Какви памперси носи вашето бебе?

• 83 081
  • 702
  •   1
Отговори
# 75
В началото Памперс, после като стана по-голям минах на Clever на Билла.

# 76
  • в огледалото на живота
Мами,да попитам тези от вас,които са ползвали или ползват Еви бейби:Еластични ли са на кръстчето?
Допреди няколко месеца ползвах такива за дъщеря ми,нямат ластик на кръста и не са с ластични лепенки,но са супер меки,удобни и неароматизирани.
Без забележки като качество и цената им е добра  Peace
Е как да не са с ластични лепенки, като стоят пред мен?!? С ластични са. И са леко ароматизирани на бебешко кремче.
Тези са

Писах по-горните постове,че отдавна не използва памперси дъщеря ми,тогава когато купувах същите нямаха.Възможно е да са били стари партиди.

# 77
Ние сме с Pampers Premium Care, много съм доволна.

# 78
  • Mars Hotel
Почти изцяло Либеро. Започнах с Памперс, но много пропускаха на гръбчето. С Либеро нямах никакви проблеми.

# 79

Подобна опаковка виждам за 1 път. От края на април - началото на май не купуваме вече пелени....Нашите нямаха ластичета, но бяха ароматизирани.

Последните, които купувахме бяха - 48 бр., малко повече от 14лв., над 18кг.

# 80
  • Варна
И аз ги намерих в един сайт, пишеше изрично, че не са ластични, вноситялят зареждал само такива, за да са по-евтини. Явно вече има и ластични.

# 81
  • Пазарджик
Ако се вгледа човек и на опаковката пише elastic. Аз съм ги пробвала, но се притеснявах, че са много ароматизирани и да не вземе да се подсече, но в интерес на истината не сме имали проблем.

# 82
  • Някъде по Дунава
Can bebe

# 83
  • София
В момента сме с Пуфис, минахме през Памперс, Либеро, ДМ, даже и на многократни бяхме и всичко пуска, вече не знам какво да правя? ooooh!

# 84
Ние още отначало купихме Памперс Актив Бейби. Ползвах 2 пакета от оранжевите, които не
пропускат, но пък са по-твърди. Сега купих Фешън серията на Пуфис - нямам забележки, но като че ли акото попива по-добре в Пампераса  newsm78. Имам и едни Хелън Харпър, които ползвам само ако се наака малко преди да го къпя и  за да не хабя от Памперса, слагам от тях. Те пък са много дълги/което е добре/ и не ми се е случвало да пропускат, но като цяло са много твърди.

# 85
  • Пловдив
Дълго време ползвах Пуфис, сега сме с Памперс актив бейби  Peace по-доволна съм,пропускали са ми много рядко. А от Пуфиса се беше подсякъл. Купувала съм и Хъджис - харесват ми много, не са ми пропускали   Peace

# 86
Имам и едни Хелън Харпър

Тези за пръв път ги чувам...Аз ли не съм в час newsm78Може ли снимка или повече инфо,че ми стана интересно Praynig

# 87
  • Варна
Последно минах на лидълските Тожур - за сега нямат пропуск, мекички са, доволна съм.

# 88
Имам и едни Хелън Харпър

Тези за пръв път ги чувам...Аз ли не съм в час newsm78Може ли снимка или повече инфо,че ми стана интересно Praynig

http://www.prikachi.com/images.php?images/232/5430232u.jpg

# 89
Благодаря,Марсинка   bouquet
И аз с цел да не хабя от Памперса слагам някои по евтинки,ако остават 2-3часа до банята...Затова и експериментирам с различни марки,но си държа основно на Памперс.Не са ме подвеждали!

Общи условия

Активация на акаунт