КГБ = Клуб на Готините Баби - 127

• 48 020
  • 707
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Танче приятно изживяване на концерта.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Не се съмнявам и грам ,че ще успееш. Ние  с гайдите,т.е които няма да видим и чуем нещо видео да ни осигурите може ли?
 Аз съм самичка в къщи,кой на ДГ ,кой на работа и аз се шляя като мУа без глАва.
 Иви това с мазетата по блоковете ми е до болка познато. Sad
 Мел спокойствие исилна храна. Янче иза теб се отнася. Hug Hug

# 76
Здравейте момичета... Hug Hug Hug
Днес по късно влизам , че една приятелка ми беше на гости , на кафе.... 1dating
Танче Hug Hug Hug още веднъж ти пожелавам  успех - първо място !!!! newsm10 newsm10 newsm10  love001  love001  love001 smile3501 smile3501 smile3501
На всички момичета  усмихнат и успешен ден !!!!  love001  love001  love001 sun sun sun
Ето и един музикален поздрав за настроени е !!!

# 77
Здравейте!  smile3558 dazzler1 smile3558
Ура  bg за хор "Аспаруховски бриз" - велико наименование! Фен съм ви!
Иви, гадно е това с мазетата.
ШпунцHug и за всички останали.

# 78
Ехо, ехооо, в къщи съм си вече.
Не можах да издържа в другите ми ,,у нас'' до почивните дни, домът ми е там, където ми е семейството. Сега бързо трябва да приведа и това ,,у нас  във вид удобен за логаритмуване Wink Simple Smile'' та утре да си хвана дедито за ръчичка и да използваме хубавото време за разходки.  Ее, ако не цял ден, то поне след обяд да скачаме в обувките иии ... дим да ни няма. Simple Smile Grinning

Много сте писали тези дни, не съм прочела всичко.
Прочетох, че има радостни новини свързани с нашето момиче. Дано, дано Praynig Praynig Praynig - когато си е човек в къщи и стените помагат, да минава лошото и все по-добре да е от ден на ден.

Варненки, казвала ли съм ви, че сте ,,големи'' жени?  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Прегръщам ви, и се радвам, че ви познавам. Янка и Мел са щастливки, а вие верни и всеотайни приятелки. Жалко, че съм толкова далеко.

Танитка, успех!
Не се съмнявам, че ще се представиш на ниво, както винаги!

Шпунци, Здравче-Мравче,  Роси, Ивка, Кари и всички други,  радвам се че ви виждам, прегръдки. Hug

Аз и другата седмица ще имам ,,близки контакти от третия вид'' Wink Simple Smile с всевластната и нагла ламя наречена бюрокрация, ако липсвам, да знаете защо е.

Ставам. На Веско ( котака) толкова съм му липсвала, че чак  скимти от нетърпение да му обръщам внимание и най-важното, хууубаво да ми се отърка в краката, та да ме направи цялата с косми.   Всеки с удоволствията си Wink Simple Smile, няма начин, и той душа носи.

До скоро.  Hug Hug Hug                           

# 79
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Добър ден , момичета!   bouquet
Минавам да се обадя , докато компа ми разрешава ,
че нещо ми играе номерца и ще ходи на сервиз.
Поне гаранцията му е 4год.  Laughing , та да използвам.  Peace
Танче , успех! Hug
Шпунц и аз сама и върша точно това , мотам се.  Crazy
Джили , добре си се завърнала .  Hug
Хубава вечер!

# 80
  • София

Привет, привет!

Добра да ви е вечерта. аз нещо се разкихавих, посрмърквам, абе, лепах си вирус. Цяло лято се закаляваме, и после кво... пак вирус.  Sad Много кекава съм станала, макар и да не  ми личи.
Ама, пък и в офиса е северно изложение и даже през лятото е студено. Навън жега, а вътре студ и печка. Е, оплъках ви се, сега малко позитивно.

