Отговори
# 630
Някой може ли да ми каже,как се прави това обременяване?Вчера купих прахчето,ама то е огромно.Цялото ли да го изпия?Освен това,дали мога да си пия Еутирокса преди да го направя това обременяване?
Ще съм благодарна,ако ми внесете малко яснота...Зная,че е обсъждано,но как да ровя сега назад в темата  newsm78?!Предварително благодаря!
Мила, как така си си купила?! Пие се цялото в 1 чаша вода, ама преди това ти взимат кръв и след изпиването още 2 пъти. Трябва да си в болницата като го пиеш и те там ще ти кажат кое, как, кога.

# 631
Приятелките болна тема. В момента имам 2-3, с които мога да си говоря за всичко. Рядко се виждаме, но никога не си натякваме затова нещо. А приятелките ми, с които уж бяхме 'най-добри' точно това ми натякваха. Как може да не искам да излизам вечер, как можело да не ми се ходи на дискотека, как можело да не им звъня по веднъж на ден и други и други.....
Най тъпанарското, което ми се сервира, беше от бременната ми ' приятелка' :
Отделяй ни повече внимание, защото един ден това дете ще порасне и няма да е до теб. Тогава какво ще правиш? ooooh! ooooh! ooooh!

# 632
  • София

Мила, как така си си купила?! Пие се цялото в 1 чаша вода, ама преди това ти взимат кръв и след изпиването още 2 пъти. Трябва да си в болницата като го пиеш и те там ще ти кажат кое, как, кога.
Ами казаха ми да си купя прахчето-глюкоза някаква,ама то е огромно...Значи, на място ще се случва всичко.Ок,благодаря ти  Hug,там дано ме ориентират...
Май направо в МД ще отида да ги пусна тези изследвания...
Изобщо притеснения да искаш...Confused

# 633
  • София

Ами казаха ми да си купя прахчето-глюкоза някаква,ама то е огромно...Значи, на място ще се случва всичко.Ок,благодаря ти  Hug,там дано ме ориентират...
Май направо в МД ще отида да ги пусна тези изследвания...
Изобщо притеснения да искаш...Confused

Дани, отиди в МД (предполагам при д-р Бояджиева ще ходиш, 4 ет.), носи си прахчето и половинка вода, те ти го разтварят там, като преди това ти вземат кръв. Стоиш 1 час, пак ти вземат кръв, стоиш още 1 час, пак ти вземат кръв и след това си тръгваш. Вземи си книжка или нешо за четене, че се увиждат тези 2 часа висене.

Аз тази сутрин съм будна от 5.30 ч. Половинката реши да ми открадне възглавницата и ме събуди  Twisted Evil Не можах да заспя повече.

Вчера бяхме на фетална ехокардиография - всичко е наред с бебка. Много се въртя, подскача, доктора едвам я прегледа.

# 634
  • София
Благодаря ти,  catty m   Hug! Точно така ще направя и книжка ще си взема!

# 635
Здравейте,момичета!
За съня-при мен е на периоди,1 седмица по спя,другата се будя рано Simple Smileобаче пък кошмарите не ме оставят нито за вечер  Twisted Evil страшна работа.
За линията на корема и аз я нямам,но пък и на мен ми се появиха повече косъмчета на корема  Rolling Eyes
 За приятелите-имам няколко с които излизам,ама всички са без деца за сега.
bobito , и аз като теб никаква покупка няма и само се радвам на покупките на момичетата,но съм решила по на там да пазаря.
Деси,радвам се, че си малко по-добре.
Daniella A-съжалявам за загубата на близкия човек  Hug

# 636
За приятелите и аз имам някой приятелки на моята възаст, който не са бременни и не са омъжени. Живеят си с прятелите от години и брака и детето го имат като табу.Когато съм с тях на мен ми се говори за бременността за бебешките дрешки, който съм купила за легълцето,количката.....а те виждам ,че даже им е неприятна темата.Така че избягвам честите срещи с тях.И те се сърдят сега,говорят ти се омъжи и забрави за мен на едно кафе не ме викнеш да се видим.Сега от  време на време излизам с едни маминки с бебенцата им и ми е много по приятно с тях.Говорим си за раждането,отглеждането на бебето и мн мн интересни неща. По хубаво ми е с тях.
И по скаип общувам по често с приятелки и си говорим за бременността ами интересно си ми е на тая тема да си говорим и това е Simple Smile

# 637
Кати, Дани, интересна работа - преди година и нещо като ходих в МД за тоя диабет ми дадоха и прахче и вода и пари не ми взеха на финала. Само отидох, припаднах и толкоз от мен Wink Между другото там доста от жените припадат и понеже виждат една от друга бройката нараства.... Дани, от това сладкото на гладно бая зле може да ти стане, ама ти се подготви психически да не се шашнеш като видиш останалите Wink Аз много се подразних от този подход и непукизъм на персонала там. Взимат кръв пред всички, една като припадне се шашкат, крякат, бият шамари - бе комунизмът не си е отишъл. Зпушваш си ушите, затваряш си очите и толкоз. Да не ти дреме.

