Отговори
# 645
Дойде ми малко музата и на мен  Joy

Листата есенни тихичко падат, всяко следващо до Февруарската среща ни приближава!
Навън студено стана вече, но шава си на топличко Февруарското човече!

# 646
Аз пък не съм поетична личност , но разгледах стари заглавия и харесах няколко :
Един триместър ми остана, за да стана февруарска мама
Мислим вече имена , за мъж и  за мома-Февруари 2013
ФЕВРУАРчета растат във нас,пазаруваме в захлас
ФЕВРУАРчетата по-големи стават, а красивите им мами на кантара не се дават

# 647
  • София !
Стели и  аз не съм от поетичните личности  Simple Smile За това и аз разгледах стари заглавия и с малко промени ето :
Всяка ФЕВРУАРСКА мама е в очакване на свойта радост най-голяма
ФЕВРУАРЧЕТАТА трупат сантиметри, грамчета, а пък горди мами галят наедрелите тумбачета
ЗИМА чука на вратата , ФЕВРУАРЧЕ ритка във тумбака ( на мен лично това най - много ми харесва )
   bouquet

# 648
  • София
Годайва - много мило мила! Зачетох се и аз... Hug

# 649
Един триместър ми остана, за да стана февруарска мама (stelico) Heart Eyes

# 650
Добър вечер Simple Smile

Днес бях започнала да пиша пост, ама се наложи да си прекъсна словоизлиянията поради цвъртяща щерка Simple Smile Сега вече е изкъпана и приспана  Whistling

За приятелите, какво да пиша... Нещата се припокриват и при мен по подобен начин... Още като забременях, омъжих (щото при нас така се стекоха нещата  Mr. Green), се поразредиха, преди това още разни приятелки отидоха да учат по други градове, тъкмо когато аз завърших висшето и се върнах тук и просто се разминахме някакси. Обаче забелязвам, че с приятелките по-лесно се разминахме, отколкото с приятелите  Simple Smile  Имам си двама истински, верни приятели, съученици, познаваме се от .. колко... 15 години... имам си и две приятелки, пак съученички, с едната се познаваме от 25 години  Mr. Green (от детската градина), и още една друга, стигат ми... Мъжът ми е най-най-приятел обаче, имахме си една обща компания също, но там се разтикаха нещата и всеки си кара живота, не се събираме вече с тях... и така. Не ми липсва нищо от стария живот, аз някакси много fast си изживях пубертета и студенството после и никакви емоции не са ми липсвали, много си поживях, пообикалях си, много хубаво беше. Сега вече съм уморена, дърта и бременна (пак  Laughing) и се чувствам добре, никой не ми липсва  Mr. Green  Караме си живота и така  Party

Линеа негра
нямам още, миналия път не си спомням, май към края се появи, ама не беше особено пигментирана. Косъмчета има, да, ама аз си знам, че ще опадат, като родя.

Годайва, много разчувстващо... Аз нали уж сега се глася да ставам и мъжка майка  Flutter  Леле, само като го написах и се почувствах странно, как ли ще се справя...

Искам да ви похваля моята хубавица, вече в рисунките ни се появява нова личност - бебето  Flutter  Мисля си, че това е много добре, приема го вече като част от семейството ни, дори неродено още...  Heart Eyes

# 651
moarein разчуства ме това с рисунките на малкия Heart Eyes Hug photo снимай и ни изпрати Simple Smile много мило  Hug

# 652
Godaiva,много ми хареса стихчето!
-линеа негра- нямам още,но окосмяването е повече.

Приятелите- сигурно съм по-голяма от вас( и приятелите ми също),но всичките ми приятелки имат деца и винаги ме разбират и подкрепят!

Спането- спя добре,стига малкият да не се буди.Все още сънувам много ярки сънища,но поне нямам кошмари

Все още нищо не съм купила.Чакам колета  с бебешките дрешки от сина ми да пристигне.