Мелче, момиче мило, много ме зарадва с новините. Както писах и по-рано все по-добре ще бъдеш, има светлинка в тунела. Варненски момичета, страхотни сте с помощта си. Танита, хубава вечер, вероятно вече е минало твоето предстяване, и не се и съмнявам, че е било на ниво. Чакам фотосесия и разказ и от теб, и от другите девойки.
Джили, то бюрокрацията няма край, ама трябва и по-крути мерки с нея т.е. като са нагли и ти по същия начин, настоятелно и дори досадно. Иначе няма оправия с окопалите се чиновници. Ако имаш предвид тях, де.  hahaha Пък после среща гореща.

Мамси, бебокът е страхотен, ама за коликите вместо прахосмукачка, която изхвърля отзад прашорляци, по-добре му нагрявайте коремчето със сешоар, хем му топли, хем му бръмчи. Успокоява, от личен опит говоря. Пък после те чакаме за среща в Софето или в Пловдив.  Peace

Кари, как е крачето? Домашните задължения са много, пък и много юнаци гледаш, та дали си почива крака?

Жабче, Шпунц, радвам се, че си почивате и разпускате. Човек има нужда и от това да остане сам, да се "чуе" както се казва.

Вчера се чух със Здравчето и й се оплаквам, че съм болна и че ще садя в градината в КЦ ехинацея от догодина, живи и здрави. А тя ми даде идея да насадя и гинко билоба - против оня астриеца. Много се смяхме за това с нея. Та, девойки да знаете, ако има нужда ще съм насреща.  Peace

Хайде, със здраве, че се отправям към кухнята да приготвя нещо бързо, лесно и вкусно.  Joy

# 81
Маринка, дай спешен съвет за "бързо, лесно и вкусно" при теб тази вечер, плззззззз  ooooh! newsm78

# 82
Здравейте!
От културното мероприятие се завърнах по рано ,за да наготвя на мъжете ми.Направих спагети със сос Болонезе на Маги,стана бързо лесно и вкусно.
Сега рапорта за"Листопад на спомените"Отидохме с Диди мити И понеже малко закъсняхме и имаше места  до журито,ние се почудихме и седнахме,а то се оказа че са били места за гости в това число и кмета.Така че гледахме от първи ред.Изпълнението на Танчето беше много хубаво абе за награда.Зад кулисите и казали готви се за гала концерта в неделя,това означава приз newsm10
След това дойде и Янка та погледахме още малко и излязохме на кафе и раздумки.От Янка разбрах че тромбоцитите на Мел са 8,обаче нали трябва да са 10 та им казали че се отлага за понеделник изписването.Аз си тръгнах заради изхранването на домочадието,а Дидимити и Янка се върнаха за да изслушат и изпълнението на "Аспаруховски Бриз".,някъде към 18 ч  ще пеят.Пропуснах да кажа че Таня беше в черен тоалет и лилав дълъг шал,много стилна ,тя каза трябва да изглеждам много слаба,защото стихотворението и беше за пенсионерските тегоби.Тази вечер Таня ще разкаже как е минал концерта.
Джили добре завърнала си се.Дано е успешна битката ти с тези бюрократи #2gunfire
Маринка,много неприятно и моите около мен подсмърчат,уж топло време пък от къде са тези вирусчета.Бързо въстановяване. Hug
Кари как са краката,аз снощи както си спях така ми се схвана крака чак ме заболя сърцето,май и аз трябва да купувам магнезий Laughing
Жабче и моя компютър нещо ме ядосва,но аз съм му приготвила чук Grinning
Шпунци, Здравче-Мравче,  Роси newsm51 newsm51 newsm51
Приятна вечер!  bouquet  bouquet

# 83
  • София

Здравче, чак сега отворих и видях, че питаш за вечеря. То ти сигурно вече си я спретнала, ама аз да ти кажа: имах шницели от кайма и ги сложих на тефлоновия тиган. Отделно в тенджерата под налягане сложих картофите да се варят за 10 минути, лук, зехтин и оцет и готова салатка. Та туй е супер бърза вечеря. Тя и Иви ти е дала идеята за спагетите, и те са от бързите.  Laughingси

Иви, дано има и снимки във фейса поне, че да я видим нашата Танита. Добре, че и Янчето се е разходила да си похортува с вас.

Хайде, девойки идвайте в изповедалнята.

Лека вечер!

