памперс - при всичките го наблюдавам това (освен, че от собствен опит беше същото). За мен не е нормално да увисва, да се свлича от тежестта, да става на буци, да пропуска и т.н.
Както писа Блонди - може би българският Памперс е такъв, до вносен не съм имала достъп

# 20
Прочетох мненията ви. Hug И аз не съм доволна от памперс дъщеря ми се беше обринала от тях. Close
Пуфис на мен най-ми харесват. Някой беше пуснал за пелените ганчев, има ли някои мами които са ги използвали и са доволни?  Hug Благодаря, предварително!

# 21
Sleepy. Вярно , че са евтини , но съм страшно доволна. Почти не пропускат. Детето не се подсича от тях. От Pampers понякога се подсичаше. Иначе в началото употребяваше Puffies.

# 22
  • В древна страна на край света!!!
Откакто сме в България,ползвам  Babylove  на  ДМ,доволна съм и не мисля да експериментирам с други.Докато бяхме извън страната сменихме много марки по независещи от нас причини. Тогава за кратко ползвахме Либеро и бях доволна.

# 23
  • в огледалото на живота
Всичките сме изпробвали,без тези pipi не съм ги срещала.
От Памперс бях най-доволна.

Гласувах за тях,тъй като отдавна не  използваме  памперси   Wink

# 24
Да се допълня - Пипи ползвах с баткото - много евтини и бях много доволна. Но са ми далече и трудно стигам до тях. Зимата ще ги ползвам, че са по-дебели Simple Smile

# 25
Гащите на Liberio, страшно съм доволна, от пелените им също тях ползвах от раждането.Като между временно съм опитвала и пуфис, хъджус, памперс премиум и обикновенния и молфикс, но всички са няколко нива под Libero,а от както ги направиха и по тънки вече са още по-добри.

# 26
В началото ползвахме памперс от белите и зелените, но се обрина от тях и минах на Либеро и съм страшно доволна, не ги сменям. Не пропускат, не се изрива от тях.

# 27
  • София
Гащите на Liberio, страшно съм доволна,

Наистина са страхотни, ама ми идват скъпички да слагам само от тях, та нощем и вкъщи слагам пелена, а навън гащи.

# 28
Не е точно по темата,но....пробвахте ли вече пелените на Ганчев?Отзиви?

# 29
Не е точно по темата,но....пробвахте ли вече пелените на Ганчев?Отзиви?
И аз попитах по-горе но няма отговори. Темата е да обменяме идеи и мнения, можете да питате всичко а аз каквото мога ще отговоря хайде и вие да ни отговорите за пелените ганчев. Peace Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт