Какви памперси носи вашето бебе?

• 83 069
  • 702
  •   1
Отговори
# 30
Не е точно по темата,но....пробвахте ли вече пелените на Ганчев?Отзиви?
И аз попитах по-горе но няма отговори. Темата е да обменяме идеи и мнения, можете да питате всичко а аз каквото мога ще отговоря хайде и вие да ни отговорите за пелените ганчев. Peace Heart Eyes
Ако ги намеря ще ги пробвам - 20 лв са 66 бр. е 4ката, което ме устройва идеално, ако вършат работа Simple Smile
Ще пиша, само да ги издиря къде ги има (онлайн не ми се поръчва).

# 31
Не е точно по темата,но....пробвахте ли вече пелените на Ганчев?Отзиви?
И аз попитах по-горе но няма отговори. Темата е да обменяме идеи и мнения, можете да питате всичко а аз каквото мога ще отговоря хайде и вие да ни отговорите за пелените ганчев. Peace Heart Eyes
Ако ги намеря ще ги пробвам - 20 лв са 66 бр. е 4ката, което ме устройва идеално, ако вършат работа Simple Smile
Ще пиша, само да ги издиря къде ги има (онлайн не ми се поръчва).
И аз ще потърся онлайн няма да поръчвам предпочитам на място. В карфур няма ли да има?  newsm78

# 32
http://www.ganchev.bg/bg/shops.php?c=%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F
Вижте, тук има адреси на фирмени магазини на Ганчев и на такива, които работят с Ганчев.

# 33
В момента ползваме пелените на Ганчев. Произведени са в Турция, това го пиша само за информация. Много сме доволни. Е, случвало се е да пропуснат, но и при Памперс актив бейби и при Пуфис, Либеро, Молфикс и др. понякога се случва. Пелените на Ганчев са дълбоки, което ни устройва идеално, а и са доста добра имитация на Памперс. От Памперс актив бейби съм най-недоволна, защото малката се изрина от тях и тогава минахме на Тужур-от Лидъл. Те също са много добри. Съотношението цена-качество е най-добро за мен при пелените на Ганчев и при Тужур.

# 34
http://www.ganchev.bg/bg/shops.php?c=%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F
Вижте, тук има адреси на фирмени магазини на Ганчев и на такива, които работят с Ганчев.
  bouquet  bouquet  bouquet Благодаря ще отида по-късно да купя но по-малко ще взема за да ги пробваме.

# 35
Благодаря ще отида по-късно да купя но по-малко ще взема за да ги пробваме.

И аз мисля да си взема няколко за проба....Но по принцип пак си оставам на Памперс де!Вечер като се наложи за 2-3 часа да го сменя слагам Молфикс,но ако Ганчев ми допаднат ще ползвам тях.....На бройка Молфикса са ми на 0.32лв,а Ганчев излизат на 0.33лв Wink

Аз сега пробвам и едни май турски бяха newsm78(изхвърлила съм опаковката и не мога да видя,а в нета не откривам инфо за тях)-Гигълс....Като ги купувах продавачката ми каза,че са подобни на Еви бейби и Пуфис,но аз Еви бейби не съм пробвала,а до колкото знам Пуфиса са еластични на кръстчето,а тези Гигълс не са,а това не ми харесва-трудно ги слагам и имам чувството,че му стягат.Друг е въпроса,че няма размер 4+ от тях(та се наложи да взема 4-ка),а на малчо това му е идеалния размер в момента Simple Smile

# 36
  • Пазарджик
Като новородено - Памперс - белите, сензитив. След 6-тия месец пробвах най-различни. Най-доволна съм от Памперс Актив бейби и Памперс в оранжева опаковка - в момента само тези ползвам.

# 37
Ползвам и Памперс и Пуфис, но като цяло съм по доволна от Пуфис!

# 38
  • Sunshine state
Еви Бейби ползваме и съм повече от доволна.Вече сме на 4-ката и до края ще си останем на тях. Peace

# 39
  • Бургас
Все още само на "Памперс" и съм най-доволна от тях.

# 40
Ползвала съм "Памперс", "Молфикс" и "Пуфис", от "Пуфис" съм най-доволна за сега.

# 41
  • Варна
И моето бебе е с тях  Peace. Нямам забележки.

# 42
Първите 2 месеца от раждането ползвахме Памперс Актив Бейби.После видях същите "Памперс",но произведени за турския пазар.Купих си на бройка и останах очарована.Много по-евтини,но с много по-добро качество.Понеже затвориха магазина, от който купувах се наложи да поръчвам от продавалника.Сега ползваме Канбебе (пак турски) и съм доволна.

# 43
  • Варна
Ооох, вчера аз ли си бях сложила двете леви ръце или просто късмет, но 4 памперса ДМ ми пропуснаха Shocked Буквално след всяко пишкане дребният се омокряше, съдрах се да пера и не ни останаха сухи дрехи... Направо не знам, не ми се беше случвало такова чудо, памперсите ли да виня, аз ли криво ги слагах, или просто с порастването и увеличаването на активността му ще има и такива случки Confused И все пак 4 пропуска за един ден... Май ще пробвам Либеро, отдавна съм си наумила. Но имам още пакет и половина ДМ Crazy

# 44
  • Пазарджик
Месечинка, да не са му малки вече на бебко. Така да пропускат.

Общи условия

Активация на акаунт