# 84
  • в сърцата на любимите ми хора
Маринче. едва изчаках да ме поканиш и ето ме - пристигам  newsm03 да се разпиша за днес.
Иве, много хубаво, че сте се наканили да гледате Танитка. Тя сигурно още не се е прибрала да рапортува. Ще чакаме и снимки да качи, та да я видим в целия и блясък   bouquet
На бебо още нищо не сме му пускали, дано ни се размине с коликите. Иначе днес целия следобед беше на разходка край Рейн с майка си и баща си. Времето тези два дни е чудесно и просто е грехота да се изпуска. Аз останах вкъщи да сготвя нещо за вечеря, погледах малко телевизия и без да искам съм задрямала. За малко да изгоря манджата  Mr. Green Аз правя едни много лесни и вкусни картофки. за който обича постно - нарязвам ги, задушавам ги в тавичка с малко вода и мазнина и като омекнат добавям една готова гъбена крем-супа, разтворена във вода. Слагам ги отново в печката да се сгъсти супата, поръсвам накрая с кашкавал и запичам до зачервяване. Да ви е вкусно   chef
Днес си взех билет за самолета за 23 ноември. Една позната ще идва до тук и по нея си поръчах лекарствата, та няма да се налага да бързам да се прибирам по-рано. До тогава бебчо вече ще е на около 2 месеца и се надявам да не създава много проблеми на мама.
Толкова от мен и спокойна вечер на всички   love001  love001  love001

# 85
  • София
Не съм се съмнявала, че Танчето ще събере овациите и се надявам и наградите. Тя го заслужава напълно.

Маринка, добре си се завърнала. Ти голяма отпуска изкара в К.

Аз вече се включих в работния ритъм напълно след екскурзията.

Мамси, радвай се на бебчо /да си призная, не съм влизала в албума и снимки не съм гледала/ докато си там и го гушкай.

На всички много прегръдки и зайте, че си мисля непрекъснато за вас.  Hug Hug Hug

# 86
  • София
Ивлин, благодаря за репортажа. Сега ще чакаме и снимките, сигурно ще има във ФБ.
Добе, че Янка е дошла да се поразсее малко. Дано до понеделник успеят да вдигнат тромбо..
За спагети с Маги и аз съм ги планувала тия дни. Но у нас само двете с Ани ги уважаваме, Пламен такова не опитва.  Sad И шницелите смо аз ги ям, те и двамата не искат.
Мамси, много е права Маринка за сешоара. То и аз знаех за неговия шум, ама защо съм писала прахосмукачка - изкуфяла работа, моята.
Марина, явно си хванала градинския есенен вирус. В работата колегите с малки деца се оплакват от същото.
Здравке, какво наготви?
Жабката, моето лаптопче и то плаче за ремонт, но аз тъпо и упорито не го нося.
Как е първокласника с уроците и домашните?
Дано не са много натоварени.
Римар, скоро ли ще е?

# 87
Здравеите девойки  Simple SmileЗа мен днешния ден мина в пълен, абсолютен, неописуем мързел.Моите хора бяха канени с децата на тържество послучай раждане на дългоочаквано бебче, аз си обрах хладилника , по 1/4 и 1/2 порцийки останали от преди- малко макарони болонез, един малък шницел ,салатка и готово.Изгледх си сума серии разни несмущаемо. и за моя огромна изненада открих като "разхождах" пръстите по дистанционното , че и тук има турско нашествие на сериали Shocked newsm78, на една станция дето даваха латино сапунки.Дори в неделя почва някаква нова серия Shocked

Да ви се похваля, днес малкия първокласник се върна със "златен медал" окачен на вратлето му за отлично четене (както той обясни на цели 7 реда Joy)
Питате за крака, боли си го, но много много не му обръщам внимание,чакам  магнезия да си каже думата.

Радвам се че Танитка е имала вярна приятелска публика Иви,Дидимити, Янка и без съмнение се е представила отлично.Нели нещо пък съвсем изчезна newsm78 newsm78 newsm78.И Макавели също?

Джили, бюрократите са навсякъде по света и бдят #Cussing outНе се отчайваай Simple Smile

Маринка, промените на времето сутин студено през деня горещо и ето ти настинка. Едва ли е вирус, но ти се пази.Как е Владето?

