Торакс Пловдив - пак и отново

• 169 138
  • 917
  •   1
Отговори
# 735
  • Plovdiv, Bulgaria
Мис Ю мерси за отговора Simple Smile

А колко горе долу време преди термин насрочват планирано секцио?

# 736
Мис Ю мерси за отговора Simple Smile

А колко горе долу време преди термин насрочват планирано секцио?

Това според мен е много относително, зависи от състоянието на майката и бебето, в общия случай между 7-10 дни Simple Smile Моето беше 14 дни, но имаше други фактори, които наложиха по-рано Simple Smile

# 737
Здравейте,някой знае ли в момента колко струва секцио в Торакс и как стоят нещата с приемането

# 738
  • Пловдив
Здравейте,някой знае ли в момента колко струва секцио в Торакс и как стоят нещата с приемането
И по телефона дават тази информация от клиниката, не е някаква тайна.

# 739
Просто питах ако някой е информиран и има скоро раждали там

# 740
  • Plovdiv, Bulgaria
1100лв ми казаха на мен, като ги бях питала. До колкото разбирам има и 30лв консултация с анестезиолог.

# 741

раждах Юли 2019та, 1100 лв е и секциото и нормалното раждане, плюс 30 лв за консултация с анестезиолог Simple Smile

# 742
  • Plovdiv, Bulgaria
Осигуряват ли вода за пиене, или трябва да си носиш?

# 743
Осигуряват, разбира се! Водата е изключително важна между другото. При първото секцио въобще не разбирах защо все повтаряха - пийте вода, пийте вода... Обезводнявах се непрекъснато и бях като парцал. При второто секцио открих значението на водата в следоперативния период. Simple Smile

# 744
  • Plovdiv, Bulgaria
Питам, понеже в Пълмед гледах, че ходят да си купуват дамите. А преди 5г не помня в Селена как беше.. Мисля, че не съм си носила вода и там.
Все повече се замислям за Торакс да раждам, предвид ситуацията с вируса и ми изкачат някакви въпроси в главата. Само ме притеснява, че не съм се следила там.. Имам още малко време да реша.

# 745
Аз мисля,че Торакс е много подходяща за раждане вмомента,аз съм раждала там преди 2 години и мога да кажа ,че е и тогава не пускаха никой вътре при родилките и бебета,което за мен е много важно,когато идваше някой на посещение излизахме с бебето в коридора,сега предполагам ще са още по-ограничени свижданията и може би само таткото да може да идва.Вода даваха,понякога забравяха,но ако си искаш ти носят.Ако те интересува нещо по-конкретно питай,може и на ЛС.

# 746
Дават вода, като ти свърши казваш и веднага ти носят нова, неограничено... за бебето осигуряват всичко, за теб също, само лични тоалетни принадлежности са ти необходими Simple Smile
За свижданията - показвах бебето на таткото в коридора за минутки, след което ако искаш може да се качите двамата на терасата да се видите, ние с момичето, с което бяхме в стая заедно се редувахме, обикновено бебетата спяха и нямаше проблем някоя от нас да наглежда и другото бебе, ако се наложеше си звъняхме и така Simple Smile
никой не пускат да стои вътре в стаите с децата Simple Smile бебето може да е при теб постоянно, без никакви проблеми от момента, в който почувстваш,че си ок да се грижиш за него.. по всяко едно време може да го оставиш в стаята на акушерките с другите бебета, ако примерно не искаш да го оставяш на друг човек по време на свиждане, акушерките са на разположение Simple Smile
Ако нещо те интересува, питай Simple Smile

# 747
Здравейте! 😊 Знаете ли дали някой друг, освен мен, може да вземе болничния ми лист от Торакс? Използвах брат ми да занесе картона, но не е съобразил да попита за това, както и аз ... Не съм от Плд и точно сега не ми се правят разходки през КПП-та, разправии с декларации и т.н., за да отида и да се върна. 😉 Благодаря!
Пък по-късно може и да се обадя и да попитам директно, ако няма кой да ми даде такова инфо тук.

# 748
Трябва лично да отидеш,аз като си взимах моя минавах и през двама лекари и ме питаха разни въпроси,сутрин между 9 и 10 часа се взима но питай кой ден по точно,мен ме викаха петък,струва60лв

# 749
За първия 30 дневен и при мен се случиха нещата по подобен начин. Този път нареждането беше днес да отида след 4 и долу ще ми го дадат.
Утре ще ги притесня по телефона и каквото кажат. 🙂
Благодаря за отговора! 😊

Трябва лично да отидеш,аз като си взимах моя минавах и през двама лекари и ме питаха разни въпроси,сутрин между 9 и 10 часа се взима но питай кой ден по точно,мен ме викаха петък,струва60лв

Общи условия

Активация на акаунт