Торакс Пловдив - пак и отново

• 169 282
  • 917
  •   1
Отговори
# 390
Ами снощи беше ми писала във фейса,незнам как е разбрала,аз останах като гръмната.Каза че форуми не чете но тук има много пациентки които и казали как съм я "обрисувала" и ми каза да не я търся повече. Здраве да е,още веднъж се извинявам, голям проблем явно е станало

# 391
  • Пловдив
Ами снощи беше ми писала във фейса,незнам как е разбрала,аз останах като гръмната.Каза че форуми не чете но тук има много пациентки които и казали как съм я "обрисувала" и ми каза да не я търся повече. Здраве да е,още веднъж се извинявам, голям проблем явно е станало
Crazy Вярно ли???Ама ти нищо лошо не си казала Rolling Eyes
А фейса от де ти има?Явно сте близки?

# 392
Чак близки не сме,пращах и резултати от изследвания там

# 393
Здравейте, предстои ми раждане към средата на септември, което ще е със секцио, заради проблеми с очите. ЖК консултация ми я води д-р Динко Мандов, който изражда  в Торакс и аз си мисля той да направи операцията. Моля ви кажете ми мнения за него, има ли някоя мама използвала неговите услуги Thinking. Благодаря предварително! bouquet

# 394
Здравейте! Бременна съм в 26 г.с. и искам да попитам какви са цените в момента за раждане в Клиника Торакс? Чета много добри отзиви за тази клиника и мисля да раждам там, но понеже не съм от града и водя консултациите си при друг лекар незнам как седят нещата с документите и плануването за престоя преди термина на раждане. Ако някой знае моля да обясни. Бладодаря Simple Smile

# 395
  • Пловдив
Аз родих там за втори път, миналата година Септември месец и цената за нормално раждане беше 700 лв. Скоро обаче момичета споделиха, че има повишение на цените, но не си спомням какво точно беше.

Първият път отидох да раждам без да съм ходила на консултации там. Втория път си избрах лекар и отидох при него към 7-ия месец.

Не разбрах за какви документи и какво плануване става въпрос?

# 396
Здравейте! Бременна съм в 26 г.с. и искам да попитам какви са цените в момента за раждане в Клиника Торакс? Чета много добри отзиви за тази клиника и мисля да раждам там, но понеже не съм от града и водя консултациите си при друг лекар незнам как седят нещата с документите и плануването за престоя преди термина на раждане. Ако някой знае моля да обясни. Бладодаря Simple Smile
Обади се в клиниката за най- точна информация! Иначе цената за секцио и нормално е 1000лв като включва всичко.

# 397
Еднаква е цената и за секцио, и за нормално в момента.

# 398
Благодаря ви момичета  Hug Аз съм с толкова хубави спомени от моето раждане,че сега макар и за не толкова приятно нещо ми се иска да е пак в Торакс. Други лекари са,но ще им се доверя. А някой правил ли си е лапороскопия при тях?

Здравейте, може би вече е късно, но все пак ще споделя.. Преди 2 год. при профилактичен преглед д-р Краевска ми откри миомен възел 4 см и единствения начин беше операция, но понеже докторката беше в напреднала бременност ми каза, че и става сега малко лошо от кръв и извика д-р Кичеков да ме прегледа и той .. изключително внимателен, тактичен и предразполагащ доктор. И така след 3 седмици той ме оперира и точно след 10 дена си бях както преди. Продължих консултациите си при него (защото д-р Краевска беше по майчинство) и сега две години по-късно вече се радвам на 50 дневна госпожица, която с приятеля ми чакаме от години. Цялата бременност ми я следеше той и той ме изражда, заедно с екип от професионалисти .. Огромни благодарности!!! Като цяло всички доктори в Торакс са много готини и разбрани и не само докторите всички служители - много мили, вежливи и най-вече си разбират от работата и са и отдадени! Единствено Д-р Христо Кунчев не бих го препоръчала, защото ми направи лошо впечатление - 2 дена преди да родя (секцио) (падаше се неделя) изпитах болки и отидох на преглед и той беше на смяна, прегледа ме каза, че нямам разкритие и няма нищо притеснително, казах му че вече ми е планирано раждането и въпреки това ме таксува 81лв. Останах страшно възмутена, при положение, че бях с направление, което важи за цялата бременност и до този момент не бях плащала нищо .. и след два дена ми предстоеше да платя 1000 лв, той да ме таксува ... останах страшно разочарована от постъпката му. На следващия ден си попитах моя доктор дали е трябвало да плащам и той каза "не би трябвало".. и така останах страшно разочарована от преценката за таксата на д-р Христо Кунчев!

# 399
  • Пловдив
Благодаря ти! И аз ще му се доверя,макар още да събирам мнения. Всичко ме води отново в Торакс

# 400
Благодаря ти! И аз ще му се доверя,макар още да събирам мнения. Всичко ме води отново в Торакс

Няма да сгрешиш!!! Успех ти желая!  Simple Smile

# 401
  • Пловдив
Не мога да си обясня каква е тази консултация с анестезиолог на която ме питаха дали имам алергии и пия ли лекарства. Нанесе ми данни все едно ме е прегледал-пулс,дих.честота и т.н. И ми взеха 30 лв при положение,че след една седмица ще се оперирам там. Да ме прощават,ама това си е живо обирджийство при положение ,че това може и гинеколога който ще те оперира да те пита и при някакви проблеми да ходиш да се консултираш.  newsm78 И без това в деня на операцията или раждането те питат същите неща.

# 402
Не мога да си обясня каква е тази консултация с анестезиолог на която ме питаха дали имам алергии и пия ли лекарства. Нанесе ми данни все едно ме е прегледал-пулс,дих.честота и т.н. И ми взеха 30 лв при положение,че след една седмица ще се оперирам там. Да ме прощават,ама това си е живо обирджийство при положение ,че това може и гинеколога който ще те оперира да те пита и при някакви проблеми да ходиш да се консултираш.  newsm78 И без това в деня на операцията или раждането те питат същите неща.
И при мен "консултацията" мина по същия начин, но предположих, че е защото съм здрава и наистина нямаше какво да тревожи нито мен нито анестезиолога. И все пак ми беше полезно, защото успях да задам въпросите, които имах и освен това друго е да познаваш предварително човека, на когото поверяваш живота си  Peace

# 403
Здравейте,бъдещи и настоящи мами!  Peace Бих искала да ви помоля за мнения и всякаква информация относно лекари,екипи,отношение,база,хигиена,актуални цени за раждане и т.н. Моля, да споделите с мен, тъй като в момента това е моя вариант за бъдещия ми юнак  Love

# 404
Здравейте,бъдещи и настоящи мами!  Peace Бих искала да ви помоля за мнения и всякаква информация относно лекари,екипи,отношение,база,хигиена,актуални цени за раждане и т.н. Моля, да споделите с мен, тъй като в момента това е моя вариант за бъдещия ми юнак  Love
Преди месец цените бяха актуализирани - вече и секцио, и нормално раждане са по 1000 лв. За база и др.неща не мога да съм много полезна - лежала съм само няколко часа в Торакс за определена интервенция (която си заплатих) - стаята беше добре, хигиената също, от клиниката ми дадоха нощница, чехли и всичко необходимо (от мен се искаше да си нося само четка и паста за зъби). Лекари и отношение - доволна съм от д-р Димитрова (тя ми извърши манипуалцията), отношението на персонала - неутрално положително. Peace

Общи условия

Активация на акаунт