# 638
  • София
Леле, Шуши,не очаквах такива ефекти,толкова ли пък е зле това изследване  Shocked?
При всички случаи,добре че ме предупреди...Аз мислех,че е нещо много просто цялата процедура Rolling Eyes.
Ще взема да си отида в Цибалаб,поне рискът да има други припадащи е малък....

# 639
Здравейте,момичета!
Днес при нас е много дъждовно,точно есенно.
Аз малко изпадам в едни странни настроения,ама взех да им свиквам.
За приятелите да кажа и аз - много малко са покрай мен.Повечето не са в града и се чуваме по телефона, а за кафенце излизам тук с една бременна в 4 месец, но за второ - и имаме за какво да си говорим.
За линията - имам я отскоро - може би от около 20 дни си личи.Както и малки косъмчета. Crazy
За пъпките - излизат ми периодично по 1-2 по лицето, а сега гледам и по корема , но се загубват сами.
А за спането - отдавна е мираж 8-часовия сън... Mr. Green
Приятен следобед от мен! Hug

# 640
Към сина ми:

"Утре, като дойде някоя напета —
с две глави над мене, два пъти по-млада...
Като ми открадне със очи момчето
и като запукат двамата на кладата...
Няма да го бъде! С чай ще я полея,
ще оскубя всички руси перушини.
Аз съм го родила, ще отива с нея!
Няма да го бъде! Да ме чуеш, сине.
Нали знам, жените сме невярно племе.
Тайните си мисли надълбоко крием.
Ти ще й напишеш някоя поема —
тя ще се засмее. И ще те затрие.
Тъй ще му говоря, само да порасне.
Само да започне сутрин да се бръсне.

А сега играят с Лидия във яслите —
и им се усмихвам.
Вместо да се пръсна."

Много,много ме разчувства  Cry

# 641
  • София
Кати, Дани, интересна работа - преди година и нещо като ходих в МД за тоя диабет ми дадоха и прахче и вода и пари не ми взеха на финала. Само отидох, припаднах и толкоз от мен Wink Между другото там доста от жените припадат и понеже виждат една от друга бройката нараства.... Дани, от това сладкото на гладно бая зле може да ти стане, ама ти се подготви психически да не се шашнеш като видиш останалите Wink Аз много се подразних от този подход и непукизъм на персонала там. Взимат кръв пред всички, една като припадне се шашкат, крякат, бият шамари - бе комунизмът не си е отишъл. Зпушваш си ушите, затваряш си очите и толкоз. Да не ти дреме.

Е-е-е, Шуши, айде не плаши Дани. Вече 2 пъти ходя там на обременяване, не съм видяла припадащи, още повече бременни такива  Laughing В стаята за вземане на кръв се влиза по един, вярно врата е отвеорена, но си е твой избор да гледаш или не (аз не гледам дорина мен като ми вземат кръв). Д-р Бояджиева е много внимателна, сестрите са леко по-дръпнати, но това е навсякъде в лабораториите по мои наблюдения.
Носи се глюкоза, но пък изследването е напълно безплатно. В другите лаборатории се заплаща и то не малко, е вярно, дават ти гратис глюкозата и водата  Mr. Green

Дани, не се плаши, по-добре е изследването да е в МД при д-р Бояджиева, повярвай ми. Гадно е на вкус, много е сладко, но след това си пийни 1-2 глътки вода. А, и се прави на гладно задължително, не трябва да се движиш между вземанията на кръв (което в доста частни лаборатории не се спазва, а е важно).

# 642
Момичета май е време да пуснем предложения за следващи темички Flutter

Коледата наближава мама все повече започва да натежава
Февруарското  ни бъдещо детенце маха вече с(ъс) ръчички и краченца
Чакаме Февруари с нетърпение - бебчетата си да гушнем с умиление!!!
Клуб "Февруарски секси мами", очакват беборани!

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 16:37 от Мimi89

# 643
За спането да ви кажа. И аз нещо бях започнала да се въртя по цели нощи и една вечер нещо ме заболя от едната страна, и изобщо на където и да се обърнех не се оправяше. Тогава си подпъхнах една тънка възглавница леко под корема и О ЧУДО, събудих се само, за да отида до тоалетната. Явно коремчетата ни вече тежат:)

# 644
Мimi89,страхотни заглавия за новата тема  Simple Smile smile3501
Със спането,да не дърпам дявола,ама си спя добре.Будя се за WC ,ама после пак си заспивам,даже в 7:30 като изпратя мъжете и пак си лягам понякога.
 Hug Hug Hug
Лека вечер тумбачета!

Общи условия

Активация на акаунт