Весели, засмени- всички тук строени. Богати сме на сила и инат,жилим ние пак :)

• 45 248
  • 718
  •   1
Отговори
# 585
Какъв курс си карала стана ми интересно?
Иначе аз тичам сутрин и не огладнявам.Още не съм почнала вечер. Уча за сесия сега.
Иначе сутрин закусквам само плодове от години. Правя лятно време 90-ДД и така се поддържам

# 586
На курс се записах, но не съм го изкарала още. Заминавам през юли за един месец. Мъжете ще се гледат сами. Grinning Живот и здраве, ще се върна дипломиран инструктор по йога.
Не огладняваш! Да ти завиди човек! Аз от години закусвам Дюканска палачинка с трици. Толкова я обичам, че не я пропускам. И приятелите си научих да закусват с нея.
Повече самоконтрол ще ми трябва явно, пък и тялото постепенно ще привикне към новото натоварване.

# 587
Йога звучи прекрасно, аз май харесвам повечко кардио или пилатес, засега обаче за жалост няма време за повече от сутрешен крос с малко стрийт уреди и домашна каланетика Grinning

# 588
Каланетика, о супер е! Бавно темпо, но при постоянност, резултатът е 6. Grinning

# 589
Къде сте скорпионки?  Wink
Никой не пише вече в темичката ни.

# 590
Явно са на море и се препичат,докато някои работим Mr. Green

# 591
  • Пловдив
Привет   bouquet
Ами на море септември, пък сега се крием на сянка по парковете: ) Да похвала малчо лази вече, дърпа шкафове, чупи, като цяло много е деен и изобретателен като всяко дете  Heart Eyes

# 592
Явно са на море и се препичат,докато някои работим Mr. Green
Хей, здравей. Hug

А пък на някои не ни се ходи на море. Mr. Green

# 593
Е някои сте си от Морето Party
Аз бях във Варна, но само за 2 дни #Crazy

# 594
Не ми носи главата на силното слънце.  Simple Smile `Разписвам` се няколко пъти на плажа, рано сутрин, или привечер, ама има време... А преди години по цели дни сме киснели там, лудетини. Crazy

# 595
Здравейте скорпионки  Hug

Браво на малчо skeila, между другото, страхотен сладур е  Simple Smile

Surela, преди години си мислех, че е невъзможно да ми писне да ходя на плаж и се чудех на местните как не го уважават и не ходят, но след няколко години дойдох на тяхното...Просто, когато живееш до морето, не ти е така интересно вече и все отлагаш плажа с нагласата, че може би утре ще отидеш Simple Smile

Тинки, случайно да поразкажеш за емоциите в Аржентина?! Hug

# 596
Оле, вчера съм изтървала поста на skeila Embarassed, писали сме по едно и също време, не съм видяла, и не я поздравих. Браво на детенцето, расте, на тази възраст са много сладки и мили, после като прохождат, и мама ще подтичва доста. Grinning Hug

Surela, преди години си мислех, че е невъзможно да ми писне да ходя на плаж и се чудех на местните как не го уважават и не ходят, но след няколко години дойдох на тяхното...Просто, когато живееш до морето, не ти е така интересно вече и все отлагаш плажа с нагласата, че може би утре ще отидеш Simple Smile

Привет, kate  Hug, да, абсолютно така е. Но и жегите са нетърпими. Whistling

# 597
# 598
  • Пловдив
Благодаря ви момичета Heart Eyes  Hug
Surela, ще се радвам да сваля някое кило подтичвайки  Mr. Green Как са вашите сладури?

# 599
Във ваканция сме.  Laughing Дълго я чакахме, ама бързо ще свърши. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт