Първи ден в детската градина

• 26 601
  • 736
  •   1
Отговори
заповядайте в новата тема Hug

# 1
  • София
Добро утро Simple Smile

нова мама84, благодаря за темата  Hug

Миа, сигурно има нещо общо  Mr. Green Вече няма плачещи деца сутрин, май вече всички свикнаха и вече се концентрират върху игрите и забавата Simple Smile

Десито, дано Михаела се оправи бързо!

# 2
Хайде и аз тук! Whistling

# 3
Благодаря за темата!  bouquet

Аз вчера си взех детето от градината с много сополи, сутринта му нямаше нищо, вече се гледаме вкъщи  с ужасна  кашлица  и много, ама много,много сополи, толкова сополи накуп несъм виждала досега при нея, при все,че  доста често има сополи и температура- явно процеса от миналата година тази есен се завърна с пълна сила, вчера в групата ни още  две девойки, с които играе моята и те със сополи и кашлица и те от днес не са на градина ooooh! Педиатъра ни каза, че от вчера пред кабинета му са минали над  50 деца със същите симптоми,  каза,че си е някакво грипче сега- мислех си,че тази година няма да боледува толкова, колкото миналата, но явно съм се лъгала. Факт е,че когато ние бяхме малки, не сме боледували толкова, аз преди да се роди детето повече от 10 години не бях имала настинка или грип, а сега с всяко боледуване на детето ме заразява и мен и боледувам почти наравно с нея! Confused

# 4
# 5
Тази зараза не е от сега, още преди 2-3 седмици мина при нас. Явно добре се разпространява из страната. Иначе се кара сравнително леко, хрема за 1-2 седмици без особени усложнения, поне при нас.

# 6
Айде и аз тук. И ние оздравяхме вече, още ден-два и ще я пускам.

# 7
  • София
Тази зараза не е от сега, още преди 2-3 седмици мина при нас. Явно добре се разпространява из страната. Иначе се кара сравнително леко, хрема за 1-2 седмици без особени усложнения, поне при нас.
Peace подкрепям,но хремата,поне при нас беше много упорита и се лекувахме с АБ капки,а аз направих като усложнение синузит Crazy

# 8
  • Шумен
Хайде и аз тук  Grinning Благодаря за темата  Hug

За сега ни оставиха на тези капки в ушите, витамини и Инфлуцид, като противовъзпалително ми препоръча лекарката да давам сутрин и вечер по една доза Нурофен. Иска да ни види в петък, до тогава ако няма подобрение вече ще пише АБ за сега не видя нужда. Та така ще се гледаме тази седмица вкъщи трите, още искам да пратя Вали на градина но и двете нямат желание вече  Confused

# 9
Хайде и аз тук  Grinning Благодаря за темата  Hug

За сега ни оставиха на тези капки в ушите, витамини и Инфлуцид, като противовъзпалително ми препоръча лекарката да давам сутрин и вечер по една доза Нурофен. Иска да ни види в петък, до тогава ако няма подобрение вече ще пише АБ за сега не видя нужда. Та така ще се гледаме тази седмица вкъщи трите, още искам да пратя Вали на градина но и двете нямат желание вече  Confused
И нашата ЛЛ така прави, почти винаги ни оставя да чакаме 3 дни до излизането на резултатите от изследванията. Дано да са добри резултатите в петък.

# 10
  • Шумен
За мен това е по-добрия вариант, но имахме сблъсък за да стигнем до тук. Преди за Добър ден се застраховаше с АБ, обясних и че не искам като застраховка за всеки случай да ни пише тези АБ и тя малко се спря та знам сега каже ли че ще пише действително намира причина за това.

# 11
  • София
Запис и от мен в новата тема. Не знам дали не е упорит вирусът, но имам сериозна хрема повече от седмица. За Влади няма да повтарям, много тежко го кара. Всеки го кара различно, явно.

# 12
Ще пиша петиция срещу всички отчетни форми на темите. Сега ще се напълни със съдържателен "запис".
Не че е първи ден, вече месец ходене направи дребосъчкова, но за всички, които сега започват - Добре дошли в матрицата!   Laughing
Десито, бързо оправяне на болното ушо. (поради кърмене моите заглъхнали уши зимата ги лекуваха с вид домашна физиотерапия. Загрята морска сол, сложена в едно памучно чорапче, но и внимателно проверена да не е много горещо, се слага и леко масажира в ямката зад меката част на ухото. И все пак при малки деца носните секрети правят поразии в ушонките  Confused)  
До тук един месец ходене с 2*2 дни домашно завъртане, защото исках да видя първия път дали тръгва болест, а при втория се беше изморила да ходи.

# 13
  • София
Явно наистина в момента върлува този вирус с хремата, след като толкова много от вас се оплакват Confused. Моята оздравява, но все още има кашлица Tired.
Сега само се надявам, че като я пусна пак от другия понеделник няма да плаче и все едно наново да започваме.
Деси, дано да не се стиген до АБ и да се оправя госпожицата без усложнения Praynig.

# 14
Привет и от мен тук.

Да хремата е ужасно упорита. Каката още ги влачи сополите, но си ходи на училище.
На всичкото отгоре аз имах разтройство вчера, а днес наред е мъжа ми ........... Sad

Общи условия

Активация на акаунт