Първи ден в детската градина

• 26 640
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Шумен
Аз правя планове това да са последните за годината АБ ако може и за групата няма да се разсърдя Sunglasses
Благодаря за пожеланията  Hug

# 91
МАКси се продъни от кашлица, явно стана бактериално, обаче какво ще ги правя в събота и неделя, къде да ги водя на доктор. Лаеща кашлица. Уж беше по -добре обаче сега пак. Вече цала седмица не сме ходили на детска, направо забравихме какво е това.
Днес спа сутринта до 11.30 и го оставих да поспи защото очевидно е болен.
Хремата е водниста все още.
Все събота и неделя и вечер са проблемите при нас.

# 92
  • Шумен
То и аз като погледнах календара до края на месеца я се явим на детска я не и този месец ще си иде  Tired Ние почнахме АБ, очаквах големи драми с Агументина на Михаела и го изписват за втори път а помня миналата година какво чудо беше е изненада ме поиска да оближе лъжичката и пита за още  Rolling Eyes обещах и утре сутрин пак. И заспаха по едно и също време, бях позабравила какво е това да си легнат и заспят и двете  Sunglasses последните седмици все някоя ставаше и се моташе поне още 1-2 часа мрънкайки че и се спи а не може да заспи  ooooh!

# 93
Деси нащите винаги спят двамата,като гербови марки са.

НАй-любимото им в да пият сиропи и хапчета,да мерят температури.
Дано днес са по-добре още спят Praynig

Едната баба щe се прежали и сигурно ще има лечение

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 16:51 от Bliznachkova

# 94
  • Шумен
В градината им наложиха да спят отделно, и почна нито заедно нито поотделно всяка в леглото си стана голяма драма вечер. Следобед да не коментирам какво е, виждам че им се спи а единствено баща им следобед може да ги приспи (идея си нямам какво ги прави) с мен не искат и вилнеят по цял ден през седмицата. Не са толкова големи, че да нямат нужда от следобеден сън (виждам че са изморени) а не искат и това е, а в градината спят ми казват учителките  Crossing Arms

# 95
МАКси се продъни от кашлица, явно стана бактериално, обаче какво ще ги правя в събота и неделя, къде да ги водя на доктор. Лаеща кашлица. Уж беше по -добре обаче сега пак. Вече цала седмица не сме ходили на детска, направо забравихме какво е това.
Днес спа сутринта до 11.30 и го оставих да поспи защото очевидно е болен.
Хремата е водниста все още.
Все събота и неделя и вечер са проблемите при нас.

Ние от сряда сме така, плюс температура 4 дни, и хрема. Направо откачих, това дете не е боледувало така. Поддържала е температура един- единствен път, когато кара тежък ентеровирус.
Изгризах си ноктите от притеснение, но нашия педиатър не пожела да й изпише антибиотик.

# 96
 Tired Вече втора седмица висим в къщи. Все си мисля че са оздравели и току вземат да кашлят. Иначе са жизнени, нямат температури, но не мога да преценя дали са здрави или не са.Все- хайде и утре няма да ходят, да видим докога.

# 97
  • Шумен
Аз съм твърда в понеделник са на градина, до тогава трябва да е свършил АБ на Миша като гледам шишето. Лекарката ми каза да го изпие, но разтвора е с годност 10 дни в хладилник а понеделник е 10-тия ден като сложа и разливанията (този път аз я свърших на два пъти тази беля по 10-тина капки   от лъжичката Mr. Green ) в неделя ще е финала та всичко ще е на чисто без лекарства  Peace А и вече превъртат от тази изолация и само измислят нови начини да се бият та само пищят  Tired, всичките им приятелчета са на градина денем а вечер рано се стъмва та нямат много контакти в тъмното са играли тази вечер с другите деца  Confused

# 98
Аз съм твърда в понеделник са на градина, до тогава трябва да е свършил АБ на Миша като гледам шишето. Лекарката ми каза да го изпие, но разтвора е с годност 10 дни в хладилник а понеделник е 10-тия ден като сложа и разливанията (този път аз я свърших на два пъти тази беля по 10-тина капки   от лъжичката Mr. Green ) в неделя ще е финала та всичко ще е на чисто без лекарства  Peace А и вече превъртат от тази изолация и само измислят нови начини да се бият та само пищят  Tired, всичките им приятелчета са на градина денем а вечер рано се стъмва та нямат много контакти в тъмното са играли тази вечер с другите деца  Confused
Не бързайте толкова да се връщате, като гледам тези тази седмица пак нещо започна да се разнася една хрема из градината ни. Дали заради по-лошото време, дали заради някаква нова зараза, все още не мога да преценя. Ние все така си ходим хремави, вече 3-та седмица става ...

# 99
Не бързайте толкова да се връщате, като гледам тези тази седмица пак нещо започна да се разнася една хрема из градината ни. Дали заради по-лошото време, дали заради някаква нова зараза, все още не мога да преценя. Ние все така си ходим хремави, вече 3-та седмица става ...

# 100
Което си е така, така си е. Просто този път хремата се оказа много упорита, няма край. Добре че при нас никой не прави проблеми за едната хрема. Обаче, все се надявам по някое време хремата да свърши, че не искам цяла зима да я мъкнем.

# 101
  • Шумен
Видях днес едната им учителка в магазина, каза ми че тази седмица съвсем са се разредили редиците на посещаващите първа група. Няма за къде да ги държа вкъщи, имат нужда от връстниците си дотолкова съм им омръзнала че нищо вече не искат да правим заедно. Искат единствено "детско" да гледат с което пък аз не съм съгласна. А с белите са във вихъра си  Confused

# 102
Видях днес едната им учителка в магазина, каза ми че тази седмица съвсем са се разредили редиците на посещаващите първа група. Няма за къде да ги държа вкъщи, имат нужда от връстниците си дотолкова съм им омръзнала че нищо вече не искат да правим заедно. Искат единствено "детско" да гледат с което пък аз не съм съгласна. А с белите са във вихъра си  Confused
Не е само във вашата група, и в нашата е същото. Явно хремата не понася на някои деца и се получават някакви усложнения, при нас засега си е само хрема. А и откакто започнаха занятията и както ги събират заедно всички много бързо се разнася заразата.

# 103
При нас е обратното, само се мъкнат след мене "мамо мамо", все залепени за краката ми. Не мога да се отлепя. Искам да са по-самостоятелни

# 104
  • Шумен
Като станат ще ти се иска да са до теб пък. То с това оправия май няма  Laughing
Иначе самостоятелно правят глупостите, например режат къде що сварят листи, че и единия тапет зад вратата си харесаха и дръпнаха. А снощи уж баща им ги гледаше докато си взимам душ а после ровех сред старите обувки да търся подходящи връзки като му накълцаха връзките на мини парченца и това в 21 ч. та няма и от къде да ходим да купуваме нови връзки  Rolling Eyes Миша пак е с подут нос от падането снощи, че и синина има а мислех че челото си е ударила то излезе носа  ooooh! Като кажа на някой че са много палави а изглеждат в момента като ангелчета хич и не ми вярва, но въображението е на макс  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт