Предстоящо събитие

• 1 814
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Да това е общо решение и касае двама човека, ами в неговия дом....но мисля на една скромна вечеря, без излишни неща, помпозни и т.н. че може да постигнем нещо ...

# 16
А ми разбирасе, не е нужно нищо по специални.

# 17
Напротив той ми е предложил да живеем заедно, както го и иска повече от година, но въпросът е е че не го е споделил пред моите родители като официално намерение, и затова аз незнам как да постъпя да се съглася лие на бощата покупка, което не е малко...
На колко години си/сте?

# 18
Ами на години съм достатъчно самостоятелна и голяма за да си изкарва хляба сама Simple Smile

# 19
  • София
Тогава какво по-официално чакаш за да се съберете с човека?
Да дойде ръка да целува на вашите?
Позволение ли искаш? ...
Казваш на вашите и "дим да те няма".

# 20
  • София
Клеопатра 10, здравей!
Ние с приятелят ми сме в същото положение, може би една крачка пред вас.
Ние влизаме в абсолютно празен апартамент и нямаме никакви мебели съответно всичко ще си купуваме заедно. Не можах да спя от вълнение нощта преди да си купим дивана, защото беше първата ни обща голяма покупка. А го купихме първо, защото случайно се оказа, че на другия ден е в промоция и решихме, че може да си спестим едни 80 лева.
Ние сме заедно от доста години вече и родителите ни никак не се изненадаха, че ще се изнасяме заедно. Вие досега не сте ли споменавали, че искате да живете заедно?

# 21
Ще бъда кратка-предложението идва предимно от негова страна, в което няма лошо от много, много време. Приемам предложението му и идеята като сериозни, като цяло и на родителите леко съм им споменавала за това, но като че той казва всичко на шега само на мен, а може би изчаква някакъв момент, вече така си мисля! Но като цяло и на родителите не им е чужда тази идея. Може би от там идват някои притеснения, които са безпочвени.

# 22
  • София
 newsm78 На кого очакваш да каже?!?
Я, пак да задам въпроса: На колко години сте?

Общи условия

Активация на акаунт