Какви памперси носи вашето бебе?

• 83 166
  • 702
  •   1
Отговори
# 540
Pufies и Babylove са всичко друго, но не и дебели  Crazy

Явно не си изпробвала най-тънките Pampers Sleep & Play или  Premium Care за да направиш разликата. newsm12 Всички други са една идея по-дебели,но това не ги прави лоши!Както вече казах въпреки,че са по-дебелички DM baby love нямат пропуск,имат ластик на кръстчето,което при другите изброени от мен липсва,но ще си ги оставя като идея за зимата smile3503 понеже сега в тия жеги дъщеря ми се обрива много спарват я!!!
За Pufies мога да ти кажа само ,че много ни пропускаха  newsm61 малката все мокра,уморих се да пера!
На памперс никога не съм и не бих ползвала. Миришат отвратително.
Дъщеря ми от 2 месеца е без памперс, но бях съвсем доволна от ДМ и Пуфис. Никога не са протичали, мокрили или изпускали Simple Smile
На колко време ги сменяте тия памперси, че само ви текат и подсичат  Tired

# 541
  • София
Е,как по колко? По веднъж на ден! ooooh!

# 542

Явно не си изпробвала най-тънките Pampers Sleep & Play или  Premium Care за да направиш разликата. newsm12 Всички други са една идея по-дебели,но това не ги прави лоши!Както вече казах въпреки,че са по-дебелички DM baby love нямат пропуск,имат ластик на кръстчето,което при другите изброени от мен липсва,но ще си ги оставя като идея за зимата smile3503 понеже сега в тия жеги дъщеря ми се обрива много спарват я!!!
За Pufies мога да ти кажа само ,че много ни пропускаха  newsm61 малката все мокра,уморих се да пера!
Дъщеря ми от 2 месеца е без памперс, но бях съвсем доволна от ДМ и Пуфис. Никога не са протичали, мокрили или изпускали Simple Smile

Не забравяй,че всяка кожа е различна и затова някой бебета се подсичат,а други не!А за протичането същото важи,всички са с различни дупета,някой по пълнички,други по слабички....
А за смяната на памперси,заради това подсичане,което вече изчезна  newsm44 откакто сме с Canbebe ги сменях и все още ги сменям през 2 часа и през нощта пак сменям,но по своя воля иначе малката си спи и хич не усеща,че и сменям памперса  newsm62

# 543
Преполовихме пакета на Клевърските пелени. За сега пропуск няма. Голямото подсичане, което ни причини Молфикса почти изчезна.

И малката най-много от Молфикс  се обрина smile3511 повече няма да повторя.А за Клевър съм чувала много добри отзиви.Може ли да качите снимка да видя как изглеждат? newsm78

# 544

http://www.referati.org/prouchvane-na-potencialniq-pazar-na-pamp … ariq/58699/ref/p3
Ето малко повече информация за памперсите  newsm30

# 545
  • София
Да попитам, тези Canbebe къде се продават?

# 546
Да попитам, тези Canbebe къде се продават?

Аз съм от Стара Загора и ги купувам от Мини Мод за 17,50лв. или от едно складче до нас за 16,50лв. 3ка 68бр.  newsm03
http://www.minimod.bg/%D0%B7%D0%B0-%D1%85%D0%B8%D0%B3%D0%B8%D0%B … D1%87%D0%BA%D0%B8

Последна редакция: нд, 11 авг 2013, 12:28 от Lady_Demonism

# 547
Момичета, някоя от вас ползва ли Huggies? Аз съм изключително доволна, но нещо изчезват от пазара.

# 548
Аз, аз, аз Simple Smile
Успях да намеря едни турски на Huggies и съм доволна - малко са уголемени сякаш, защото на малката 4-ката й е голяма, а тя е 10кг. Аз й преди писах, че се свързах с вносители и имат проблем с вноса - обещаха да се обадят като имат пак. Ти кои ползваше?

# 549
От турските съм по-доволна сякаш, но и двата вида ми харесват по принцип. Тъкмо намерих нашите памперси и да няма внос, това си е нещастие! Confused

# 550
Аз не съм ги използвала,но съм чувала все добри отзиви за тях. newsm53Бихте ли ми казали имат ли лосион с алое и те?Питам понеже установих,че малката е алергична към алоето smile3516 и сега всичко което използвам е с лайка,а памперси купувам на Canbebe понеже нямат алое.

# 551
Аз не съм ги използвала,но съм чувала все добри отзиви за тях. newsm53Бихте ли ми казали имат ли лосион с алое и те?Питам понеже установих,че малката е алергична към алоето smile3516 и сега всичко което използвам е с лайка,а памперси купувам на Canbebe понеже нямат алое.

Не, нямат никакъв аромат или лосион в тях. Това е една от причините да ги харесвам! Grinning

# 552

Не, нямат никакъв аромат или лосион в тях. Това е една от причините да ги харесвам! Grinning

Супер  Peace трябва да ги пробвам тогава Grinning

# 553
  • On the sea
А Toujours, френски пелени някой ползвал ли е?

# 554
А Toujours, френски пелени някой ползвал ли е?
Обсъждани са по-назад в темата Peace

Общи условия

Активация на акаунт