ама пусто в петъка ни е репетицията на народните танци, не ми се пропуска
обаче се чудя защо нашите пенсионерки от с.Първомайци не са се организирали за тоя фестивал
Веднагически звъннах на председателката на клуба, тя била тъдява и я чакам за разговор
око в око! Пък и трябваше да им търся ресторант за 21 ноември, ще се празнуват златните сватби и юбилярите, пък баба ви попадия там е винаги на линия! Трябва да обмислим менюто и т.н.Каролинче, добре, че сега си моторизирана! Аз отивам после да си чуя музиката!Благодаря! Ти умора нямаш в това отношение!
роси 53, не пропускам повод за да мръдна някъде, ето две екскурзии по един и същ маршрут, обаче с различни хора и нищо не се повтаря, винаги има нови емоции и преживявания! Добре , че са снимките , че да ни връщат и да ни напомнят!
Става обяд, ще си викам смяната да застъпва тука , а аз отивам малко да се обтегна, нещо взех да имам нужда от обедна дрямка, може за 20 мин. да е, ама да е! После съм свежа като репичка
мисля си за гювечета тая вечер, не съм им правила такива неща от мноооооооого отдавна!
след 2 часа за 
И знаете, че е заради оня-ми-ти австриец, дето ми се е качил на главата и прави вътре всичко на каша
То всички сте ми мили.

Намери ли подаръци, че това не е лека задача.
Та от добрите намерения за раздвижване нищо не излезе