Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на вируса, който циркулира в момента?
Какви са препоръчителните лечения за вирусна инфекция?
Как реагират родителите и работодателите на болни деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на вируса, който циркулира в момента?
-
Какви са препоръчителните лечения за вирусна инфекция?
-
Как реагират родителите и работодателите на болни деца?
Дискусията разкрива различни гледни точки. Родителите се сблъскват с предизвикателства при грижата за болни деца, като някои изразяват загриженост за здравето на децата си, докато други споделят притеснения относно възможните финансови и професионални последствия. Работодателите също се изправят пред дилеми, като някои са толерантни, докато други реагират по-рестриктивно.
-
Какви са препоръките за предотвратяване на разпространението на вируса в детските градини?
-
Какви са разпоредбите за болнични в България според форума?

Педиатъра ни каза, че от вчера пред кабинета му са минали над 50 деца със същите симптоми, каза,че си е някакво грипче сега- мислех си,че тази година няма да боледува толкова, колкото миналата, но явно съм се лъгала. Факт е,че когато ние бяхме малки, не сме боледували толкова, аз преди да се роди детето повече от 10 години не бях имала настинка или грип, а сега с всяко боледуване на детето ме заразява и мен и боледувам почти наравно с нея!
подкрепям,но хремата,поне при нас беше много упорита и се лекувахме с АБ капки,а аз направих като усложнение синузит
Благодаря за темата
.
.