Какви памперси носи вашето бебе?

• 84 053
  • 702
  •   1
Отговори
# 165
  • в огледалото на живота
Цитат
Днес си взех и 10бр. Еви бейби да ги пробвам като качество,но нямат ластик на лепките   
Е нали някой беше писал в по предните страници,че имат?

# 166
Цитат
Днес си взех и 10бр. Еви бейби да ги пробвам като качество,но нямат ластик на лепките   
Е нали някой беше писал в по предните страници,че имат?

Ами да,и аз се учудих,но явно партидата си е такава......

# 167
  • BG

Момичета,днес видях в магазинчето,от което пазарувам,че вече има и кашон на Памперс 4+ със 120бр. и бройката ми излиза на 37ст.(44.50лв струва кашона)....Въпроса ми е:мисля,че на предните странички някоя мама беше писала,че пампитата в кашоните са по-калпави от пакетите....Така ли е?

Така е! Купувала съм веднъж от Кафлана и едва ги прекарахме, на всеки втори лепенките бяха дефектни.

# 168

Днес си взех и 10бр. Еви бейби да ги пробвам като качество,но нямат ластик на лепките....Стига да ми харесат и да не пропускат са ми по-изгодни от Молфикса...И без това ги ползвам за по 2-3 часа преди банята!
Вземи си от новата партида. Явно още старата не са я изчистили навсякъде. Новите 100% имат ластик на лепките - вече 4 пакет ползваме Simple Smile

# 169

Така е! Купувала съм веднъж от Кафлана и едва ги прекарахме, на всеки втори лепенките бяха дефектни.

Еее,тъкмо се точех другия месец да си взема кашон...Дали тези в Кауфланд не са друго производство newsm78По принцип там не предлагат 4+ в кашон Thinking

duhi_puhi ,явно нямат,защото ме предупредиха,че са без ластик,а не казаха,че имат и други(сиреч със ластик)

# 170
  • BG

Еее,тъкмо се точех другия месец да си взема кашон...Дали тези в Кауфланд не са друго производство newsm78По принцип там не предлагат 4+ в кашон Thinking

duhi_puhi ,явно нямат,защото ме предупредиха,че са без ластик,а не казаха,че имат и други(сиреч със ластик)

Може, аз съм купувала 3-ка. Поразпитай, все пак!

# 171
  • Berlin
Аз в момента ползвам един кашон 4+, няма никаква разлика. За сметка на това пък един път взех Прима (турските Памперс) и там всички бяха залепнали на едно място на пампата и трябваше внимателно да отлепям, за да не го скъсам.

# 172
Аз в момента ползвам един кашон 4+, няма никаква разлика.
Чудесно!Значи следващия път ще си взема и аз и ще дам отзиви!

# 173
Момичета,някой да е ползвал памперси Вип Бейби на Бебико?Отзиви?

# 174
Момичета,някой да е ползвал памперси Вип Бейби на Бебико?Отзиви?
хаха и такъв пакет имам вкъщи (падам си по експериментите  Laughing)
Имат ластици на лепките. Имат зелено като на Памперс отвътре. Като цяло стават Simple Smile Не са лоши Simple Smile

# 175
Аз последно взех един кашон 4-ка от ДМ (126 бр за 39.90 май бяха), сега ги свършвам и имам и един кашон Памперс 136 бр за 48 лв. Разликата в цената не е кой-знае каква, а като качество и от двата вида съм много доволна! ДМ никога не са ми пропускали! На Памперс ми се е случвало 1-2 пъти. От както ги има големите кашони си взимам от тях и не съм забелязала да са дефектни или некачествени. Даже сега като свършат на Памперс се чудя какви да се взема- пак ли такива или на ДМ? На дебелина и на пипане са еднакви, само дето ДМ не са ароматизирани (което е добре), белички са- много свежи! Simple Smile

# 176
duhi_puhi благодаря за бързия отговор!Купих 10 бр Вип Бейби  да ги пробвам,по-късно ще споделя как са.

# 177
  • Пазарджик
Цената на 5цата на тези ВИП Бейби знае ли я някой?

# 178
Мами,сега се сетих да питам и за пелените с марката на Лидл...Само големи пакети ли има или продават и по-малки разфасовки и по колко бройки са вътре?Ааа,да,и има ли размер 4+?
Каня се като имам ходене до там да ги пробвам и тях(и аз съм по експериментите) Peace

Иначе съм много приятно изненадана от Еви бейби,а ако бях улучила и партида с ластични лепки щеше да е върха.....От всики видове пелени,които съм пробвала(освен Памперс де,те са ми номер 1)от тези съм най-доволна сякаш newsm78миришат хубаво,не ми пропускат засега и хубаво изглеждат Peace

# 179
pampers  Peace доволна съм

Общи условия

Активация на акаунт