Яжка, как беше новия майстор?Тръгна ли работата?

Янче, нищо че отлагат отпуската на Мел с ден два, за добро е, главното да се заздрави детето!

Шпунци, Жабка ,абе и отпуск за малко си е хубаво Simple Smile

Дидка, тези фунийки които си пуснала във фейса са така апетитни, но добре за мен, че са само на снимка Grinning

Здравче, изслуша ли си концертния репертоар от меила който ви пратих?

Роси, как е уреда, почина ли си малко.И като опиташ печене,пиши ми как става, че аз не съм пробвала.

Айша, как е Ани.Има ли достатъчно клиентки на новото място.поздрави я специално сладураната.

Дидия.Римар, Мая(ти пък съвсем изчезна),Фурийка,Гъбче, Гали,Мамси   Hug Hug Hug HugАко случйно заради пустия австриец съм забравила някоя дружка, не ми вързвайте кусур,той е виновен , не аз

# 88
  • София
Каролин, за Ани - на новото място днес за първи път е имала клиент - мъж за подстригване.
Обаче е натоварена с отговорната задача - да пуска и приключва касовия апарат. Ще подреме още малко там и ще се разделят. Аз и казах, че в този район клиенти няма от къде да дойдат. Ама като не слуша ...
Браво на първокласника за медала.

# 89
Дойде и моето време на компютъра. Малките са тук , нали утре е почивка и с нетърпение чакат петък и събота за да спят у нас. Всичките им приятели  са пред нашият блок .  Досега стояха пред компа и дори си мислех че няма да мога да седна тази вечер , но гледам че отидоха в детската и си пуснаха филм.
Кари Hug браво на малкият принц !!! Отличник !!! Голям стимул е медала!!! Сладури... , колко се вълнуват и какви чисти душички са.... Laughing
Да ти кажа за уреда .  Най напред не съм се похвалила , че уреда бил купен за нас , за дядо Митко , че нали има  и рож. ден и имен ден , та  затова не си го вземат , а направо у нас го донесоха. Тази вечер го обявиха и ни стана много мило и приятно...
Кари правих мъфини в алуминиеви форми. Всъщност  кексово тесто и по средата на всяка форма слагах по една смокиня , на други черешки от сладко, на трети парченца шоколад. Пекът се по 4 
наведнъж за 10 минути Формите се мажат с масло и като са готови веднага ги вадиш от формичките. Станаха разкошни. Децата много ги харесаха. Правих им и питки със сирене ,мисля ,че ти бях писала като тестото беше по рецептата на Нели за мекиците. Стават чудесни. Може по няколко парченца масло да им забучиш и отгоре със сусам или мак да ги поръсиш преди печене.Сега ми е мерак и експериментирам каквото се сетя. Ти също ми пиши някои рецепти които правиш.
Джили Hugрадвам се , че си на хоризонта... Няма да се предаваш  на бюрокрацията. Давай с "рогата" Grinning напред , само така може да си уредиш нещата.
Ивче браво на вас с Янка и Диди ... намерихте време да уважите Таничка .Радвам се много за нея , че тя много енергия и труд хвърля  и заслужава да е първа и вярвам че е.... newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51. Чакаме я в изповедалнята , както казва Маринка. Laughing
Маринка Hug това е вирусно , моите всички го минаха миналата седмица и още са със запушени носове.
Мамси Hugоще един месец ще се радваш на сладкият пухчо... Хубаво че и лекарствата ще ти ги донесат , та да не се притесняваш.
Няма да ви изреждам повече , че нещо ми се приспа , а като ви започна поименно и все някой ще изпусна.
 Пишете момичета ...... ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,отдавна липсват Нели ,Макавели , Фури , Мая, Гали.... и още много други , които замлъкнаха. Пишете по някой ред от време навреме , нали така ни е по весело и приятно като си кажем по някоя хубава дума , като си кажем кой какво е сготвил , да си споделим  за внуците ни и т. н..... Laughing Laughing
Сега ви прегръщам всички и ви целувам за лека нощ !!!!  love001  love001  love001  love001 Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart lovekiss lovekiss lovekiss smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

Общи условия

Активация на акаунт