# 653
Ху ху,преди да ви кажа лека нощ,да споделя,че и аз съм в клуба на косматките  Laughing Корема ми е с нова растителност,много ми е грозно ,бе хора  ooooh! С предната бременност паднаха към края на 6-я месец,надявам се сега пак така  Flutter

# 654
Линеа негра нямам, нямах и с първата бременност.
За приятелките, може би просто стечение на обстоятелствата, че в рамките на 2-3 години повечето се сдобихме с бебчета и живота ни е сходен, но отношенията ни не са се променили, е освен че по-рядко се виждаме. Всяка по-съществена промяна в живота води до редуциране на кръга около нас, както и до включването на нови личности в него. Много отдавна съм надраснала периода, в който да очаквам повече от колкото хората могат да ми предложат. Имам приятелки от детинство, от работата ми, от другата ми отчетна тема, ще се радвам да срещна някой приятел и тук. Simple Smile

# 655
Добро утро!Тази вечер така хубаво се наспах,да не повярва човек  newsm68 
Тази събота трябваше да ходя на преглед при Цонева,обаче ММ сигурно ще го викат извънредно и няма да стане,а така исках да си видя бебето  Flutter
И аз като Деска едвам изтраях октомври месец,така чаках ноември и разбира се декември  Crazy Деси,и аз трябва да си направя списък с покупки за празниците,че съм много разточителна.Вчера до Билла ходихме,накупих си разни стърготини за украса,ванилийки,есенции,бакпулвери за коледните сладкиши. Остават формички за сладки(коледни),някоя весела коледна покривка,имаме изкуствена елха,но сега мисля да купя една огроооомна,коледни кутийки за сладки и разбира се да измисля подаръци за близките.На малкия мисля един хубав лаптоп(за детски говоря,такъв ,който е на бг език).Ако някоя от вас има нека сподели впечатления.На мъжът някоя дрешка,на сестра ми също.За мака обмислям може би сервиз за кафе,а за татко бях измислила въздушен филтър за колата (има я около 5-6 години и завалийката изобщо не е погледнал,че кара без него  hahaha) ,ама разбрах,че скоро се е сдобил с такова "чудо" .Мисля нещо за по колата да е  newsm78
Вчера ви споменах,че считам за пропуск това,че с баткото не купих кенгуру.Зачетох се във форумите,като цяло жените не са много впечатлени,поне от тези по-евтините.А аз не смятам да дам 100лв. за кенгуру.Ставаше дума за такива на Мони,Бертони,просто като ходя до магазина,например,или качвам децата в колата и нося други неща.Моля вашето мнение за кенгуруто  Praynig
Аз имах една идея,не знам дали ще ви хареса,да се разпределим и да си пратим за коледа някоя картичка или подаръче.Не говоря за големи подаръци-става дума за дребни,символични неща.Но и само картичка да е,въпроса е символичен Simple Smile
Искам да попитам колко мами сме от Стара Загора и региона?
Весел и спокоен петъчен ден,милички  Hug

# 656
Добро утро Simple Smile Аз също съм съгласна за размяна на малки подаръчета! Страхотна идейка:) нямам нищо против да ги разменяме между всички, не само по градове. Както решите, ще се включа. Оообичам Коледа Heart Eyes Heart Eyes

# 657
За размяната трябва при някоя "главна мама" да се запишем,които искаме с адреси и имена,и "главната мама" на случаен принцип да ни разпредели  Grinning

# 658
За размяната трябва при някоя "главна мама" да се запишем,които искаме с адреси и имена,и "главната мама" на случаен принцип да ни разпредели  Grinning
newsm74 coolcool mamma

# 659
Добро утро, тумбачета,

Искам да ви се похваля. Не съм сигурна, че помните ( да не съм само аз тука Simple Smile ) , но бях писала, че изпитвам страшни болки като при разтегнат мускул, а се оказа, че беба се е настанила на някакъв нерв...Бях стигнала до там, че не можех да ходя, всяка крачка беше болезнена, да не говорим, че глезенът ми се подуваше от неправилното оросяване.... Кошмар. Два месеца бях така и днес се събуждам и о, чудо...Беба се е преместила - не ме боли Simple Smile  Нямате си представа какво облекчение е. Чак искам да танцувам Simple Smile
Относно подаръчетата - Годайва - страхотна идея и аз съм "ЗА", само не съм много идейна как може да се случи това... Иначе съм изпълнителна само да знам точно какво трябва да правя Simple Smile
Искам да питам - някой поръчвал ли си е дрехи от Next Direct? Мисля да си поръчам някоя друга рокля за празниците Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт