Весели, засмени- всички тук строени. Богати сме на сила и инат,жилим ние пак :)

• 45 241
  • 718
  •   1
Отговори
# 600
Тази година и аз искам да минава по-бързо лятото, жегата  Simple Smile

# 601
Тази година и аз искам да минава по-бързо лятото, жегата  Simple Smile
Аз не искам пък, харесва ми въпреки че съм на "педал" и в постоянно движение ми харесва. Годината в унито ще ми е ужасно тежка

# 602
Привет, момичета!
Мога да се похваля, вече съм йога инструктор. Това лято жега не видях и съм много доволна, че успях да я избегна. Ирландия е прекрасна, да, вали често, но само за 5-10мин. и после слънчицето пак излиза. Много приветливи хора, голяма красота, зеленината е невероятна, бръшлянът е лъскав като ръчно полиран и е навсякъде.
Имах удоволствието да посетя музея на Титаник, където е била последната му спирка. Останах много впечатлена.
Сега приготвям трима за градина и училище. В понеделник е първият учебен ден. И за двамата дребни ще е промяна.

# 603
Deziderata , честито!   Hug

приходи ми се в Ирландия... Cry

# 604
  • София
Deziderata, радвам се за вас!  Hug
И благородно ти завиждам...  Wink Whistling  Hug

# 605
Deziderata, поста ти е много позитивен. Подейства ми много добре.  bouquetБраво на теб за йогата.
Аз съм добре,лятото при мен върви много динамично, но и самотно. Ходя на стаж,уча такава е. Rolling Eyes

# 606
Deziderata, честито!   bouquet

# 607
Благодаря,   bouquet
Курсът беше между две новолуния във Водолей, едва ли е било случайно. Да видим как ще се трансформирам.  Grinning

# 608
Какво става, Скорпионки?
Къде сте? Темата скоро ще навърши година. Наистина ли не ви се говори?
Обсъждат ми се милион неща, и то спешно. Има ли някой насреща?

# 609
  • Пловдив
Давай да чуем: )
Как са децата? Свикнаха ли с промените

# 610
Аз съм тук, говори ми се, ама съществени неща.
Това вероятно обяснява защо нямам приятелки за "клюкарско кафе".

# 611
Deziderata, ако трябва да съм честна, много ми е мъчно, че темичката ни западна. Мн ми беше приятно да списвам тук и да чакам всяко ново мнение, но в един момент останахме двама-трима и така... Но в крайна сметка, никога не е късно да възродим темичката ни, като феникс от пепелта  Heart Eyes

# 612
Skeila, Лейди Фил, Kate, Hug
За какво съществено ще си говорим? Аз досега умишлено избягвах съществени теми, защото ме натоварваше доста, но май се поокопитих и ще хвана бика за рогата.

Децата се адаптират добре, опитвам се да запиша средния ми син в музикалната школа и много се ядосвам защото няма места, и може би чак от февруари ще го вземат. Затова го записах на 'бокс' за дребита.  Grinning По-скоро е физическа подготовка и гонене около ринга, кълбета и прочее, но треньора има подход и на децата им е забавно. Освен това в ринга тренираха състезатели по муей тай и съм много доволн, че синът ми ги вижда. Искам да знае, че това са истински хора, които не съществуват само в телевизора.
Големия го записах на фехтовка(по негово настояване), а най-дребния не ходи на нищо. В детската градина имат хипотерапия, но е веднъж месечно. Все пак е начало. Миналата седмица беше за първи път и не го е било страх изобщо. Седял е на коня и е изглеждал доволен. Засега добре.  Grinning

Утре сутринта имам интервю за работа и ме тресат страшни нерви. Не че ме е страх от самото интервю, обичам да общувам и винаги се представям добре, но наистина имам нужда от победа, имам нужда да ме вземат, и имам нужда някъде да порева, ако не стане, надявам се да не се наложи.

Една клюка която искам да разчепкам: получих анонимен СМС след 5 седмичното ми отсъствие от фитнеса в стил "Какво става, къде си, мисля за теб, отказала и си се, мислиш ли понякога за мен?..." а аз така: Shocked Кой е този?
Треньорът ми се закле, че не е давал номера ми на никого, а това вече ме изплаши. Доста откачено ми се струва. Той каза да блокирам номера и да не го мисля. Тъй ли? Аз искам да знам какво става!
Дори си мисля, че знам кой е изпращача, защото след като се завърнах един се завъртя около мен и ме питаше дали говоря руски. (СМСа беше на руски) Аз му отговорих, че говоря лошо, а той взе да подпитва колко лошо говоря, дали разбирам и колко....
Сега като го виждам това написано ми се струва глупаво, но откъде, аджеба ми има телефона, от къде накъде ще ми пише, и въобще защо на руски, и защо толкова луди хора ходят насам-натам.
Много филми гледам.

# 613
  • Пловдив
Успех на интервюто  Hug Утре да се похвалиш, че си доволна как е минало  Peace Ще се справиш перфектно, естествено!!!
Много е яко това с бокса. Имам познати, влюбени са в самите изтощаващи тренировки по бокс.
Аз пък не държа да си говорим само за съществени неща  Laughing ,  но ако кажете....

# 614
Deziderata, успех на интервюто!Вярвам, че ще имаш успех, ако случайно не се получи-насреща сме, да знаеш! Hug
А това с анонимния смс е много зареждащо, стига да не се прекрачи границата със зловещото Mr. Green

Добре, коя съм аз да изисквам само еди какви си разговори Grinning, пък и забравих, че все пак при скорпионите такива и да се водят, са някак по-приятни.

Общи условия

Активация на акаунт